This version of the page http://www.unicredit.com.ua/view.about_mission/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-07. The original page over time could change.
UniCredit Bank в Україні
 
Головна > Про банк > Місія та цінності
Місія та цінності
Як одна з провідних фінансових груп Європи, ми пишаємось своїм географічним корінням, яке становить фундамент нашої спільної Ділової Етики. Ми повністю присвятили себе створенню нового способу ведення банківської справи, тож ми невпинно прагнемо пропонувати нашим клієнтам інноваційні послуги. Наша репутація базується на довірі, якості роботи наших відділень та відповідальності за результати.
 
Цінності

В основі нашої системи цінностей лежить цілісна система Ділової Етики — неодмінна умова стабільності, життєздатності та стійкого розвитку, яка дозволяє перетворити прибуток на цінність для всіх наших акціонерів.

Наші цінності сформувалися під впливом культур різних банків і компаній, з якими перетиналися наші шляхи протягом років. У цих багато в чому різних культур є загальні риси: постійне відстеження змін і тенденцій розвитку ринку, незмінне прагнення збільшувати додану вартість, корпоративна соціальна відповідальність, а також підвищення рівня кваліфікації персоналу й поліпшення відносин із клієнтами.

Здійснюючи місію й підкреслюючи нашу індивідуальність, ми продовжуємо формувати свою поведінку відповідно до стійких переконань та поглядів.

У взаємовідносинах з колегами, клієнтами, постачальниками, акціонерами, державними й громадськими організаціями, а також місцевими громадами необхідно керуватися системою цінностей, що складається із шести основних елементів Програми Ділової Етики: Справедливості, Прозорості, Поваги, Співпраці та Взаємодії, Свободи, Довіри та Відповідальності.

Наші клієнти

Ми хочемо, щоб клієнти завжди надавали перевагу нашому банку, тому їхні інтереси стоять на першому плані у реалізації кожної ініціативи компанії. Відносини з клієнтами базуються на довірі та бездоганній культурі обслуговування, з метою досягнення взаєморозуміння, яке базується на якості, взаємній довірі, досвіді та прозорості в роботі.

Наші працівники

Ми визнаємо, що успіхи працівників залежать від їхнього фахового рівня, тому ми надаємо їм можливості професійного зростання. Також ми прагнемо бути ідеальним місцем роботи для здібних, цілеспрямованих людей і тому прислухаємося до їхніх порад та пропозицій.

Дбаючи про своїх працівників, ми забезпечуємо їм гідні умови праці. Ми виступаємо за пошану та увагу до різноманіття культур, етнічної приналежності членів колективу Групи і вимагаємо поважати громадянські свободи: релігійні, політичні, статеві та культурні.

Наші акціонери та споживачі ринку

Бізнес має приносити стабільний прибуток. Нам потрібно, щоб наші акціонери та споживачі ринку були задоволені результатами нашої діяльності і пишалися тим особливим підходом, завдяки якому ми й досягаємо цих результатів. Нашим пріоритетом має стати лідерство в показниках прибутковості та зростання; ми досягнемо поставленої мети завдяки особливому підходу до підприємницької діяльності в руслі неухильного дотримання правових норм та принципів нашої Програми Ділової Етики.

Місцеві громади

Ми хочемо, щоб нас вважали надійним інноваційним партнером, який може надати величезні можливості для розвитку місцевих об’єднань та громад. Наша компанія — активна корпоративна громадська організація. Скрізь, де працює Група, вона стимулює постійне економічне зростання та соціальну відповідальність. Ми беремо на себе цю відповідальність, усвідомлюючи своє географічне коріння, що відіграє важливу роль у суспільстві та місцевих об’єднаннях тих регіонів, де працює наша компанія.