Категорiї
Порядки деннi засiданнь
Пошук 
Номер Дата Шукати
Текст
Про порядок денний пленарного засідання ІІІ сесії Київради VІ скликання 22.01.09

Про порядок денний пленарного                                       проект

засідання ІІІ сесії Київради

 VІ скликання 22.01.09

 

 

Враховуючи подання постійних комісій Київської міської ради, Погоджувальної ради голів депутатських фракцій, Президії Київради Київська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

Внести до порядку денного пленарного засідання ІІІ сесії Київради VІ скликання 22.01.09 наступні питання:

1.      Про направлення депутатських запитів Київському міському голові та посадовим особам. (Доп. Довгий О.С.).

2.      Про деякі питання організації бюджетного процесу. (Доп. Падалка В.М.)

3.      Про створення Київського міського патологоанатомічного бюро. (Доп. Шлапак А.В.)

4.      Про затвердження Міської програми розвитку Київського зоологічного парку на 2009-2013 роки. (Доп. Шлапак А.В.)

5.      Про затвердження міської Програми «Забезпечення гарантій соціальної підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2009-2011 роки». (Доп. Шлапак А.В.)

6.      Про доповнення до рішення Київради від 16.12.2005 №603/3064 «Про затвердження міської комплексної програми «Турбота» на 2006-2010 роки». (Доп. Шлапак А.В.)

7.      Про створення Комунальної організації «Київська Агенція юридичного супроводу з питань усиновлення». (Доп. Шлапак А.В.)

8.      Про затвердження Програми «Будівництво дитячих та спортивних майданчиків у місті Києві на 2009-2012 роки». (Доп. Наумко В.М.)

9.      Про ліквідацію комунального спортивного закладу «Міський баскетбольний клуб «Київський Будівельник». (Доп. Наумко В.М.)

10. Про внесення змін до рішення Київради від 02.03.07 №377/1038 «Про заходи запобігання формування та розвитку залежності від азартних, комп’ютерних ігор та інтернетзалежності серед дітей». (Доп. Пономаренко В.М.)

11. Про захист закладів культури. (Доп. Бригинець О.М.)

12. Про перейменування бульвару Лихачова у Печерському районі на бульвар Марії Приймаченко. (Доп. Бригинець О.М.)

13. Про створення комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Київський міський Центр споживачів». (Доп. Гудзій А.А.)

14. Про створення робочої групи щодо тарифної політики у м. Києві. (Доп. Бондар Ю.І.)

15. Про створення робочої групи Київради з питань енергоефективності. (Доп. Бондар Ю.І.)

16. Про створення комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Київпродресурси». (Доп. Шовкун І.В.)

17. Про створення комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Київські ринки». (Доп. Шовкун І.В.)

18. Про створення комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Домашній магазин». (Доп. Шовкун І.В.)

19. Про питання власності. (Доп. Дейнега В.П.):

1)     Про передачу майна комунальної власності територіальної громади м. Києва у володіння та користування відкритому акціонерному товариству «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт».

2)     Про внесення змін та доповнень до рішення Київради від 26.09.02 №31/191 «Про дозвіл на знесення будинку на вулиці Патріса Лумумби, 9».

3)     Про безоплатну передачу у власність Верховинській селищній раді Верховинського району Івано-Франківської області спеціалізованого автомобіля ЗІЛ-131 МА.

4)     Знято.

5)     Про продаж та списання основних засобів, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Києва.

6)     Про надання дозволу на списання транспортного засобу, який належить до комунальної власності територіальної громади міста Києва (автомобіль ГАЗ-31029 ).

7)     Про передачу в безоплатне користування (позичку) проектних робіт.

8)     Про зарахування до комунальної власності територіальної громади міста Києва закінчених будівництвом об'єктів (Будівництво каналізаційного колектора від вулиці Верхньоключової-Польової до колектора на вулиці Маміна-Сибіряка).

9)     Про зарахування до комунальної власності територіальної громади міста Києва закінченого будівництвом об'єкта (Протизсувні заходи на схилах Батиєвої гори на вул. Дружній, 17-25).

10)  Про зарахування до комунальної власності територіальної громади м. Києва закінченого будівництвом об'єкта комунального призначення (Перша черга другого надземного виходу на станції «Дарниця»).

11) Про надання згоди на безоплатну передачу контейнерів для загрузки радіоактивних відходів з комунальної власності територіальної громади міста Києва до державної власності.

12) Про внесення змін до рішення Київради від 08.02.07 №62/723 «Про Програму приватизації комунального майна територіальної громади міста Києва на 2007-2010 роки» (3 проекти).

13) Про ліквідацію комунального підприємства «Спеціалізоване ремонтно-налагоджувальне управління №8».

14) Про внесення змін до рішення Київради від 27.12.01 №208/1642 «Про формування комунальної власності територіальних громад районів міста Києві».

Про питання містобудування та землекористування.  (Доп. Євлах О.Ю.):

20. Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 27.01.2005 №11/2587 «Про Правила забудови м. Києва».

21. Про використання земель водного фонду та прибережних захисних смуг у м. Києві.

22. Про посилення контролю за надходженням коштів до бюджету міста Києва від продажу земельних ділянок. (Доп. Головач В.В.)

23. Надання:

1)     Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю «АЛЬЯНС-ЕКОПРОЕКТ»  земельних ділянок для будівництва торговельно-офісного комплексу з паркінгом на місці котлованів над конструкцією стаціонарного комплексу станції метрополітену «Житомирська» та прилеглої території у Святошинському районі (Д 3488)

2)     Про передачу приватному підприємству «Гудолі» земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування тимчасової відкритої автостоянки на вул. Анни Ахматової, 25 у Дарницькому районі (7495).

24. Відміна рішень:

1)     Про відміну рішення Київської міської ради від 01.11.07 №1130/3963 «Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія Магістр» земельної ділянки для будівництва житлового будинку на вул. Борщагівській, 174-а у Солом’янському районі м. Києва».

25. Громадяни:

1)     Про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у  Деснянському районі (1 проект) (1-А 11635)

26. Різне.

 

Київський міський голова                                     Л. Черновецький

 

 

 

 

 

 

 

 

Питання порядку денного пленарного засідання 25.12.08,

перенесені на пленарне засіданні 22.01.09

Загальні питання:

1.      Про встановлення та заміну абонентських поштових шаф в під’їздах житлових будинків, які знаходяться в комунальній власності міста Києва. (Доп. Бондар Ю.І.)

 

Про питання землекористування та містобудування. (Доп. Євлах О.Ю.):

            Продаж:

2.      З-2 Про передачу та продаж земельної ділянки товариству  з обмеженою відповідальністю «С. К. Еірвейс компані» для експлуатації та обслуговування адміністративної будівлі та будівництва офісного комплексу з підземним паркінгом на вул. Богдана Хмельницького, 59-а у Шевченківському районі м. Києва». (Є 0871)

            Надання:

                    3.    З-5 Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю «Фірма «АТРІО» земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування автозаправної станції з комплексом сервісного обслуговування на просп. Миколи Бажана (поблизу транспортної розв’язки метро Славутич) у Дарницькому районі (Д 3211)

МАПА КИЄВА
ПОГОДА
Пошта
Iм'я @kmr.gov.ua
Пароль
WWW.GOV.UA