This version of the page http://www.prostobank.com/uk/kompaniya/zmi_pro_nas (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-16. The original page over time could change.
ЗМІ про нас / Компанія / Простобанк Консалтинг

Навигация по сайту

ЗМІ про нас

24 Липень 2009

Малі не здаються

Вони зовсім недавно почали власну справу й були героями спецпроекту Контрактів «10 ідей для свого бізнесу», опублікованого у вересні минулого року. Сьогодні вони розповідають, як їхні компанії переживають рік, що для всієї планети виявився кризовим.
15 Лютий 2008

Чи варто користуватися послугами кредитних брокерів

Якщо самостійно вибрати оптимальну кредитну програму не виходить, можна звернутися за допомогою до фінансових посередників — кредитних брокерам.
31 Травень 2007

Банки виведуть на чисту воду

В Україні почали працювати компанії, які допомагають знайти найвигідніший варіант кредиту.«Збирачі кредитів» — так їх називають у Європі та Америці. В Україні такі компанії тільки почали з’являтися. Суть їхньої діяльності полягає в тому, що вони підбирають своїм клієнтам найбільш вигідний варіант кредиту для придбання автомобіля або квартири. До того ж вони набагато відвертіше розповідають про діяльність банків, ніж самі банкіри.
ЗМІ про нас у форматі RSS

ЗМІ про нас