Навчальна мережа глобального розвитку Світового банку

ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

Національної академії державного управління при Президентові України

УКР РУС ENG
 
Про Центр
НМГР
Новини
Курси та програми
АДО
Галерея
Бібліотека
Посилання
Контакти

Новини Центру

9 - 14 листопада 2009 р.
у Центрі дистанційного навчання відбудеться очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
2 - 7 листопада 2009 р.
у Центрі дистанційного навчання відбудеться очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
26 - 30 жовтня 2009 р.
у Центрі дистанційного навчання відбудеться очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
7 - 11 вересня 2009 р.
у Центрі дистанційного навчання відбудеться очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
31 серпня - 4 вересня 2009 р.
у Центрі дистанційного навчання відбудеться очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
25 - 29 серпня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
29 червня - 3 липня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
22-26 червня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
22-26 червня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
1-5 червня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
6-10 квітня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
9-13 березня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
2-7 лютого 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
26-30 січня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
26-31 січня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
19-23 січня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
19-23 січня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
Розсилка новин Центру дистанційного навчання.
Підписатися...
 
Архів новин ...

Новини Національної академії

Національна академія оголошує прийом слухачів на навчання за денною, вечірньо-заочною, заочною, заочно-дистанційною формами навчання
Інформаційний вісник управління міжнародних зв'язків Національної академії.

Новини МБРР в Україні

Ознайомитися з новинами ...