This version of the page http://val.ua/about.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-14. The original page over time could change.
Високий Вал :: Про проект
Останнє оновлення: 19:24 понеділок, 14 вересня
Про проект

"Високий Вал" — Інтернет-видання, яке ставить за мету максимально широко та об'єктивно відображати політичне, економічне, культурне життя Чернігівської області і України. Телерадіокомпанія "Високий Вал" – незалежна медіа-структура, яка у своїй діяльності дотримується принципів відкритості та прозорості, традицій класичної журналістики з неупередженою і збалансованою подачею інформації.

"Високий Вал" – це найбільш повний у північному регіоні України збір, аналіз і подача інформації від органів влади і політичних партій, громадських організацій та силових структур, освітніх і культурних установ, а також з інших джерел надходження. Найбільший акцент в нашій роботі – це знаходження і подача журналістами ексклюзивної інформації, інтерв’ю, фото- і аналітичних матеріалів. Ми формуємо інформаційне поле Чернігівщини, наш продукт дає Вам можливість оперативно реагувати на зміни в різних сферах сферах життя суспільства.

"Високий Вал" – це корисні та зручні сервіси для повсякденних потреб і розваг: знайомства, оголошення, VIP-блоги, форум. Кожен читач може безкоштовно зареєструвати собі унікальну поштову скриньку обсягом понад 6 Гігабайт у доменах @val.ua, @post.cn.ua, @chernigiv.info. Поштовий сервіс з повним універсальним інструментарієм надається читачам "ВВ" завдяки співпраці сайту зі світовим Інтернет-лідером "Google"!
"Високий Вал" – це перше в регіоні Інтернет-радіо з найкращою українською музикою, яке слухає весь світ!

"Високий Вал" є лідером регіонального інформаційного простору. У 2007 році Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень презентував результати експертного дослідження "Чернігівщина експертна-2006". За його результатами "Високий Вал" став найбільш впливовим виданням регіону.

"Високий Вал" відкритий до співпраці з журналістами та зацікавленими у поширенні інформації медіа структурами.

Наші координати:
14000, м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 20/1
Тел. – (0462) 611-617, 931-931.

Наша кнопка

Код кнопки для вставки на сторінку

<a href="http://val.ua/" title="Чернігів :: Інтернет-газета: Новини, аналітика, політика, культура, спорт, кримінал. Найкращі сервіси: пошта, блоги, радіо, знайомства, оголошення, фото" alt="Чернігів :: Інтернет-газета: Новини, аналітика, політика, культура, спорт, кримінал. Найкращі сервіси: пошта, блоги, радіо, знайомства, оголошення, фото" ><img src="http://val.ua/public/images/ua/button.gif" /></a>

Реєстрація → Увійти →

Пошта
Знайомства
Радіо
Об'яви
Показати всі сервіси Сховати всі сервіси
  • Пошта
  • Радіо
  • Об'яви
  • Знайомства
  • Форум

Наші партнери