Номер 110 за 20.06.2009
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи граєте ви в лотерею?
так, регулярно
так, іноді
дуже рідко
ні, це зайве витрачання коштів
члени сім'ї грають, я - ні
     

Ще десять днів — і ти жебрак!
Якщо Україна до 1 липня не перегляне договір із росіянами про обсяги купівлі газу, НАК «Нафтогаз» може збанкрутувати
Юрій ПАТИКІВСЬКИЙ   

Вузькі місця газового договору з «Газпромом», для якого наш Прем’єр–міністр свого часу не шкодувала захоплених епітетів, уже створюють проблеми для держави. Одне з головних — ми замовили надто велику кількість газу, а також погодилися платити штрафи у випадку, якщо не купуватимемо його весь. Так, у 2009 році «Нафтогаз України» мусить купити 40 млрд. кубометрів, наступного — вже 52 мільярди. Насправді ж наші потреби нині не перевищують 33 мільярдів, у 2010 — ймовірно, не набагато більше.


Через «джинсову» пелену
Хто купує найбільше прихованої реклами
Іван ДІДУШОК   

Найбільшим замовником «джинси» — рекламних статей, які виходять друком, «замаскувавшись» під звичайні публікації, — є політичні сили. Серед найбільших покупців — Блок Юлії Тимошенко, Партія регіонів, Блок Литвина та партія «Єдиний центр». Про це йдеться у підсумках моніторингу дотримання журналістських стандартів регіональними друкованими ЗМІ, який протягом півроку проводив Інститут масової інформації.


Сам ти недуга!
Донецькі «регіонали» попереджають, що Тимошенко «шкодить вашому життю»
Павло КУЩ   

Недавні потенційні партнери й учасники «широкої коаліції» ПР та БЮТ, розбивши глека, тепер за дошкульним словом на адресу одне одного до кишені не лізуть. Приміром, на сесії Донецької облради депутат від Партії регіонів Ігор Чічасов позавчора запропонував колегам оголосити Прем’єр–міністра Юлію Тимошенко «небажаною персоною» в Донецькій області. Бо, на переконання пащекуватого «регіонала», Кабмін уперто ігнорує соціальні, економічні та екологічні проблеми краю, а також ухиляється від виконання угоди про регіональний розвиток між урядом та областю. «Взагалі Тимошенко потрібно оголосити персоною «нон ґрата», тому що на проблеми Донеччини їй наплювати!» — вважає депутат.


НОВИНИ ПЛЮС


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Регіони
Світ
Нація
Точка на карті
Кримінал
Історія
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ