This version of the page http://altu.com.ua/altu (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-11. The original page over time could change.
АЛТУ
 
 
English Гостьова книга
Русский
УкраЇнська
Вхід Реєстрація
АЛТУ Члени АЛТУ Турбізнес України Проекти Законодавство Посилання Контакти Форум
 
Президія

Ревізійна комісія

Робочі групи

Виконавча дирекція

Статут

AЛТУ

Про АЛТУ

Представляємо вашій увазі перше в Україні професійне об'єднання підприємств туристичної сфери

«АСОЦІАЦІЮ ЛІДЕРІВ ТУРБІЗНЕСУ УКРАЇНИ»

2007 року низка провідних туристичних операторів виступила з ініціативою створення асоціації, маючи на меті створити дієву та ефективну організацію здатну вирішувати основні завдання, що повстають перед більшістю учасників туристичного ринку України.

Процеси, що відбуваються у сфері туризму України, призвели провідних суб’єктів туристичної діяльності до необхідності налагодження співпраці між провідними туристичними компаніями спрямовану на вдосконалення туристичного ринку.

Започатковуючи спільну роботу, члени Асоціації мають намір розбудовувати свою подальшу діяльність на основі співпраці та соціальної відповідальності бізнесу та партнерства.

Головним наслідком діяльності Асоціації повинно стати створення нових відносин із споживачем, основною яких є нові споживчі властивості туристичного продукту, що призведе до зростання його цінності в очах споживача.

Засновницький З’їзд було проведено 27 липня 2007 року, а засновниками Асоціації лідерів турбізнесу України (далі – АЛТУ) виступили провідні туристичні оператори України, такі як:

  • «АГЕНТСТВО «ПАН УКРЕЙН»,
  • «ТТВК»,
  • «КАНДАГАР-ТУР»,
  • «САМ»,
  • «TЕЗ ТУР»,
  • «ТУРОПЕРАТОР «ПРОЛАНД»,
  • «TУРТЕСС ТРЕВЕЛ».

Вибір найменування новоствореної Асоціації не був випадковим, адже за наявними оцінками загальна частка засновників Асоціації у туристичному ринку України складає близько 70 % у виїзному та понад 30% у внутрішньому туризму.

На засновницькому З’їзді Президентом АЛТУ обрано Тараса Демуру («ТТВК»), а віце-президентом Олену Шаповалову («АГЕНТСТВО «ПАН УКРЕЙН»).

Відповідність рішення про заснування Асоціації та Статуту Асоціації Закону України "Про захист економічної конкуренції" підтверджено попереднім висновком Антимонопольного Комітету України (№102-пв від 25.12.2007 року).

Асоціацію зареєстровано 25 березня 2008 року Голосіївською районною у місті Києві державною адміністрацією (Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи: серія А01 №217817, ідентифікаційний код юридичної особи: 35791769)

Асоціація, є неприбутковим добровільним недержавним об`єднанням підприємств і організацій, що здійснюють діяльність у туристичній сфері, яка створена в інтересах суспільства з метою сприяння розвитку всіх видів туризму в Україні, гармонізації взаємовідносин між державними органами та суб’єктами туристичної діяльності, забезпечення захисту їхнього прав і представництво спільних інтересів у державних органах, органах місцевого самоврядування та у міжнародних організаціях.

ПЕРШОЧЕРГОВІ ЗАХОДИ АСОЦІАЦІЇ

Встановлення тісних партнерських відносин між професіоналами туристичного бізнесу України.

Налагодження ефективної співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування, відповідними міжнародними організаціями, формування сприятливі умови для вдосконалення туристичного ринку України та забезпечення, на цій основі, створення широких можливостей для задоволення потреб вітчизняних та іноземних туристів.


Організація (двічі на рік, весною та восени) спеціалізованого виставкового проекту «UKRAINIAN TRAVEL FORUM» - виключно професійного туристичного виставкового форуму, що включатиме використання заходу для представлення туристичних компаній у поєднанні із структурованою та насиченою діловою програмою.

Впровадження недержавної (добровільної) системи сертифікації суб’єктів туристичної діяльності та об’єктів туристичної інфраструктури, інших сучасних інструментів захисту прав та законних інтересів усіх учасників туристичного ринку, в першу чергу туристів.

Вдосконалення нормативно-правового забезпечення сфери туризму і курортів, її гармонізацію із стандартами ЄС з метою забезпечення мінімізації негативних наслідків вступу України до СОТ та ЄС.

Одним з основних напрямів діяльності Асоціації є також широка інформаційна та просвітницька діяльність у сфері туризму і діяльності курортів.
 



Сертифікація агентств
для туриста
для туристичного підприємства


Український туристичний форум 2009
туроператор
турагент


Асоціація лідерів турбизнесу України
асоціація
вступ


Увага!
Пропозиції та скарги
До відома туристичної
громадськості
Правила використання