This version of the page http://www.kspu.kr.ua/inmov/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-10. The original page over time could change.
Факультет іноземних мов - Головна сторінка

Головне меню
Головна сторінка
Новини
Історія
Сьогодення та перспективи
Міжнародне співробітництво
Навчально-виховний процес
Наукова діяльність
Ресурси факультету
"Іноземник": газета про наших студентів
Абітурієнту
Контакти
Декан факультету
Ліцензований мовний центр
Кафедра германської філології:
Про кафедру
Секція англійської філології
Секція німецької філології
Магістеріум 2008-2009
Кафедра зарубіжної літератури і компаративістики
Кафедра іноземної філології
Кафедра перекладу і загального мовознавства:
Секція перекладу
Секція російського та загального мовознавства
Кафедра практики германських мов
Головна сторінка КДПУ
Головна сторінка
ФАКУЛЬТЕТ ІНОЗЕМНИХ МОВ
Ласкаво просимо на ФАКУЛЬТЕТ ІНОЗЕМНИХ МОВ!

В умовах інтеграційних процесів у світовій економіці та посилення міжнародних дипломатичних, наукових та міжкультурних контактів вивчення іноземних мов є життєвою необхідністю, запорукою успіху в різних сферах життя.

Факультет іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка надає можливість досконало вивчити англійську, німецьку, іспанську, російську мови, культуру та звичаї їх носіїв. Діяльність факультету спрямована на допомогу українським школам у розв'язанні проблеми кадрового забезпечення вчителями, усебічно озброєними філологічною наукою. Окрім того, ми готуємо висококваліфікованих перекладачів, обдарованих вихователів та наставників молоді, приділяємо увагу розвитку української наукової думки, дбаємо про духовність як елемент повноцінного становлення незалежної держави.

Справжнім мірилом рівня нашого факультету є вдячні відгуки випускників та їх роботодавців. За роки навчання наші студенти не лише докладно вивчають обрану галузь знань, але й активно займаються науковою діяльністю, беруть участь у позааудиторних культурних та спортивних заходах, студентському самоврядуванні та програмах академічного обміну.

Уся навчальна та виховна робота проводиться під керівництвом декана факультету О.М. Білоуса (на фото) та досвідчених викладачів. Це професори О.А.Семенюк, Б.В.Кучинський, Д.А.Євгененко, В.Ю.Паращук, доценти Л.Ф.Грицюк, В.С.Хрипун, К.П.Пом’янська, Г.В.Скляніченко, О.М.Білоус, М.І.Данілко, І.Є.Снісаренко, Л.О.Ярова, О.В.Арделян, а також багато інших кандидатів наук, доцентів і викладачів, які мають вагомі наукові та методичні здобутки. Серед викладачів факультету іноземних мов є випускники Берлінського та Лейпцігського університетів; багато науковців пройшли стажування у вузах Англії, США, Німеччини та Австрії.

З кожним роком факультет нарощує обсяги друкованої навчально-методичної та наукової продукції, спонукає викладачів до подальшого наукового зростання. За своїм науковим потенціалом кафедри факультету упевнено входять до десятки кращих кафедр університету.

Щороку ми проводимо наукові конференції та семінари для студентства та викладачів. Особливий статус має міжнародна конференція „Мови і світ: дослідження та викладання”, яку факультет організує вже не вперше.

Факультет іноземних мов з кожним роком розширює зв'язки із закордоном. Починаючи з 1994 року, на факультеті щорічно читають лекції та проводять практичні і семінарські заняття висококваліфіковані викладачі з Англії, США, Німеччини та Австрії. Факультет пишається тісною співпрацею з Монтклерським педагогічним університетом (США), Оксфордським університетом (Великобританія), з університетами Австрії та Німеччини. Багато студентів щороку проходять стажування в університетах США, Німеччини та Австрії.

Ефективній роботі факультету, не в останню чергу, сприяє сучасна ресурсна база (сучасні фонолабораторії, комп’ютерні класи, бібліотека, Мовний центр, затишні аудиторії).

Факультет відзначається старанністю, креативністю й працелюбством своїх студентів, які щодня займаються важкою справою – вивченням іноземних мов, інших культур та відкриттям нових світів.

Наш секрет успіху – у спільній невтомній праці, славних традиціях факультету та необмежених перспективах, які слугують потужним стимулом до подальшого вдосконалення.

 
© КДПУ 2008

Web-developer: Корецький Олександр