This version of the page http://naprokat.com/vybor_limuzina.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-13. The original page over time could change.
Напрокат свадебные платья, лимузины: Як правильно організувати весілля.

Як правильно організувати весілля.

Викуп – чи потрібний?

Викуп – настільки улюблений багатьма парами обряд, поступово йде з обов‘язкового атрибута весілля.
Головне – щоб викуп був не затягнутий і конкурси були оригінальними. Наприклад, коли наречена живе на 7 поверсі, те не обов‘язково змушувати нареченого йти пішки замість ліфта, до того ж на кожному поверсі відгадувати загадки. До кінця викупу нареченому вже буде хотітися припинити цей обряд і нарешті забрати наречену.

Замовляємо лімузин

Щоб не витрачати час по роз‘їздах по агентствах прокату, можна попередньо вибрати лімузин по фотографіях. Але робити остаточне рішення ґрунтуючись тільки на фото, не варто. Краще вживу подивитися на автомобіль і включити в договір номер замовленого автомобіля. І ще треба пам‘ятати, що потрібного лімузина може вже й не бути за місяць до заходу.

Тамада й ді-джей – як вибрати?

Вибираючи тамаду бажане ознайомитися з його демо—матеріалом. Це допоможе зрозуміти стиль його роботи. Наймаючи тамаду й у якості музиканта, можна заощадити. Але тоді тамада буде змушений увесь час відволікатися на музичну апаратуру.
Замовляючи ж окремо й тамаду, і дижджея, бажане щоб вони були з “однієї команди” – їх дії будуть погоджені.

Де сидить наречена щодо нареченого?

Праворуч, тому що вважається, що чоловік має серце ліворуч, а подругу життя праворуч. Батьків прийнято саджати навхрест, тобто батьків нареченої напроти нареченого, а його батьків – напроти нареченої. По етикету потрібно, щоб кожне місце на банкеті було підписане або як-небудь позначене.

Перший танець – яким він повинен бути?

Перший танець помітно пожвавлює банкет у ресторані. Він привертає увагу всіх гостей і звичайно задає настрій на весь вечір, що залишився. Тому заздалегідь нареченому з нареченою краще відрепетирувати його, можливо навіть вивчити який-небудь оригінальний танець.

Идея 4. ночь ужаса.
Идея 3. коктейль-пати в стиле латино.

Комментарии

Помощь по Textile