This version of the page http://www.me-press.kiev.ua/prospects.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-10. The original page over time could change.
КИЇВЕНЕРГО >>> Компанія >>> Про компанію >>> Перспективи розвитку
   
 

Мапа сайту
Новини
Компанія
ПЕК України
Споживачам
Цікаве


 

 Перспективи розвитку 
 
 
Перспективи розвитку
 Впродовж останніх років у м. Києві значно зросли обсяги будівництва житла, метрополітену, офісних центрів, культових споруд тощо. Зросла енергоозброєність житла. Активізується спорудження об'єктів до фінальної частини чемпіонату "Євро-2012". Таке інтенсивне будівництво зумовило зростання електричних та теплових навантажень. »»
 Автор: Ольга Калашнікова
 Джерело: "Київенерго сьогодні" №137 (06.03.08)

З введенням енергоблока №3 ТЕЦ-6 стане найпотужнішою в Україні
 
Споживання електричної енергії промисловими підприємствами та житловими районами столиці України щороку зростає майже на 10%. »»
 Джерело: "Київенерго сьогодні" №111 (06.04.06)

 

Енергозбереження

Роботи з енергозбереження в АК "Київенерго" організовано відповідно до чинного законодавства України з урахуванням вимог Закону України "Про енергозбереження”, Комплексної державної програми енергозбереження України, постанов Кабінету Міністрів України, наказів і розпоряджень Мінпаливенерго, Держкоменергозбереження, АК "Київенерго" та інших нормативно – правових документів.

У рамках Проекту реабілітації та розширення централізованого теплопостачання м. Києва за 2005 рік встановлено та прийнято на баланс 75 вузлів обліку та регулювання теплової енергії, виконано перекладення 9 ділянок теплових мереж з використанням попередньо ізольованих труб (ПІТ) загальною протяжністю 13,95 км (у двотрубному вимірюванні). За рахунок зменшення втрат тепла з поверхні ізоляції розрахункова економія палива у 2005 році від впровадження ПІТ становить 1046 т умовного палива.

Згідно з вимогами директивних документів у філіалах АК "Київенерго" складено енергетичні паспорти підприємств, які пройшли державну експертизу та зареєстровані у Київській регіональній державній інспекції з енергозбереження.

За розрахунками фахівців Компанії, загальна економія паливо-енергетичних ресурсів від впровадження енергозберігаючих заходів Київенерго у 2005 році становила 3204 тонни умовного палива.

 

 
 
 



 Компанія
Акціонерам
Про компанію
   Етапи корпоратизації
   Структура компанії
   Керівництво
   Акціонерний капітал
   Продукція
   Перспективи розвитку
   Кадрова політика
   Соціальна політика
Тендери
Інвестпроекти
   Реконструкція СТ-1
Газета
Актуальна тема
Представляємо
Партнерство
Персоналії
Музей
 
Варто подивитись
  Скачати бланк квитанції на електроенергію
  Київенерго у цифрах та фактах
  Нерухомість –
в аренду
 

 Телефон цілодобової інформаційної
служби АК "Київенерго": 15-88
201 58 79
© Прес-служба АК "Київенерго", 1999-2009
E-mail: pubrel@kievenergo.com.ua
тел. (044) 201 58 67, 201 58 57, факс: (044) 239 47 06
Україна, 01001, м. Київ, пл. І.Франка, 5