This version of the page http://www.ukrprog.com.ua/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-11. The original page over time could change.
WWW.UKRPROG.COM.UA - Новини
Заходьте в новий, зручний,
інтернет-магазин
UkrProg.com
Новини

Розділи
  Як купити?
  ЧаПитання
  Акції
  Знижки
  Новинки CD DVD
  Атлантік-рекордс
  Нова школа
  ІПІТ
  Сорока Білока
  Вундеркінд з пелюшок
  Програми на CD
  Дистрибутиви
  Музичні
  Аудіокниги
  Книги для дітей
  Книги
  Е-книги
  Розсилка новин
  Послуги
  Відправ другу
  Наш банер
  Книга відгуків
  Корисні лінки
  Мапа сайту
  Пошук на сайті
  Translate
Бланк замовлення
  Формат Excel
  Формат Zip
  Зручне замовлення CD DVD

Код кнопки

Новини сайту

Новий інтернет магазин UkrProg.

Заходьте в новий, зручний, інтернет магазин UkrProg.com, в якому Ви можете зручно оглядати і виконувати пошук необхідної україномовної продукції. Легко робити замовлення. Вся продукція, окрім книг, присутня в інтернет-магазині UkrProg.com і завжди прийнятні ціни.
Сайт UkrProg.com.ua залишається діючим, але деякий час не буде оновлюватись. Але бланк замовлення завжди буде в актуальному стані відповідно до сайту UkrProg.com.

Додано новий розділ Е-книги.

6 лютого додано новий розділ Е-книги, в якому Ви можете завантажити електронні книги. Зараз можна ознайомитись з зі скороченою версією книги Валерія Зміївського "Україна. Знаки Зодіаку" та "Реаніматор". Повну версію цієї електронної книги можна буде замовти після 15 лютого 2008 року на цьому сайті. Про бажання замовити можете писати у розділі Контакти.

Доповнено перелік програм.

3 січня 2008 доповнено перелік програм. Додано 20 програм наданих "Атлантик рекорд". Ознайомитись можете в розділі Програми

Доповнено перелік аудіокниг.

23 квітня 2007 доповнено перелік аудіокниг. Додано 30 аудіокниг. Це казки для дітей. Ознайомитись можете в розділі Аудіокниги

Доповнено перелік програм та аудіокниг.

29 березня 2007 доповнено перелік програм та аудіокниг. Ознайомитись можете в розділі Програми на CD та Аудіокниги

Доповнено перелік програм.

29 грудня 2006 доповнено перелік програм наданих ТОВ "Майлінукс". Це україномовний дистрибутив Linux. Ознайомитись можете в розділі Дистрибутиви.

Відкрито сайт free.ukrprog.com.ua.

15 жовтня 2006. Відкрито сайт free.ukrprog.com.ua. Тут Ви зможете безкоштовно завантажити україномовні програми, скрипти, електронні книги (e-books).

Доповнено перелік програм.

10 жовтня 2006 доповнено перелік програм наданих "Атлантик рекорд". Це навчальні мультимедійні проекти. Ознайомитись можете в розділі Програми

Доповнено перелік аудіокниг.

19 вересня 2006 доповнено перелік аудіокниг наданих ТОВ "Українська аудіокнига". Ознайомитись можете в розділі Аудіокниги

Додано нові книги.

3 липня 2006. Додано три десятка нових книг. Можете ознайомитись і замовити. Цей перелік буде і надалі поповнюватись.

Відкрито "Дошку оголошень". Англійську версію.

23 червня 2006. Відкрито англійську версію "Дошку безкоштовних оголошень" за адресою http://board.ukrprog.com.ua/eng/. В цій версії оголошення подаються тільки англійською мовою. І звичайно Ви можете подавати теж оголошення на різних мовах у відповідних версіях "Дошки".

Відкрито новий розділ "Аудіокниги".

17 червня 2006. Відкрито новий розділ аудіокниги. В якому Ви знайдете цікаві аудіокниги, які Ви можете прослухати на MP3 програвачі. В розділі програми Ви теж знайдете диски з можливістю прослуховування на MP3 програвачі.

"Аудіокнига - це звичайна книга в аудіо форматі - мр3 диск, який можна слухати всюди, де вам це зручно:
- по дорозі в транспорті;
- на прогулянці і відпочинку;
- під час виконань домашніх справ.
Для її відтворення вам потрібно тількиDVD або mp3-програвач, комп'ютер, музичний центр, автомагнітола, мобільний телефон чи будь-який інший зчитуючий пристрій.

Відкрито новий розділ "Книги".

1 червня 2006. Відкрито новий розділ книги. В якому Ви знайдете книги, які видаються переважно українською мовою. Цікаві книжечки розмальвки для дітей. Художні книги для дітей та дорослих. Навчальну на наукову літературу. Комп`ютерні книги.

Відкрито "Дошку оголошень". Російську версію.

19 травня 2006. Відкрито російську версію "Дошку безкоштовних оголошень" за адресою http://board.ukrprog.com.ua/rus/. Тут Ви зможете подати оголошення на будь-яку тему, що не порушує норми моралі та Закон України. В цій версії оголошення подаються тільки російською мовою. Ви можете подавати теж оголошення на різних мовах у відповідних версіях "Дошки". Це дасть Вам додаткову індексацію оголошення пошуковцями в інтернеті.
В планах англійська та польска версії.

Дизайн сайту.

1 травня 2006 змінено дизайн. Виникали проблеми при відкриванні в Internet Explorer. Додано графічні елементи. Адаптовано під розділову здатність 1024х768. Сайт отримав теперішній вигляд.

Відкрито "Дошку оголошень".

15 квітня 2006. Відкрито "Дошку безкоштовних оголошень" за адресою http://board.ukrprog.com.ua. Тут Ви зможете подати оголошення на будь-яку тему, що не порушує норми моралі та Закон України. Відмінність від інших дощок: Оголошення подаються тільки українською мовою. Заходьте, шукайте те що Вам необхідно. Залишайте свої оголошення.

Відкриття сайту.

3 січня 2006. Розмішено перші сторінки сайту. Мета сайту - зібрати в одному місці програми створені для україномовного споживача. Тобто меню, допомога, голос та інше були українською мовою. Докладніше дивіться на сторінці Про нас.


Якщо Ви хочете отримувати новини сайту на свій e-mail, можете підписатись. Внесіть свій email та Ім`я у правому верхньому куті екрану, або у розділі Розсилка новин.
Залишена Вами інформація не буде використовуватись для надсилання спаму і не буде надана нікому іншому для цього. З пропозиціями та побажаннями пишіть на адресу, яка наведена в розділі Контакти.

Відкрито новий зручний інтернет-магазин UkrProg.com.

Можливість оплати через Приват24.

Оплата картами
Visa MasterCard.

Подяка рекординговій компанії "Атлантік" м. Київ Ознайомитись можна на сторінці Програми.


Друзі
  Дошка оголошень
  free.ukrprog.com.ua
  www.getbymail.com
  www.apserver.org.ua
  kts-osvita.org.ua
  Математика для шкіл

© 2006-2009 WWW.UKRPROG.COM.UA