This version of the page http://www.ukrbarvy.ho.ua/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-19. The original page over time could change.
Вокально-інструментальний ансамбль УКРАЇНСЬКІ БАРВИ
 ГОЛОВНА
 НОВИНИ
 ПРО КОЛЕКТИВ
 УЧАСНИКИ
 CD АЛЬБОМИ
 ВІДЕО
 ФОТО
 АФІША
 ПУБЛІКАЦІЇ
 КОНТАКТИ
 ENGLISH VERSION

Новини

12-13

ЛИПНЯ
2009

Одеса, МБФ «Нове Покоління»

12 та 13 липня «Українські Барви» дали сольний концерт і виступили у ролі хедлайнера на гала концерті-закритті табору «Нове Покоління 2009». Він був організований міжнародним благодійним фондом «Нове Покоління» для дітей сиріт з цілої України. Все відбувалось в Одесі на узбережжі Чорного моря, на території табору «Молода Гвардія». Енергетика музики ансамблю не могла втримати дітей на місцях і здійняла шквал емоцій. Ми щасливі з того, що тепер в інтернати різних куточків України вони повезуть з собою позитив української музики та яскраві враження.

Детальніше

9

ЛИПНЯ
2009

Програма «Мистецтво бути жінкою», радіо ЕРА

9 липня з 12:00 по 13:00 годину Оксана Стебельська була гостею авторської програми Галини Бабій «Мистецтво бути жінкою» у прямому ефірі на радіо ЕРА. Програма видалася дуже інформативною, змістовною і цікавою. У рубриці «Чоловіча думка» гості програми спілкувалися з головою правління «Інтурс Київ» Мироном Лукасевичем, який відзначив творчий і професійний підходи в концертній діяльності колективу "Українські Барви", керівником якого і є пані Оксана. Окрім того, Мирон Васильович наголосив на активній співпраці з ансамблем під час підготовки концертних програм до Євро-2012, Дня незалежності України та організації різноманітних заходів, що створюють позитивний міжнародний імідж України у культурній та туристичній галузях. Щиро вдячні всім радіослухачам за активну участь в інтерактиві програми й за цікаві та важливі запитання та коментарі.

Детальніше

3

ЛИПНЯ
2009

Свято Івана Купала

3 липня «Українські Барви» своїми музичними виступами забарвили Свято Івана Купала, яке організував відпочинковий комплекс «Фортеця Гетьман». Гості свята поринули у святкову феєрію прадавнього українського звичаю з його містичними героями, обрядами, традиціями та музикою. Колектив заворожував присутніх своїми музично-театральними купальськими композиціями та народною мелодикою, що залишило у всіх присутніх не забутні враження.

Детальніше

27

ЧЕРВНЯ
2009

Перемога пісні «Червоненький бурячок» у сезоні «Весна 2009»

Вітаємо!!! За підсумками інтерактивного голосування телеглядачів програми «ФолькМюзік» на Першому телеканалі, пісня «Червоненький бурячок» у виконанні ансамблю «Українські Барви» та народного ансамблю «Пернач» (м. Запоріжжя) стала найкращою у сезоні «Весна 2009». Нагороджував переможців перший віце-президент НТКУ Роман Недзельський в телевізійному ефірі програми 27 червня та 1 липня.
Дякуємо усім за підтримку та голоси.
http://www.1tv.com.ua/about/1tvnews/view.php?id=3794

Детальніше

4

ЧЕРВНЯ
2009

«Коронація Слова - 2009»

Вже багато років поспіль шоколад «КОРОНА» і телеканал «ІНТЕР» оголошують Всеукраїнський конкурс романів, кіносценаріїв та п’єс «КОРОНАЦІЯ СЛОВА»
4 червня у київському театрі ім. І. Франка відбулася Церемонія нагородження літературного конкурсу “Коронація слова-2009″. «Українські Барви» виступали на цій події та вітали переможців.

Детальніше

30

ТРАВНЯ
2009

Благодійний бал «Київське Віче»

30 травня до Дня Києва столична мерія підготувала бал «Київське віче», довкола якого зібралися відомі українські митці, меценати, бізнесмени, політики, громадські діячі. Програма заходу – це своєрідна подорож сторінками літопису національної історії – від Київської Русі до України незалежної. Завдяки музиці усі присутні мали змогу поринути у вишуканість прадавнього звичаю, пережити наснагу визначних для нашого народу історичних подій, замилуватися сучасними витворами мистецтва. «Українські барви» своїми піснями та інструментальними композиціями не лише вітали гостей «Київського віче» у київській мерії, а й запровадили їх до традиційного українського танцю.

Детальніше

30

ТРАВНЯ
2009

День Києва

30 травня 2009 року своєю музикою «Українські Барви» вітали усіх киян та гостей міста з Днем Києва з концертної сцени на Хрещатику.

Детальніше

30

ТРАВНЯ
2009

Перемога пісні «Червоненький бурячок»

Згідно з голосуванням телеглядачів, пісня «Червоненький бурячок» у виконанні ансамблю «Українські Барви», стала переможцем тижня програми «ФолькМюзік» на Першому телеканалі. Дякуємо всім за підтримку.

Детальніше

23

ТРАВНЯ
2009

Музична програма «ФолькМюзік» на Першому каналі

23 травня, субота, о 21:45 год. та 27 травня, середа, о 13:00 год.
Перший канал, програма «ФолькМюзік» - знову дивимось і голосуємо за пісню «Червоненький бурячок» у виконанні ансамблю «Українські Барви».

Детальніше

19

ТРАВНЯ
2009

День банківського працівника

19 травня 2009 року у музеї Східно-європейського мистецтва відбулися урочистості, приурочені дню банківського працівника, організовані Кредитно-банківським Союзом. «Українські Барви» вітали присутніх відомими творами класичної музики українських та закордонних композиторів.

30

КВІТНЯ
2009

Радіо «Культура» програма «Знакова постать»

30 квітня 2009р. з 9:00 до 10:00 год. «Українські Барви» в особах Оксани Стебельської та Романа Куки були гостями прямого ефіру програми «Знакова постать» на радіо «Культура» (3-й канал Національного радіо - 72,8 фм). Тема передачі - «Як зберегти своє «Я» в умовах сучасного шоу-бізнесу». Дякуємо всім радіослухачам за активну участь в інтерактиві програми й за цікаві та важливі запитання і коментарі.

24

КВІТНЯ
2009

Урочистості вшанування бл.свщмч.Омеляна Ковча УГКЦ у Києві

24 квітня 2009 року на місці будівництва Патріаршого центру УГКЦ у Києві відбулися урочистості, приурочені проголошенню бл. свщмч. Омеляна Ковча покровителем душпастирів УГКЦ. Після завершення Божественної Літургії, свято завершилося духовно-мистецькою програмою, в якій «Українські Барви» виконали багато духовних, авторських та народних музичних творів із свого репертуару, чим привнесли у подію відчуття свята, піднесеності, радості та гордості за Україну та її героїв, що є прикладом для наслідування.

Детальніше

18

КВІТНЯ
2009

Музична програма "Фольк-music" на Першому каналі

18 квітня 2009р., субота, Перший канал, 21:45 год., програма «ФолькМюзік» - дивимось і голосуємо за пісню «Червоненький бурячок» у виконанні ансамблю «Українські Барви».

Детальніше

КВІТЕНЬ
2009

Прем’єра пісні "Червоненький бурячок"

У квітні Українські Барви презентують нову музичну танцювальну композицію «Червоненький бурячок», створену на основі однойменної української народної пісні.

Детальніше

31

БЕРЕЗНЯ
2009

Українські Барви в "добі етно-музики"

«Українські Барви» запрошують усіх прихильників української музики до акції «доба етно-музики».

Детальніше



Читайте про ансамбль Українські Барви у шостому номері журналу «ПРО» (№6,2008)

«Музичне барвування посил української культури у світі»

Детальніше

28

БЕРЕЗНЯ
2009

Музична програма "Фольк-music" на Першому каналі.

Дивимось шоу «Фольк мюзік» на Першому каналі о 21:45 год. за участю гостей програми – ансамблю «Українські Барви».

13-15

ЛЮТОГО
2009

13-15 лютого 2009 року до Дня закоханих відбулись концерти колективу "Українські Барви" у містах Галичини - Трускавець, Львів, Дрогобич. Вітаємо усіх зі святом!

19

СІЧНЯ
2009

Українські Барви на телеканалі М1

«Українські Барви» вітають з святом Водохрестя у прямому ефірі ранкової програми “GutenMorgen” на телеканалі «М1».

14

СІЧНЯ
2009

«Українські Барви» вітають з Різдвяно-новорічними святами “IntoursKiev”.

29

ГРУДНЯ
2008

«Українські Барви» виступають у Міністерстві культури і туризму України з Різдвяно-новорічними вітаннями.

11

ГРУДНЯ
2008

У концертному залі Будинку Вчених, після міжнародного з’їзду представників близько 60-ти країн світу - учасників Світової Організації Торгівлі, організованого «Трейд-Клубом в Україні», - ансамбль представив концертну програму різножанрової української музики.

11

ГРУДНЯ
2008

У приміщенні Київської Міської Державної Адміністрації «Українські Барви» виступають на святковому концерті, приуроченому дню Чорнобильця.

23

ЛИСТОПАДA
2008

Концерт-реквієм "Запалімо свічку"

Концерт-реквієм "Запалімо свічку" до 75-х роковин Голодомору в Україні 1932-1933 рр у МТМ "Сузір’я" по вул. Ярославів Вал, 14-б, м.Київ.

Детальніше

7

ЛИСТОПАДA
2008

Музична програма "Фольк-music" на Першому каналі.

"Українські Барви" взяли участь у шоу-програмі нового музичного розважального проекту Першого каналу - "Фольк-music". Щоп`ятниці в ефірі Першого звучать найкращі фолькльорні українські пісні, а господиня знімального майданчику - заслужена артистка України, співачка Оксана Пекун.

Детальніше

2

ЛИСТОПАДA
2008

Під патронатом та за особистої участі Блаженнішого Любомира (Гузара), Патріарха УГКЦ, в Україні проходить Суспільний тиждень 2008 "На шляху до солідарності українського суспільства". В рамках запланованих заходів, присвячених темі солідарності, "Українські Барви" дали концерт у Лук’янівському СІЗО, засвідчуючи, що можна виявляти солідарність кожного дня на місці праці, з хворими, сиротами, ув’язненими, покинутими.

Детальніше

18

ЖОВТНЯ
2008

Ансамбль був гостем програми "Обрії" на першому каналі Українського Національного радіо

14

ЖОВТНЯ
2008

Свято Покрови.

У святковий день Покрови колектив виступає хедлайнером на концерті, присвяченому дню Козацтва у приміщенні БК СБУ.

Детальніше

27-28

ВЕРЕСНЯ
2008

Україна, Черкаська обл., м.Сміла, Фестиваль "Торба"

27 і 28 вересня ансамбль "Українські Барви" побував у місті Сміла Черкаської області та виступав у якості спеціальних гостей на І Всеукраїнському молодіжному фольклорно - етнографічному фестивалі "Торба"

Детальніше

26

ВЕРЕСНЯ
2008

"Українські Барви" в прямому ефірі радіо "Рокс"

20-23

ВЕРЕСНЯ
2008

Греція. Афіни. "Запали Свічку"

З 20 по 24 вересня "Українські Барви" побували у столиці Греції в місті Афіни і дали кілька концертів з програмою під назвою "Запали Свічку", що пройшли в пам’ять 10 мільйонів замордованих штучним голодом українців в 1932-33 рр. з метою інформування про цю трагічну сторінку історії України грецького суспільства.
Виступи ансамблю справили сильне враження на присутніх. За допомогою музичних засобів виразовості, ансамбль яскраво змалював атмосферу того часу, страждання українського народу і переживання сучасників.

Детальніше

11

ВЕРЕСНЯ
2008

Київ. Фестиваль "ДніПРО"

11 вересня 2008 року "Українські Барви" виступали на сцені фестивалю "ДніПРО", який вперше відбувався в рамках Українського музичного ярмарку на ВДНГ. В концентрації з величезною кількістю виконавців найрізноманітнішої жанрової спрямованості, "Українські Барви" продемонстрували свою творчість та майстерність.

Детальніше

28-29

ЧЕРВНЯ
2008

Фестиваль "Трипільське Коло"

Субота 28.06.08, неділя 29.06.08 відбувся міжнародний еко-культурний фестиваль "Трипільське Коло. Вода.", на якому протягом двох днів виступали "Українські Барви".

Детальніше

СЕРПЕНЬ-ВЕРЕСЕНЬ
2007

Гастрольне турне містами Америки та Канади

Гастрольне турне містами Америки та Канади

Детальніше

ЧЕРВЕНЬ
2007

Новий CD альбом "Етно MIX"

Виданий новий CD альбом "Етно MIX".

Детальніше

©2007-2009 Українські Барви. Офіційний Веб-сайт: www.ukrbarvy.ho.ua. E-mail: ukrbarvy@ukr.net