1f5e
This version of the page http://povnyi.bezpredel.com/?cat=8 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-18. The original page over time could change.
АН ім. G_i | Безlimitні нотатки
підписатися in da reader

Archive for the 'АН ім. g_i' Category

Г-Х

Часто і вже давно зустрічаю в українському правописі “г” замість “х” (у того ж покійного Кожелянка - не забуваймо про річницю смерті менш ніж за два тижні):
Г’юстон замість Х’юстон,
Гіпі - Хіпі,
Генесі - Хенесі

ну й так далі.
Але тут почув ще одну дуже цікаву трансформацію у вигляді
ГІП-ГОП
Не знаю як кому, а мені подобається. Гіп-гоп:) по-моєму, характерно і […]

Асиміляція когось та асимілювання кимось

Ступінь схильності до асиміляції когось та до асимілювання кимось, насправді, є ключовими категоріями якщо говорити про силу та згуртованість нації, про її потенційну могутність та впливовість. Про активну та пасивну самооціночну позицію у взаємодії з іншими.
Ось, наприклад, гарний приклад очима Олександра Вертинського з його книги “Четверть века без Родины”:
Русские необыкновенно легко осваиваются повсюду. У них […]

Все екологічно чисте! З Чорнобиля:))))

Українці - на диво підприємницький народ…. Тільки у підприємництва цього є своя національна специфіка, яка зумовлює деякі цікаві моменти провадження такої діяльності.
В той час як звичайний підприємець (маю на увазі будь-який інший, НЕ український) має на меті одержати прибуток і не виходити за рамки закону (ну, бо тоді джерело прибутків може просто закінчитися…), а […]

Питання віри

Багато в цьому житті є справ, коли ти маєш когось в чомусь переконати - і тоді вийде все якнайкраще і в тебе, і в людей, яких ти переконав.
АЛЕ є такий нюанс: переконати треба в тому, в чому сам ще не переконався, і в чому можеш переконатися тільки тоді, коли ІНШИХ в цьому переконаєш!
замкнене коло получається, […]

Дослідження операцій скачати

Тут кілька лекцій по Дослідженням операцій, відприваються педжьмекером (.ppt), все російською мовою, з ілюстраціями і прикладами:
перша - загальна ввідна теорія
друга - транспортна задача
третя - мережеве планування
четверта - управління запасами.
теми - перекликаються. так, наприклад, транспортна задача може розглядатися на “методах оптимізації” чи матпрограмуванні, управління запасами - на фінансовому аналізі чи фінансах підприємств.

Менеджмент як основа соціального протистояння:)

Менеджмент - то вроді би вумні вуйки кажуть шо наука про управління, ну а тепер то взагалі стало широке поняття, надто вже широке: єсть і менеджери з продажу, з закупівель, з прибирання службових приміщень, менеджери з мінєту і, мабуть, з чого завгодно.
Проте менеджера в нормальному сенсі цього слова тепер треба розширювати до “менеджмер організацій” чи […]

Кінець комп’ютерної ери

КІНЕЦЬ КОМП’ЮТЕРНОЇ ЕРИ настане в той день, коли, придбавши якись дєвайс і маючи до нього інструкцію, згідно з нею підключиш його і жодних “непередбачуваних” проблєм при цьому не виникне….
тоді може і настане так звана “ера водолія”:))))
а поки - маємо то шо маємо…

Гєй

мало хто знає, шо Адам насправді був гєєм!
заставляє призадуматися на рахунок “по образу і подобію”…..

Хто як воює:)

Отже, мова піде про коротенькі характеристики ідеології ведення війни різними державами.
ЮСА: знайти якусь НЕВЕЛИЧКУ але дуже багату енергоносіями країну, таку, шо нічо не може запропонувати на супротив, де люди голі-босі-голодні, пустити туди побільше спєцназу, морпєхів, перед тим звичайно ж добряче поливши територію напалмом/ракетними ударами/іще чимось, напічкати солдатів всілякою електронікою, зв’язок танкіста-водія з наводчіком - виключно […]

2d66

Pages (5): [1] 2 3 4 5 »

0