This version of the page http://www.citylife.com.ua/index.php?id=8 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-10. The original page over time could change.
CITY LiFE - інформаційний журнал твого міста

 СІТІ ЛАЙФ iнформаційний журнал
Про журнал Архів Рекламодавцям Передплата Представництва Контакт Форум Гороскоп
ВСІ НОМЕРИ CITY LiFE
Реклама:
Россельхозбанк покупайте инвестиционные монеты 29702 до 13% годовых.
N1(8) Лютий 2005     Тема номера: 200 років до кохання
УЖЕ У ПРОДАЖУ
MIX
Паперова казка

На показі моделей «Політ душі» у галереї мистецтв Волинської організації Національної спілки художників України весь світ був як казка...

  Пухнасті емоції
  Текстильна пунктуація
  «Адам і єва» під патронатом Олега Скрипки
  Орден за інтелект
  Імітація старої музики
  Гумор у великому мистецтві
ТЕМА НОМЕРА
200 років до кохання

Існує легенда, що коли давньоримський імператор Клавдій ІІ надумав воювати, то своїм указом заборонив солдатам одружуватися. Тим самим він наповнив смутком і розпачем тисячі люблячих сердець. Але знайшовся сміливий священик, який всупереч волі імператора благословляв закоханих на подружнє життя. І звали цього добродія Валентином.

CITY MEETING
Андрій Цаплієнко: репортаж під прицілом

Можна підробити голос, зробити пластичну операцію, навіть прикинутися талановитим і розумним. Але дещо підробити все ж неможливо. Наприклад, мужність. Болівія, Непал, Афганістан, Сьєрра-Леоне, Ірак, Македонія, Беслан — це ще не всі гарячі точки, звідки вів репортажі Андрій Цаплієнко. І одному Богові відомо, де він зараз, коли цей номер ви тримаєте в руках. Богові війни.

МОМЕНТ ІСТИНИ
Сорочинське ЧУДО

Полтавщина, серце української землі. Що відразу ж спадає на думку при згадуванні цього слова? Зрозуміло, Полтавська битва й Петро Перший. Микола Васильович Гоголь, що прославив ці мальовничі місця у своїх геніальних творах. Миргород, Диканька. Ще Великі Сорочинці з їхнім неодмінним ярмарком. Але мало хто знає, що в тих же Сорочинцях ще є чудо із чудес, справжній шедевр, пам’ятник майстерності й генієві українського народу — іконостас Сорочинської Спасо-Преображенської церкви.

STORY
Український голос Ford Motors Company

У Києві на Майдані Незалежності вздовж головного Поштамту — від його порталу майже до початку вулиці Грінченка — тягнеться торговий ряд українських інтелектуальних сувенірів. Чи не найпопулярнішим музичним товаром, що його тут радо купують мешканці й гості столиці, є два диски пісень, записаних Квіткою Цісик — співачкою, про яку майже нічого не відомо й тим нашим краянам, хто давно і пристрасно закохався в її чарівний голос.

ЗАХОПЛЕННЯ ВІДОМИХ
Великі дистанціі Божидарніка

Віктор Божидарнік — ректор Луцького державного технічного університету, доктор технічних наук, професор, дійсний член Академії інженерних наук України, заслужений працівник освіти України. Серед нагород: ордени «За заслуги» ІІІ і ІІ ступенів, «Знак пошани». За заслуги перед помісною Українською православною церквою Київського патріархату нагороджений орденом «Святого Володимира» ІІІ і ІІ ступенів, орденом «Христа Спасителя» Московського патріархату. Лауреат акції «Людина року Волинського краю-2002» у номінації «Професіонал року». У 2004 році в міжнародному академічному рейтингу популярності «Золота фортуна» ЛДТУ виборов першість. За результатами рейтингу ректору вручена медаль «Незалежність України».

  ЛДТУ — ви вибираєте самі
CITY TALK
На захист ліворуких

В Україні мешкає близько мільйона шульг. Проблем у них набагато більше, ніж у праворуких людей. Яких? Про це — в розмові з «головним українським заступником шульг», доктором медичних наук, професором, академіком Міжнародної кадрової академії, дійсним членом Нью-Йоркської академії наук, дійсним членом Болгарської національної академії медицини Анатолієм Чуприковим.

CITY TRAVEL
Гуцульські канікули

У силу специфіки своєї роботи більшість робочого часу проводжу за кордоном. Що ж до зимово-весняного сезону, то в цей період я переважно опинялась у горах — в австрійських, швейцарських або французьких Альпах, у словацьких Татрах або польських Карпатах, де наші з вами співвітчизники підкорюють усе нові й нові гірськолижні вершини. Це тривало протягом останніх п’яти років і, відверто кажучи, потроху почало приїдатися: ну, ще десяток ідеальних трас, ще один найсучасніший підйомник, ще один п’ятизірковий готель. А для душі?.. Тому цього року було вирішено дещо змінити декорації, дати собі спокій, а також поєднати приємне з корисним — зробити собі канікули і вирушити у наші рідні, здавалося, дуже давно й добре знані Карпати. Як виявилося, так здавалося лише на перший погляд...

CITY
Той, хто колекціонує тролейбуси

Однією з ознак, що відрізняє місто від будь-якого іншого поселення, є наявність транспорту. Громадського. Це може бути рикша, кеб, омнібус, автобус, трамвай, метро — будь-що. А якщо такий транспорт є, значить, є можливість його колекціонування, хоч як неймовірно це звучить.

  Таємниця Рівного
CITY ЗУСТРІЧ
Андрій Гусін від "А" до "Я" або все про високого блондина в чорних черевиках із шипами

31 грудня 2004 року в силу різних (суб’єктивних та об’єктивних) причин закінчилася «динамівська» ера ще одного легендарного футболіста «команди-зірки» Валерія Лобановського — Андрія Гусіна. Він став, образно кажучи, «останнім із могікан» (щоправда, є ще Шовковський) тієї чудової команди кінця 90-х років, яка спочатку зненацька домоглася більшого, ніж від неї очікували, а потім протягом кількох років менше виправдовувала надії, які всі плекали.

CITY SPORT
Чемпіонський кий

Усе почалося з декоративних дерев’яних тарілок, підносів, шкатулок. Потім був сувенірний цех, роботи якого уже тридцять років прикрашають вітальні найвишуканіших домівок мало не в усіх куточках планети. А одного дня у різьбярів Івана й Олексія Ариванюків з’явилося нове захоплення — більярдні киї.

CITY MEETING
Марія Бурмака: "Луцьк для мене насичений сентиментами..."

"Особливе місто для мене — Луцьк. Там я вперше у 89-му на фестивалі «Оберіг», за чотири місяці до «Червоної рути», отримала Гран-прі та визнання, до якого ще не була готова. Та ще й моє перше кохання в цьому фантастичному місті. Замок Любарта — це як раптом потрапити в казку. Місто посеред міста. Луцьк для мене весь насичений спогадами й сентиментами..."

  Фоззі: «РАНІШЕ Я БУВ ПОГАНИМ СИНОМ»
  Інтелектуально-розбишацький Фоззі
CITY HEALTH
Космічний метроном життя

Існують у нашому житті речі, до яких ми настільки звикли, що вже й не замислюємося над ними. Сходить і заходить Сонце, «народжується» і «виповнюється» Місяць, засинає та прокидається людина, день змінює ніч, весна — зиму, літо — весну і так далі. Потужно дихає океан, колихаючи своїми припливами та відпливами гігантські масиви води, народжуються снігові гори і зникають без сліду під сонячними променями, прилітають та відлітають у вирій птахи, розпускаються зелені бруньки та з часом опадають жовтим листом. У природі відбуваються зміни, які суворо підпорядковані певному ритмові, мають чітку послідовність і поєднані певними циклічними законами. І коли у звичній послідовності з’являються відчутні зміни, ми розуміємо, що щось негаразд.

CITY ANIMALS
Королівське хобі

Маленькі собачки в усі століття були любимі аристократією й знаттю: левретки зігрівали імператорів, що мерзнуть, мопси відтіняли середньовічну красу придворних дам, особи королівської крові розводили померанців. Особливою шанувальницею цих малюсіньких «пуховичків» була королева Великобританії Вікторія. Вона й задала тон майбутнім поколінням любителів померанцевих шпіців: вони ніби стали ознакою благополуччя й багатства. Померанцеві шпіци або просто померанці — одна із найбільш рідкісних і привабливих порід. Найкраще про них може розповісти людина, котра багато років займається розведенням померанців, — президент Кінологічного союзу України Світлана Шевченко.

  У моді — екзоти
2007
N(34)Червень
N(33)Травень
N(32)Квітень
N(31)Березень
N(30)Лютий
N(29)Січень
2006
N(28)Грудень
N(27)Листопад
N(26)Вересень
N(25)Серпень
N(24)Липень
N(23)Червень
N(22)Травень
N(21)Квітень
N(20)Березень
N(19)Лютий
N(18)Січень
2005
N(17)Грудень
N(16)Листопад
N(15)Жовтень
N(14)Вересень
N(13)Липень
N(12)Червень
N(11)Травень
N(10)Квітень
N(9)Березень
N(8)Лютий
2004
N(7)Грудень
N(6)Листопад
N(5)Жовтень
N(4)Вересень
N(3)Серпень
N(2)Липень
N(1)Червень


Реклама:


Луцьк, вул Рівненська 76а
+38(0332) 78-49-49

proseo@ukr.net
Про журнал Архів Рекламодавцям Передплата Представництва Контакт Форум Гороскоп
© ТОВ "КРЕАТИВ ПЛЮС".
Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали, а також художнє оформлення
належать редакції журналу "CITY LiFE"
Передрук та відтворення інформації допускається лише з письмового дозволу редакції


   
Реклама: