This version of the page http://u-b-a.com.ua/ua/zvernenya/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-12. The original page over time could change.
Українська будівельна асоціація - Звернення УБА
Сьогодні 12 вересня 2009
Головна сторінка
Про УБА
Новини
Класифікатор житла
Хартія соціальної відповідальності
Комерційні пропозиціі
Корисні лінки
Співробітництво України та Іраку
FAQ
Контакти
Фотогалерея УБА
Звернення УБА
Календар заходів УБА
Аналітика провідних фахівців

Звернення УБА


Україна

01033 Київ.

вул. Саксаганського,30, оф.14

тел./факс: (044) 289-47-59

(044) 287-59-29

www.u-b-a.com.ua

 

Шановні колеги та друзі!

Після проведення наради 22.01.2008 року в Міністерстві регіонального розвитку та будівництва під головуванням заступника міністра Беркути А.В. з приводу обговорення питання щодо  механізму участі інвесторів-забудовників у створенні інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населених пунктів України, Українська Будівельна Асоціація надала наступні пропозиції.

1.      Розділити окремо відрахування на розвиток соціальної інфраструктури і на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури.

-          Сума відрахування на розвиток соціальної інфраструктури не може перевищувати 10% від м.кв збудованого житла помноженого на опосередковану вартість  житла міста або регіону, Опосередкована вартість визначається щоквартально (раз на півроку) окремим рішенням Кабміну. Виплата здійснюється тільки шляхом перерахування коштів до місцевих бюджетів. 

-          Сума відрахування на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури має включати  вартість інженерних робіт, які виконуються згідно технічних умов.

-          Створити комісію при Мінрегіонбуді (при відділені Держекспертизи) для розрахунку вартості інженерних робіт, які виконуються згідно технічних умов наданих відповідними службами.

-          Заборонити зріст капіталізації відповідних підприємств, які мають приватних власників (що надають технічні умови) за рахунок відрахувань забудовників. Перейти до застосування відповідних компенсаційних тарифів та умов, що в подальшому компенсують забудовнику його витрати, пов’язані з прокладанням інженерних мереж до межі будівельної ділянки.

-          Передавати безоплатно  на баланс місцевим громадам транспортних, інженерних та інших споруд, які виконувалися забудовником за технічними умовами. Вартість цих споруд повинна включатися до відрахувань на інженерно транспортну інфраструктуру.

-          Зобов’язати місцеві громади приймати на баланс вищезазначені  споруди.

2.    До розрахунку на розвиток соціальної інфраструктури включати тільки адресні програми відрахувань на об’єкти соціально культурного призначення.

Компенсаційні відрахування на відновлення зелених насаджень використовувати тільки за адресними програми.

УБА  вважає, що данні пропозиції необхідно внести до Законів України «Про планування і забудову територій» та «Про місцеве самоврядування».

  

З повагою,

Голова Ради директорів «УБА»                                                       Л. Парцхаладзе


 

Шановні члени УБА!

 

Міністерство регіонального розвитку та будівництва України звертається до УБА з проханням надати пропозиції та рекомендації для вирішення питання щодо забезпеченості кваліфікованими кадрами будівельного виробництва.

Нагадуємо, що 27 лютого 2008 року Радою директорів прийнято рішення сформувати робочу групу з членів УБА під головуванням члена Ради директорів - Соколова І.А. для розробки концепції УБА стосовно вирішення кадрового питання в будівельній галузі.

Просимо надати:

Пропозиції та рекомендації для вирішення питання щодо забезпеченості кваліфікованими кадрами будівельного виробництва.

Кандидатури до складу робочої групи .

Інформацію прохання надіслати до УБА в термін до 14.04.2008 р. на адресу

ukr-ba@ukr.net

Виконавчий директор УБА Грабар С.В.


© 2006. UBA
Всі права захищені
Україна, 04053, м. Київ, 
Бехтерівський пров., 4
тел (факс): (044) 331-51-15; (044) 200-04-52
e-mail: office@u-b-a.com.ua
Розроблено — Zима Медиа