This version of the page http://www.uintei.kiev.ua/viewpage.php?page_id=99 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-08. The original page over time could change.
УкрІНТЕІ
укр рус eng
Головна
Про УкрІНТЕІ
Система НТІ
Партнери УкрІНТЕІ
Міжнародне співробітництво
Журнал "Науково-технічна інформація"
Вісник УкрІНТЕІ
Трансфер інноваційних технологій
Інформаційна продукція та послуги
Науково-технічні заходи
Контакти
Стара версія сайту

Адреса:
03680, м. Київ
вул. Горького, 180

тел. +38 (044) 528-25-22

факс. (044) 528-25-41

E-mail: uintei@uintei.kiev.ua
www.uintei.kiev.ua

V Міжнароднa науково-практичнa конференція

 «НЕТРАДИЦІЙНІ І ПОНОВЛЮВАНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ ЯК АЛЬТЕРНАТИВНІ ПЕРВИННИМ ДЖЕРЕЛАМ ЕНЕРГІЇ В РЕГІОНІ».
УкрІНТЕІ разом із Міністерством освіти і науки України, Львівською обласною державною організацією, Асоціацією "Паливно-енергетичний комплекс Львівщини", Львівським центром науково-технічної і економічної інформації, Національним університетом "Львівська політехніка", Українським національним комітетом міжнародної торгової палати організовано та проведено V Міжнародну науково-практичну конференцію "Нетрадиційні і поновлювані джерела енергії як альтернативні первинним джерелам енергії в регіоні".

Мета конференції - конструктивне обговорення стану і перспектив розвитку в умовах світової фінансово-економічної кризи нетрадиційних і поновлюваних джерел енергії (як альтернативних) у світі та Україні і безпосередньо у Львівському регіоні.

У роботі конференції взяли участь більш як 100 осіб, зокрема представники органів влади, бізнесу, громадських організацій, науковці України, Польщі.

У рамках конференції проведено 5 пленарних засідань та зроблено близько 40 доповідей за темами: роль регіональної енергетики в забезпеченні енергетичної безпеки України; біомаса; вітроенергетика; сонячна енергія; енергозбереження; геотехнологічні методи енергозбереження.

Фахівці УкрІНТЕІ взяли участь у роботі Конференції і виступили з доповідями: "Результати виконання І етапу Державної програми прогнозування науково-технологічного розвитку на 2008-2012 рр." (Кваша Т.К., завідувач відділення), "Розвиток альтернативних технологій в енергетиці: світовий та вітчизняний досвід" (Паладченко О.Ф., старший науковий співробітник).

Учасники конференції відвідали лабораторію відновлюваних джерел енергії Львівського національного аграрного університету (м. Дубляни).

Результати роботи конференції будуть використані для впровадження альтернативних технологій і застосування відновлюваних джерел енергії в Україні.

Учасники V Міжнародної науково-практичної конференції "Нетрадиційні і поновлювані джерела енергії як альтернативні первинним джерелам енергії в регіоні": Кваша Т.К. - завідувач відділення, Паладченко О.Ф. - старший науковий співробітник












 |  Про УкрІНТЕІ  |  Система НТІ  |  Партнери УкрІНТЕІ  |  Міжнародне співробітництво  |  Інформаційна продукція та послуги  |  Науково-технічні заходи  |  Контакти
COPYRIGHT © 2007 УкрІНТЕІ