This version of the page http://www.tas-insurance.com.ua/ua/about/team.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-09. The original page over time could change.
Керівництво
Гаряча лінія: 8 800 500 19 50 РусскийУкраїнськаEnglish

Про компанію

Керівництво

Дмитро Олексійович Грицута, Голова Правління
Трудова діяльність:
  • Заступник Начальника Управління торгово-економічних зв’язків із країнами Європи, США і Канадою Міністерства економіки і з питань євроінтеграції України;
  • Радник Голови Правління Банку „Універсальний”;
  • Координатор страхового бізнесу Групи „Інтерпайп”;
  • Директор страхового напрямку ІФГ „ТАС”.


Максим Миколайович Гапчук, Заступник Голови Правління

МВА (м.Блед, Словенія), Магістр міжнародної економіки (м.Киев, Україна). У Страховій Групі «ТАС» працює з 2001 року. Почав свій шлях в компанії з посади спеціаліста департаменту управління фінансами і ризиками, пізніше очолював фінансово-економічне управління. З 2007 року був призначений Заступником Голови Правління по фінансам.



Олександр Валентинович Тимошенко, Заступник Голови Правління
Закінчив Київський Політехнічний Інститут за спеціальністю інженер по ІТ-технологіям. Володіє англійською та португальською мовами. Працював у керівництві ІТ-компаній та компаній мобільного зв’язку в Україні, Росії та Великобританії, таких як «Квазар мікро», «UMC», «Protek», «Вымпелком» та ін.
У страхуванні з 2003 року.
Займав відповідальні та керівні посади у Страховій Групі «КапиталЪ», що належала російському фінансовому холдінгу ІФД «КапиталЪ». З 2008 р. — Заступник Голови Правління СГ «ТАС» з питань: врегулювання страхових збитків, бек-офіс та ІТ.

Артур Фарисович Шаймухаметов, Перший Заступник Голови Правління

Закінчив Донецький Національний технічний університет, отримав освіту менеджера зовнішньоекономічної діяльності. З 2002 року працював за спеціальністю в корпорації «HOTEK», де зарекомендував себе відмінним спеціалістом, і через 2 роки був назначений Заступником Голови Ради директорів.
В Страхову Групу «ТАС» прийшов в 2005 році на посаду Начальника відділу страхування фінансових та банківських ризиків Донецької регіональної дирекції. В цій же дирекції займав посаду Заступника директора, а потім очолив її, а також Краматорську та Горлівську філії. За час керівництва Артура Фарисовича, Донецька РД двічі ставала кращим регіональним підрозділом Страхової Групи «ТАС».
В 2009 році пан Шаймухаметов був призначений Заступником Голови Правління Страхової Групи «ТАС», і зараз відповідає за корпоративні продажі Компанії.



Наталія Аркадієвна Тимофієнко, Заступник Голови Правління
Має багатий і різноманітний практичний досвід. Починаючи з 1981 року, працювала інженером, економістом, Начальником планового відділу ПМК-195 тресту «Центрелеваторметстрой», комерційним директором ТОВ «Агроспецпостач», потім – директором СП «АПФ». Досвід в страхуванні почала отримувати в Житомирському обласному управлінні Госстраху, а з 2001 року успішно очолювала Житомирску регіональну дирекцію ЗАТ «Страхова Група «ТАС».
На сьогодні керує роздрібними продажами Страхової Групи «ТАС» по всій території України.

Костянтин Іванович Козорог, Директор з адміністративних питань
За фахом вчитель історії та географії, працював директором загальноосвітньої школи. Пізніше завідуючий організаційного відділу Дніпродзержинського міськвиконкому.
В 2003 році перейшов працювати в Страхову Групу «ТАС», на посаду Керуючого справами.
На даний час отримує другу вищу освіту за спеціальністю „Управління проектами”.
На посаді Директора з адміністративних питань займається організацією підтримки основної діяльності Компанії: документообіг і архів, експлуатація рухомого складу, управління нерухомістю, закупівлі товарів, послуг, робіт.
Одружений, виховує доньку.

Софія Василівна Яцух, Директор по персоналу
Здобула дві вищі освіти: Інженера-технолога у Хмельницькому технологічному інституті побутового обслуговування; Економіста-менеджера у Київському інституті політології і соціального управління.
У страхуванні працює з 1992 року. В «Страхову групу «ТАС» прийшла у квітні 2003 року на посаду начальника Управління по роботі з регіональними підрозділами. У червні 2005 року переведена на посаду начальника Управління персоналом та координації роботи регіональних підрозділів.
Відповідальна за формування кадрової політики Компанії:
Планування, пошук, відбір та найм персоналу;
Розробка системи оплати праці та мотивації персоналу;
Організація навчання та підвищення кваліфікації працівників;
Проведення оцінки та атестації персоналу;
Формування Корпоративної культури;
Підтримка та покращення соціально-психологічного клімату в колективі;
Організація кадрового діловодства;
Координація роботи регіональних підрозділів.

Замовлення полісу
заявка онлайн
Виплати
100% гарантія
Акції, конкурси
Зворотній зв'язок
Дії при настанні страхового випадку
Питання та відповіді
Словник термінів

Повернутись

Для друку

©Страхова Група "ТАС",
2000-2009
Калькулятори
он-лайн розрахунки
Розробка сайту: