This version of the page http://www.kirovograd.ukrtelecom.ua/about/today (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-08. The original page over time could change.
Кiровоградська філія ВАТ Укртелеком - Філія сьогодні
Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
08/09/2009
Кiровоградська філія / Про філію / Філія сьогодні

Філія сьогодні

      Кіровоградська філія ВАТ "Укртелеком", як філіал національного оператора, є лідером на ринку телекомунікацій області. Сьогодні послуги місцевого телефонного зв'язку на території Кіровоградської області надаються міськими та сільськими АТС, 28.3 % з яких становить частка сучасних цифрових та квазіелектронних телефонних станцій, здатних надати весь необхідний комплекс послуг зв'язку на рівні сучасних вимог. До складу Кіровоградської філії ВАТ «Укртелеком» належать 4 Центри та15 цехів. На сьогодні у Кіровоградській філії ВАТ "Укртелеком" налічується близько 188 тис. постійних клієнтів - як юридичних (біля 7000 абонентів) так і фізичних осіб (понад 181 тис. абонентів), які мають змогу отримати широкий спектр послуг зв'язку - від звичного телефонного зв'язку, включаючи повноцінний автоматичний міжміський зв'язок як з телефонними абонентами України так і абонентами телефонних компаній усіх країн світу, до найсучасніших видів послуг - доступ до всесвітньої мережі Internet, широкосмугового цифрового абонентського доступу - ISDN.

      Для обслуговування споживачів "Укртелекому", включаючи найвіддаленіші населені пункти Кіровоградської області, на місцевій телефонній мережі експлуатуються сотні тисяч кілометрів кабельних та повітряних ліній зв'язку.

      Велику увагу Кіровоградька філія ВАТ "Укртелеком" постійно приділяє модернізації обладнання телефонних станцій, подальшому його розвитку на основі використання найсучасніших цифрових комутаційних систем, цифрових систем міжстанційного зв'язку, міжміського каналоутворюючого обладнання, впровадження волоконно-оптичних ліній зв'язку. Виконується завдання щодо підвищення рівня надійності та якості роботи наших мереж в цілому. Для цього прокладаються сотні кілометрів додаткових ліній зв'язку, як між станціями, так і до абонентів . Створюються також можливості подальшого розвитку телефонної мережі - як в обласному центрі, так і в районах Кіровоградської області. З метою максимального задоволення попиту у високоякісному телефонному зв'язку філією активно проводиться робота по продажу опціонів "Укртелекому", які дають право на позачергове встановлення телефону.

      Забезпечується подальший розвиток міжміського телефонного зв'язку. В області діють цифрові та аналогові АМТС, на яких постійно відкриваються нові напрямки автоматичного зв'язку. Незважаючи на збитковість проводового мовлення, даний вид послуг Кіровоградською філією підтримується. Для цього доводиться утримувати мережу, тисячі кілометрів повітряних та кабельних ліній проводового мовлення, біля 62 тис . основних радіоточок.

      Для надання послуг телефонного зв'язку мешканцям області на мережі працює понад сімсот універсальних таксофонів типу "Телекарт" та "СТЕК". В кожному районі області, клієнти мають можливість зателефонувати до своїх рідних, близьких або бізнес - партнерів за допомогою таксофонів Кіровоградської філії ВАТ "Укртелеком". До того ж клієнти мають змогу скористатись послугами за передплаченими картками ВСЕсвіт та ВСЕсвіт+.

      Послуги зв'язку можна також отримати у 38 відділеннях "Телекомсервісу" - це прийом та доставка телеграм, міський, міжміський, міжнародний та факсимільний зв'язок, продаж телефонних карток., послуги мережі Internet тощо.

      З січня 2009 р. виконує обов'язки директора Кіровоградської філії Ткаченко Олег Володимирович. Він народився   29   вересня   1963  року     в   м. Первомайськ Миколаївської області. Одружений, має доньку та сина.

В 1985 році закінчив вище Харківське танкове училище.   В 2004році закінчив Одеську національну академію зв’язку.

Розпочав свою трудову діяльність в ВАТ «Укртелеком» в березні 2002року.

З березня по листопад 2002 року працював на посаді помічника директора із стратегії та соціальних питань.

З листопада 2002 року по листопад 2006року працював начальником відділу управління майновим комплексом Кіровоградської філії ВАТ «Укртелеком».

З листопада 2006 року по січень 2009року О.В.Ткаченко  працював на посаді начальника Центру телекомунікаційних послуг Кіровоградської філії ВАТ «Укртелеком».

Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Карта сайту

Кіровоградська філія ВАТ «Укртелеком»
Довідка за телефоном: 109
Поштова адреса: Україна, Кіровоград, 25006, Гоголя 72