This version of the page http://www.ukrsibbank.com/u/otdeleniya_i_bankomaty (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-10. The original page over time could change.
Відділення та банкомати / УкрСиббанк -

[русский] [english]   пошук: 

Міжнародний бізнес
Корпоративним клієнтам
Інвестиційний бізнес

Відділення та банкомати

В даний час регіональна мережа УкрСиббанку складається з близько 930 відділень та понад 1500 банкоматів у всіх регіонах України.

Пошук найближчих відділень та банкоматів УкрСиббанку

Об'єднана банкоматна мережа налічує понад 3 600 банкоматів по всій Україні; крім УкрСиббанку до неї входять АКБ «Укрсоцбанк», АКБ «Правекс-Банк», ВАТ «Банк «Фінанси та Кредит» та ВАТ "РОДОВІД БАНК". З 3 грудня 2007 року кожен клієнт УкрСиббанку має можливість користуватись банкоматами Банків-партнерів, а з 15 травня 2009 року також і банкоматами незалежної мережі Euronet в Україні, та знімати готівку за тими ж тарифами, що і в УкрСиббанку. Тепер карткоутримувачі УкрСиббанку мають ширший доступ до своїх коштів на картці й обслуговування стає зручнішим.

УкрСиббанк піклується про своїх клієнтів і постійно поновлює перелік надаваних послуг для більшої зручності клієнтів.

Тепер клієнти – карткоутримувачі УкрСиббанку можуть подорожувати, їздити у відрядження і т.д. з більшою зручністю, тому що одержують доступ до своїх коштів на карті за кордоном зі значними знижками на обслуговування.

З 01.11.2007 АКІБ "УкрСиббанк" є членом міжнародного об'єднання Global Alliance, що нараховує більше 32 000 банкоматів в 40 країнах світу. В об'єднання Global Alliance входять 6 найбільших банків Європи, США й Канади: Bank of America, BNP Paribas, Barclays, Deutsche Bank, Scotiabank, Westpac Banking Corporation.

Переваги для клієнтів:

  • Клієнти УкрСиббанку зможуть користуватися банкоматами банків-учасників Global Alliance за пільговими тарифами;
  • Клієнти банків-учасників Global Alliance також використовують банкоматну мережу УкрСиббанку за пільговими тарифами, встановленими банком-емітентом.

УкрCиббанк - BNP Paribas Group

Більш ніж 1500 банкоматів на території України.

BNP Paribas

3,400 банкоматів на території Франції.

Barclays

Більш ніж 3,000 банкоматів на території Великобританії, 190 банкоматів на території Африки (Ботсвана, Гана, Кенія, Мавританія, Танзанія, Зімбабве).
3,800 банкоматів банку Woolwich.

Deutsche Bank

Більш ніж 2,300 банкоматів на території Німеччнини, Польщі, Індії, Іспанії.

Westpac

Більш ніж 1,600 банкоматів на території Австралії, 500 банкоматів на території Нової Зеландії та 32 банкомата в Південній Океанії (Фіджі, Ванату, Тонга, острів Кука, Самоа, Папуа Нова Гвінея, Соломонові острови).

Bank of America

Більш ніж 16,600 банкоматів на території США.

Bank of Nova Scotia

Більш ніж 2,700 банкоматів на території Канади, 350 банкоматів на Карибських островах (Ангилья, Антигуа і Барбуда, Багами, Барбадос, Брітанськи Віргинські острови, Кайманові острови, Домініканська республіка, Гренада, Ямайка, Нідерландські Антільські острови (острів Святого Мартіна), Сент-Кітс та Невіс, Сент-Люсія, Сент-Вінсент та Гренадіни, Трінідад і Тобаго, Теркс та Кайкос, Американські Віргинські острови), 115 банкоматів на території Чілі, 11 банкоматів на теріторії Гайани, 239 банкоматів на теріторії Перу та більш ніж 1,000 банкоматів на території Мексики.

 

Private banking
Інвестиційний бізнес
Вибери платіжну карту

Керування підпискою
Клієнт-банк
Укрсиббанк. Private banking

Телефон довідкової служби: 8 800 50 05 800

Підписка: 

[мапа сайту] [контакти]
[русский] [english]

© УкрСиббанк BNP Paribas

www.bnpparibas.com