This version of the page http://www.tas-insurance.com.ua/ua/contest/painting.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-10. The original page over time could change.
Найкращий Новорічний малюнок з «ТАС»
Гаряча лінія: 8 800 500 19 50 РусскийУкраїнськаEnglish

Акції, конкурси

Головний приз конкурсу «Новорічний малюнок з ТАС» поїде в Кривий Ріг

Члени конкурсної комісії Страхової Групи «ТАС» підвели підсумки конкурсу «Новорічний малюнок з ТАС». Конкурсна комісія на чолі з Головою Правління СГ «ТАС» Дмитром Грицутою переглянула близько 300 дитячих малюнків, які прийшли на конкурс із 18 дитячих установ, де виховуються діти, що залишилися без опіки батьків. Після тривалого обговорення, оскільки гарних робіт було чимало, відібрали кращі з них.

Переможцем конкурсу був визнаний малюнок під назвою «Веселий сніговик», що намалював 10-річний Владик Тирков, вихованець Міського комунального дитячого будинку  №3 (м. Кривий Ріг), що надійшов із Криворізької філії СГ «ТАС». Цей хлопчик і отримав головний приз конкурсу — персональний комп’ютер.

Друге місце завоювала робота  Тетяни  Куць (7 років, 1-б клас школи-інтернату №9, м.Київ), надана на конкурс Київською Регіональною Дирекцією СГ «ТАС». І, нарешті, третє призове місце присуджене малюнку  "Маскарад" 13-літнього Дмитра Орішка (Чернігівська загальноосвітня школа-інтернат1-3 ступеня, ім. Коцюбинського, с. Лісковичі), що поступив на конкурс із Чернігівської філії СГ «ТАС». Призер конкурсу, що посів 2 місце одержав велосипед, а 3 місце — mp3 плеєр. 

Нагадаємо, малюнки вихованців дитбудинків, присвячені Новорічним святам, на конкурс можна було надсилати із середини вересня до кінця жовтня в регіональні підрозділи Страхової Групи «ТАС». Малюнок, що зайняв 1 місце в цьому конкурсі, був розміщений на новорічній корпоративній листівці СГ «ТАС».

«Зовсім нелегко було вибрати кращий малюнок, тому що гарних, яскравих, цікавих  робіт прийшло на конкурс дійсно багато, — сказав після підведення підсумків конкурсу «Новорічний малюнок з ТАС» Голова Правління СГ «ТАС» Дмитро Грицута. — Наприклад, практично кожний малюнок із Кривого Рогу заслуговує похвали. Дуже гарні роботи надіслали діти з Києва, Чернігова, багатьох інших міст України. Для того, щоб заохотити всіх учасників конкурсу, які дійсно постаралися зробити прекрасні роботи, ми вирішили відправити кожному з них солодкі призи. А переможці конкурсу одержать свої заслужені нагороди вже незабаром в урочистій обстановці. Мені особисто дуже сподобався малюнок «Веселий сніговик», що прикрасить корпоративну новорічну листівку Компанії цього року. На мій погляд, це буде найкрасивіша, яскрава й весела листівка з усіх тих, що ми робили раніше».

З малюнків, що надійшли на цей конкурс, зроблять пересувну виставку, що буде протягом 3-х місяців демонструватися спочатку в Головному офісі СГ «ТАС», а потім у регіональних підрозділах Компанії.

«Ми вирішили не залишати малюнки на пильних полицях, а влаштувати їхню виставку, яка б проїхала по всіх наших регіональних підрозділах, заряджаючи оточуючих  гарним настроєм і вірою в правильність наших дій, — сказала заступник начальника Управління маркетингу СГ «ТАС» Ірина Королько. — Адже діти,— наше майбутнє.


1-е місце


2-е місце


3-є місце

Замовлення полісу
заявка онлайн
Виплати
100% гарантія
Акції, конкурси
Зворотній зв'язок
Дії при настанні страхового випадку
Питання та відповіді
Словник термінів

Повернутись

Для друку

©Страхова Група "ТАС",
2000-2009
Калькулятори
он-лайн розрахунки
Розробка сайту: