This version of the page http://www.chernihiv-oblrada.gov.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-18. The original page over time could change.
Головна | Чернігівська обласна рада. Офіційний веб-портал (r) My Google AJAX Search API Application
 
 |   |   |   |   |   |   | 
UA   RU   EN 

Останні рішення
Єдиний перелік регуляторних актів
   Рішення від 5 червня 2009 року 25 сес. 5 скл.
Про припинення права оперативного управління та вилучення у Сосницької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату автобуса КІА "Беста" та передачу його із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області у спільну власність територіальних громад сіл, селища Сосницького району
далi...
   Рішення від 5 червня 2009 року 25 сес. 5 скл.
Про звільнення Фролова В.В. з посади директора комунального підприємства «Чернігівспецсервіс» Чернігівської обласної ради
далi...
   Рішення від 5 червня 2009 року 25 сес. 5 скл.
Про Звернення до Кабінету Міністрів України, Комітету Верховної Ради України з питань бюджету щодо нестачі коштів у місцевих бюджетах Чернігівської області для лікування хворих на цукровий і нецукровий діабет
далi...
   Рішення від 5 червня 2009 року 25 сес. 5 скл.
Про Звернення до Кабінету Міністрів України, Комітету Верховної Ради України з питань бюджету щодо нестачі коштів на оплату праці та енергоносіїв у місцевих бюджетах Чернігівської області
далi...

Всі рішення 
   
Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.06.2004 року «Про затвердження Регіональних правил забудови території Чернігівської області»
далi...
   
Про затвердження Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області, у новій редакції
далi...
   
Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області
далi...
   
Про Порядок оприлюднення нормативно-правових та регуляторних актів обласної ради
далi...

Всі регуляторні акти 
Новини
   2009-09-18

Наталія Романова: « Мені хочеться, щоб якомога більше людей, коли я приїжджаю в райони, побувало в мене на прийомі»
Про це голова  обласної ради наголосила вчора журналістам обласного телебачення та радіо  по закінченню роботи своєї  виїзної громадської  приймальні в Семенівському районі. Підтвердженням цих слів  було те, що окрім 26 попередньо  записаних на прийом громадян, керівник обласної ради прийняла ще близько десятка заявників в порядку живої черги. Як результат, вчорашній прийом був рекордним по тривалості, адже завершився аж під вечір. Окрім того, голова обласної ради провела цього дня  нараду з керівниками територіальних громад району, в ході якої були обговорено бюджетні питання, роз’яснено дію останніх із прийнятих Кабінетом Міністрів  України постанов, надано відповіді на численні запитання присутніх.
ФОТОрепортаж...


далi...
   2009-09-16
“Транскордонне співробітництво та розвиток транскордонних кластерів”. Так називається збірник науково-аналітичних матеріалів, нормативно-правових актів та методичних рекомендацій з питань транскордонного співробітництва та розвитку транскордонних кластерів, що днями побачив світ. Серед співавторів видання – голова Чернігівської обласної ради, Віце-президент Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Наталія Романова.














далi...
   2009-09-15
“Одним з інноваційних інструментів для розвитку прикордонних регіонів є створення та функціонування транскордонних кластерів”. Цю думку до учасників Міжнародної конференції з питань транскордонних кластерів та покращення інвестиційної привабливості регіонів намагалася учора в Києві донести віце-президент Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, голова Чернігівської обласної ради Наталія Романова.

 


далi...
   2009-09-11
Сьогодні, перед початком роботи двадцять шостої сесії обласної ради, 28 сільських закладів охорони здоров’я  області безкоштовно отримали новенькі легкові автомобілі ВАЗ-21070.
Урочиста церемонія передачі автомобілів відбулася на виконання обласної Програми забезпечення санітарним автотранспортом центральних районних лікарень та закладів охорони здоров’я сільської місцевості на 2008-2010 роки.  Як відомо, метою програми є створення належних умов для надання своєчасної допомоги населенню області, забезпечення функціонування медичних закладів. ФОТОрепортаж...





далi...
   2009-09-11
На прохання голів районних рад голова обласної ради Наталія Романова сьогодні провела нараду, на якій було розглянуто питання освоєння в 2009 році коштів Стабілізаційного фонду України по об′єктам соціально-економічного розвитку регіонів.






 
 

далi...

Всі новини 
           
Анонси
  2009-07-16
Інформація про проведення Дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко»
далi...
  2009-07-08
Повідомлення про 5-у Всеукраїнську Виставку газетних видань молоді «Молодіжний акцент»
далi...
Статті та інтерв’ю
  2009-07-29
Довідка про підсумки  роботи із зверненнями громадян у виконавчому апараті Чернігівської обласної ради за І півріччя та  другий квартал 2009 року.
За І півріччя поточного року  у виконавчому апараті  обласної ради розглянуто 531 звернення громадян, у тому числі  134 письмових пропозицій, заяв і скарг та прийнято на особистому    прийомі 397 осіб.  За аналогічний період минулого року було зареєстровано 336 звернень, у тому числі 139 письмових,  197 громадян прийнято на особистому прийомі.

далi...
  2009-07-15

Наталія Романова:
«Поважаючи кордони, вийти за межі кордонів».

Після краху комуно-тоталітарного режиму у Східній Європі постали нові незалежні держави та десятки тисяч кілометрів нових кордонів. Перед населенням, що раптом виявилося прикордонним, виник цілий ряд нових проблем.

далi...
  2009-07-15

11 липня в рамках депутатського каналу в ефірі Чернігівського обласного телебачення заступник голови обласної ради Олег Обушний відповів на ряд актуальних питань.


далi...

Всі статті та інтерв`ю

Чернігівська обласна рада 2006-2007. Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради.
Передрук матеріалів за умови посилання на www.chernihiv-oblrada.gov.ua
E-mail: info@chernihiv-oblrada.gov.ua