This version of the page http://www.podoroj.com.ua/ukr/articles/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-14. The original page over time could change.
Podoroj.com.ua - ВСЕ СВОЄ НОШУ З СОБОЮ
Одяг та взуття: 8 (044) 592 68 07
Спорядження: 8 (066) 741 14 44
Сумки: 8 (067) 582 00 33

русская версия


| СТАТТI | ТЕХНОЛОГIЇ |



ВСЕ СВОЄ НОШУ З СОБОЮ

Курорти в інтернеті


Дізнатися про погоду та стан сніжного покрову на курорті, вартість скі-пасів, календар подій, подивитися схеми трас можливо на наступних сайтах...

детально >>>



Грузія туристична: GUDAURI Alpine Hut


Гостеприимный, по-домашнему уютный отель находится в 1,5-2 часах езды от Тбилиси по живописной Военно-грузинской дороге. Отель, один среди немногих, расположился в самом центре горнолыжного курорта Гудаури недалеко от подъемников у подножья горы Кудеби.

детально >>>



Штормові куртки


Вам дійсно буде не страшна будь-яка негода, якщо ви одягнетесь таким чином. Перший шар – термобілизна, яка буде регулювати відведення вологи від тіла, залишаючи шкіру сухою. Другий шар – утеплювач, який буде зберігати дорогоцінне тепло. Ну, а до третього шару вимоги не менш серйозні – він повинен захищати вас від зовнішніх неприємностей – вітру та опадів, а також сприяти зберіганню тепла та відведенню конденсату.

детально >>>



Сноуборди


Ця стаття ні в якому разі не претендує на абсолютну істину в останній інстанції, а є лише особистою думкою автора, заснованою на його мізерному досвіді. Тому не судіть його надто суворо.

детально >>>



Як вибрати сноуборд


Схема з журналу "Проводник" 2003-2004 рр. (рос. мовою)

детально >>>



Як вибрати намет


Добридень, читачу!
Мабуть, чогось не вистачає у вашому житті, якщо ви, відірвавши п’яту точку від дивану, зібрались під вітер, дощ і, можливо, сніг, вийти на дивовижні простори нашої любої Вітчизни.

детально >>>



Як вибрати рюкзак


Рюкзак, звичайно, є найбільш невід’ємною частиною туризму. Саме з ним у більшості асоціюються слова <турист> та <похід>.

детально >>>



Система Fusion


Вже стало звичним те, що системи інтегрованих кріплень широко представлені на гірськолижному ринку. Фірми-виробники першого ешелону з року в рік демонструють свої інновації.Ринок в цілому прихильно споглядає за цими зусиллями.

детально >>>