This version of the page http://www.unicredit.com.ua/view.iapa/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-08. The original page over time could change.
UniCredit Bank в Україні
 
Головна > Послуги > Фізичним особам > Міжнародна дисконтна програма > Міжнародна програма IAPA

Міжнародна програма IAPA

Для Вас відкриваються більші можливості. Варто скористатися ними. Власник кредитних карток MasterCard Gold, MasterCard Platinum або дебетної картки Visa Gold отримує суттєві знижки як асоційований член IAPA.

Знижка до 40% від звичайного тарифу в понад 15000 провідних готелів світу. Серед них готелі мережі Sheraton, Radisson, Hayatt, Hilton International, Marriot, Kempinski та інші*. Знижка до 35 % від звичайної ставки на оренду авто у понад 10000 пунктів провідних міжнародних компаній: Avis, Hertz, Interrent та інших. Знижки на оренду приміщень у бізнес-центрах різних країн.

Особливі послуги.

Преміум картки MasterCard Gold, MasterCard Platinum та Visa Gold створені для зручності ділових людей. Вони надають суттєві привілеї в рамках членства в IAPA.

Захист загубленого багажу — унікальна система, що допоможе повернути втрачений багаж власнику преміум картки  за винагороду, яка пропонується системою IAPA. У більшості випадків це відбувається протягом 48 годин. Захист загублених ключів та авіаквітків відбувається за такою ж схемою.

Внесення до міжнародного реєстру учасника програми IAPA дає пільги Вам, Вашій сім’ї та супутникам. Отже Ви можете безкоштовно резервувати номери в готелях, авіабілети і авто, зазначені на веб-сторінці  пільг IAPA, лише зателефонувавши до "Служби подорожей" або зробивши замовлення он-лайн. Накопичення миль подорожей дає можливість обміняти їх на безкоштовний політ.

Приємно, що хтось переймається Вашим комфортом, коли Ви подорожуєте. Особливо, якщо це IAPA

* Готелі та їхні пільги Ви знайдете на веб-сторінці  IAPA www.iapa.com

Дізнайтесь про дисконтну програму MasterCard Premium Collection для держателів карток MasterCard Gold та MasterCard Platinum від UniCredit Banк, а також про дисконтну програму Visa Premium  Offers  для держателів Visa Gold від UniCredit Bank.