This version of the page http://www.mfs.kiev.ua/news.php?id=14 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-17. The original page over time could change.
Депозитарій МФС - Новини
 
 



Новини

назад

Нова вимога щодо отримання зведених облікових реєстрів до реєстраторів, які працюють через систему електронної взаємодії депозитарію та реєстраторів

Шановні реєстратори!

Повідомляємо про те, що в зв’язку з внесенням Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку змін та доповнень до Положення про депозитарну діяльність (п. 1 розділу 8), за рішенням Правління ВАТ «МФС» внесені відповідні зміни до Регламенту функціонування системи електронної взаємодії з реєстраторами депозитарію ВАТ "Міжрегіональний фондовий союз" (далі – Регламент), а саме:

Реєстратор повинен відправити засобами ЕП у Депозитарій у захищеному файлі (*.060) згідно п. 3.1. цього Регламенту відскановану копію документа (або витяг з нього), який підтверджує наявність підстав для складання зведеного облікового реєстру (запит емітента на складання реєстру, рішення емітента про проведення загальних зборів акціонерів, рішення емітента про виплату доходів за цінними паперами та інше). Відсканована копія документа повинна бути придатною для читання і зрозумілою.

Ненадання копії документа (або витягу з нього), який підтверджує наявність підстав для складання зведеного облікового реєстру, є підставою для відмови у наданні реєстратору зведеного облікового реєстру власників цінних паперів.

Зміни до Регламенту набувають чинності 14 квітня 2008 року.

09.04.2008

© «МФС» 2003-2009
всі права захищені
новини | про компанiю | внутрiшнi документи | послуги | клiенти | партнери | корпоративна інформація