This version of the page http://narodna.pravda.com.ua/rules/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-17. The original page over time could change.
Правила | Народна правда
  • UKR
  • RUS
  • Про проект Автори Правила Аудиторія Часті запитання
Пошук на сайті:




  • ЗАГАЛЬНА СТРІЧКА
  • ПОЛІТИКА
  • НАЦІОНАЛЬНА ІДЕЯ
  • ЕКОНОМІКА, КРИЗА
  • У МІСТАХ ТА СЕЛАХ
  • ЗАКОРДОННІ СПРАВИ
  • КУЛЬТУРА, МОВА
  • ІСТОРІЯ
  • ТУРИЗМ, ВІДПОЧИНОК
  • ЗДОРОВ'Я, СПОРТ
  • ЖИТТЯ НАВКОЛО
  • ДИСКУСІЇ
  • ГУМОР ТА САТИРА
  • ФОТО

RSS-стрічка найпопулярніших публікацій
RSS-стрічка останніх публікацій
Експорт публікацій



СНІД з'їдає Україну  1
СНІД з'їдає Україну  1
На хлопський розум – коли Москва і комуняки його ненавидять, то він є наш хлоп!   2
"За бугром" нам, українцям, мало що "світить"...   0
Когда мы Украину перестанем делить на "своих" и "чужих"??  -2
Фірташ прибере Ющенка?  -2
ОПОРА недовольна "рекламой привычки курить"  -1

Правила

Загальні положення

Редакція "Народної правди" (далі – НП) залишає за собою право вносити зміни до Правил з повідомленням у рубриці "Новини проекту".

Реєстрація

Автором може стати кожен, хто зареєструвався під унікальним іменем, вказавши свою діючу адресу електронної пошти. Автор може приховати свою адресу електронної пошти від інших користувачів сайту, вказавши це під час реєстрації.

Ім'я користувача не повинно містити нецензурних слів, образливих висловлювань, вводити в оману інших користувачів.

Користувачам забороняється вдавати з себе інших осіб, у т.ч. співробітників редакції НП (адміністратора, модератора тощо). Редакція НП залишає за собою право вимагати зміни імені користувача або видалити аккаунт користувача у разі порушення цього пункту Правил.

Редакція зобов'язується використовувати адреси електронної пошти користувачів сайту винятково для розсилки повідомлень з сайту.

Під час реєстрації користувач підтверджує згоду з цими Правилами і зобов'язується їх дотримуватися.

Публікація матеріалів

Матеріали, що друкують на сайті, мають бути цікавими широкому колу читачів.

У розділі "Статті" допускається публікація тільки авторських матеріалів.

Неавторські матеріали, які вже були опубліковані на інших сайтах, просимо розміщувати у розділі "Лінки". Якщо використовується матеріал інших видань – він повинен, принаймні, містити авторську оцінку чи коментарі.

Неавторські матеріали будуть переміщуватися модератором у розділ "Лінки" або видалятися, якщо неможливо визначити прямий лінк на матеріал.

У випадках, якщо стаття, на думку НП, становить громадський інтерес (Наприклад, передрук з газети "Правда" за 1925-й рік), неавторські матеріали можуть не видалятися з розділу "Статті". Такі матеріали відповідним чином будуть позначені у стрічці, і будуть брати участь у формуванні рейтингу на особливих умовах.

Якщо автор представляє якесь видання, політичну чи громадську організацію, pr-службу тощо – він повинен явно вказати про це в особистих даних. Статті, новини і прес-релізи цих авторів, опубліковані в інших виданнях, можуть бути віднесені редакцією до авторських.

Особливе прохання до таких авторів: подумайте, чи справді усі лінки та матеріали, які Ви розміщуєте, є цікавими для користувачів сайту. НП не є дошкою оголошень чи стрічкою прес-релізів – обирайте тільки найцікавіші матеріали.

Редакція НП не відслідковує реальність авторства розміщених публікацій. Уся відповідальність за порушення авторських прав лежить на користувачах, які розміщують матеріали, створені іншими авторами. При першому ж зверненні правовласника такі матеріали будуть видалені з сайту.

Матеріали публікуються в авторській редакції, проте в окремих випадках редакція може внести правки (без зміни змісту тексту).

Редакція залишає за собою право видаляти неякісні матеріали, а також матеріали, котрі суперечать Правилам. Відверто рекламні тексти і лінки, які не мають громадсько корисного значення, також можуть бути видалені.

Обговорення і рейтинги

Коментарі мають бути інформативними і по суті матеріалу.

За кожен матеріал користувач може проголосувати один раз. Якщо в авторизованому режимі голосування заблоковано, значить користувач вже віддав свій голос за матеріал.

Рейтинг підраховується для всіх користувачів за єдиною формулою. Редакція НП може штрафувати користувачів за порушення цих Правил зняттям балів рейтингу.

Етичні норми

У публікаціях і коментарях прохання уникати образ, наклепів щодо користувачів сайту і третіх осіб. Такі статті і висловлювання, особливо позбавлені змісту, будуть видалятися модератором.

Не допускаються пропаганда насильства, заклики до агресії, розпалювання воєнних дій та інших дій, заборонених Законодавством України.

Не допускаються дискримінація і образи за національною, расовою та релігійною ознаками.

Не допускається публікація матеріалів порнографічного характеру.

Не допускається використання сторінок сайту для розміщення компроматів і в якості інструменту інформаційної війни конкуруючих організацій і людей.

Обмеження

Забороняється програмне втручання в роботу сайту – накручування рейтингу, автоматичне додавання текстів у коментарі, інші маніпуляції з рейтингами сайту чи публікаціями.


Русскоговорящие украинские националисты...  75
Моя маленька акція у підтримку української мови  49
ВО "Свобода"???  44
Вопросы-тесты для "квасных" и настоящих патриотов России  39
Россия объявляет войну всему миру  38
Кружка  37
Щодо національної гордості, що про неї...  37
Хмельницький, Мазепа і шведи  36
"Собори душ своїх бережіть"  35
До мешканців будинку на ім'я "Народна правда"  31

Україна, яку ми втрачаємо. Свобода слова проти української державності?

МАЗУР Олексій Миколайович | 4.02.2009 18:50
Внутрішньо-політична ситуація в країні й те, як вона відображається в публічних дискусіях політиків на голубих екранах, все більше наводить на тривожні припущення, що Україну немов навмисно, ніби на відпрацювання отриманого звідкись замовлення, вперто й цілеспрямовано підштовхують на шлях стратегічної національної поразки, за якою – суцільна руїна.
Політика  |    Свобода слова  ток-шоу  Голодомор  НАТО  ОУН-УПА 






© 2007 - 2009, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
Наші проекти:
Українська правда
ТаблоID
Чемпіон
weblog.com.ua