This version of the page http://www.chernihiv-oblrada.gov.ua/index.php?th=cat&cat_id=124 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-18. The original page over time could change.
Новини фракції "Наша Україна" | Чернігівська обласна рада. Офіційний веб-портал (r) My Google AJAX Search API Application
 
 |   |   |   |   |   |   | 
UA   RU   EN 
Новини фракції "Наша Україна"
> ОБЛАСНА РАДА > Фракцiї і групи > Депутатська фракція від блоку "Наша Україна" > Новини фракції "Наша Україна"
19.04.2009
Заступник голови обласної ради Олег Обушний привітав жителів області із Великоднем – світлим  святом Христового Воскресіння.
11.10.2008
Сьогодні, під час VI конференції Чернігівської регіональної організації Народного Союзу “Наша Україна”, заступник голови Чернігівської обласної ради керівник обласної партійної організації Олег Обушний вручив освітянам-активістам НСНУ Почесні грамоти Чернігівської обласної ради.
10.10.2008
За сприянням фракції блоку “Народний Союз Наша Україна” помічник заступника голови обласної ради Олега Обушного голова Чернігівської обласної організації “Молодіжний Союз “Наша Україна” Василь Білогура  з 2 по 4 жовтня цього року у складі української делегації з навчально-ознайомчим візитом перебував у Королівстві Швеція.
28.06.2008
Голова обласної організації політичної партії «Наша Україна» Олег Обушний від імені фракції «Наша Україна» в Чернігівській обласній раді привітав жителів області з Днем Конституції України
14.04.2008
Фінальна частина та нагородження переможців другого міського конкурсу „Шевченко у моєму серці”, який організувала і провела Чернігівська міська організація політичної партії Народний Союз «Наша Україна» за підтримки керівника регіональної організації політичної партії Народний Союз «Наша Україна», заступника голови обласної ради Олега Обушного, відбулася 11 квітня у Чернігові в музеї Михайла Коцюбинського.
2.04.2008
Нашоукраїнці  взяли участь у підготовці та проведенні свята освітян у Менському районі
22.11.2007
ЗАЯВА ФРАКЦІЇ «НАША УКРАЇНА» В ОБЛАСНІЙ РАДІ. Голодомор 1932-1933 років в Україні назавжди залишиться в пам’яті українців однією з найстрашніших сторінок нашого минулого. На початку XX століття Україна зазнала непоправної втрати – від штучного голоду загинули мільйони її синів і дочок.
15.10.2007
Сергій Берестовий: «Партії самі повинні виконувати свої обіцянки, ане перекладати їх на плечі місцевих рад».
27.06.2007
Депутатська фракція від блоку "Наша Україна" Чернігівської обласної ради офіційно заявляє, що проти заступника Голови Ради обласної організації Партії, голови фракції блоку «Наша Україна» в обласній раді Володимира Івановича Француза, якого затримали 23 червня працівники правоохоронних органів, нібито за отримання хабаря, було вчинено провокацію.
6.06.2007
Привітання з Днем журналіста
8.05.2007
Дострокові вибори не позначаться на роботі органів місцевого самоврядування, — підкреслив заступник голови обласної ради, голова Ради обласної організації політичної партії «Наша Україна» Олег Обушний сьогодні у Чернігові під час прес-конференції.
6.04.2007
Указ про розпуск Верховної Ради України - закономірний і очікуваний крок Президента України по забезпеченню конституційного порядку та громадського спокою в державі.
03.04.2007
Сьогодні заступник голови обласної ради Олег Обушний озвучив офіційну позицію фракції блоку «Наша Україна» в обласній раді щодо указу Президента України Віктора Ющенка про розпуск Верховної Ради України...
24.03.2007
Сьогодні депутатська фракція обласної ради «Наша Україна» прибирала сміття в парку над річкою Стрижень. Коментуючи акцію своєї фракції заступник голови облради Олег Обушний, зокрема, сказав: «Пам’ятаєте слова з народної пісні: «Весна іде – красу несе, а в тій красі радіє все»?
           
Анонси
  2009-07-16
Інформація про проведення Дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко»
далi...
  2009-07-08
Повідомлення про 5-у Всеукраїнську Виставку газетних видань молоді «Молодіжний акцент»
далi...
Статті та інтерв’ю
  2009-07-29
Довідка про підсумки  роботи із зверненнями громадян у виконавчому апараті Чернігівської обласної ради за І півріччя та  другий квартал 2009 року.
За І півріччя поточного року  у виконавчому апараті  обласної ради розглянуто 531 звернення громадян, у тому числі  134 письмових пропозицій, заяв і скарг та прийнято на особистому    прийомі 397 осіб.  За аналогічний період минулого року було зареєстровано 336 звернень, у тому числі 139 письмових,  197 громадян прийнято на особистому прийомі.

далi...
  2009-07-15

Наталія Романова:
«Поважаючи кордони, вийти за межі кордонів».

Після краху комуно-тоталітарного режиму у Східній Європі постали нові незалежні держави та десятки тисяч кілометрів нових кордонів. Перед населенням, що раптом виявилося прикордонним, виник цілий ряд нових проблем.

далi...
  2009-07-15

11 липня в рамках депутатського каналу в ефірі Чернігівського обласного телебачення заступник голови обласної ради Олег Обушний відповів на ряд актуальних питань.


далi...

Всі статті та інтерв`ю

Чернігівська обласна рада 2006-2007. Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради.
Передрук матеріалів за умови посилання на www.chernihiv-oblrada.gov.ua
E-mail: info@chernihiv-oblrada.gov.ua