Інформація
Запрошуємо до взаємовигідної співпраці, потенційних клієнтів, підприємства і компанії зайнятих у сфері пасажирських, вантажних перевезень як на внутрішньому ринку України, що так і надають експедиційні послуги за кордоном, власників особистого транспорту, а також інших локальних телематиків, що працюють у сфері GPS – технологій, приватні охоронні компанії - зацікавлені в сумісному просуванні устаткування, що поставляється нами, і послуг для своїх клієнтів.
Фото
iPhone 3G, GPS
RSS / РСС
ERA.COM.UA
интернет портал
Бюро переводов
Дружба Народов
Таиланд
Отдых Таиланд

 

Запрошуємо до співпраці:

Eurotraffic і співробітництво з іншими GPS операторами і користувачами.
Співпрацюючи з нами Ви отримуєте більше можливостей.
Інформація:

У систему Eurotraffic, інтегровано обладнання - наступних виробників: Systems and Technology Corp. і Cellocator Division, Pointer Telocation Ltd.

Телематичних операторів і користувачів, які використовують це обладнання, та зацікавлених у співпраці з нами, просимо звертатися на нашу адресу.

Введіть слово для пошуку:
Сторінок : 1
ASUS A686/696: нові кишенькові комп'ютери з убудованим GPS
Компанія ASUSTe Computer оголосила про випуск свого нового кишенькового комп'ютера A696, що був показаний на виставці CES 2007. Одночасно була представлена його варіація - модель A686. Розходження між ними зводяться до процесорів, що використаються, і обсягу убудованої пам'яті КПК обладнані GPS-модулями, що забезпечує навігаційну функціональність без необхідності підключення зовнішніх GPS-пристроїв. Антена при цьому внутрішня, не відкидна. У якості однієї із привабливих рис новинок просувається їхня тонкість - 15,7 мм. Як повідомляє компанія, корпус виконаний з використанням нержавіючої сталі. На лицьову панель виведені динаміки
11.10.08 Перечитати
GPS-навігатор Run CI-7100 з покращеним звуком
Представлена корейською компанією JC Hyun Systems супутникова навігаційна система Run CI-7100, відповідно до тверджень виробника, значно відрізняється якістю відтворюваного звуку від конкуруючих продуктів.
06.06.08 Перечитати
Супутникова навігаційна система Pioneer AVIC-T10
Побачила світ навігаційна супутникова система компанії Pioneer з індексом AVIC-T10 і назвою Carrozzeria.
15.05.08 Перечитати
Сторінок : 1
Про нас · Послуги · Новини · Євро трафік · Партнери · Контакти