This version of the page http://www.sidirom.org.ua/?p=208 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-05. The original page over time could change.
Sidirom’s Blog » Blog Archive » Питання від друзів

Featured Posts

Питання від друзів

Posted on : 07-02-2009 | By : Sid | In : Інтернет

7

У українській блогосфері гуляє флеш-моб започаткований Сергієм, мені випала чудова можливість прийняти в ньому участь.
Перше питання поступило з Тернополя, Міша питає:

Твоє ставлення до ЗНО?

До ЗНО ставлюся негативно. Думаю потрібно було просто модернізувати Державну Підсумкову Атестацію, вести посилений контроль у класах під час написання тестів, тощо. Писати ЗНО і ДПА на мою думку – маразм. Потрібно вибрати щось одне. Все в цьому житті так чи інакше спирається в гроші, і введення ЗНО ще раз це підтвердило. Я думаю мізерна частка дітей зможе підготуватися до ЗНО без репититорів. Якщо чиновники думали, що завдяки такій процедурі як ЗНО зменшиться к-ть харабів, вони або обманювали самі себе або просто лукавили… Ті хто мав поступити за гроші – поступить за гроші, просто платитиме більшій кількості людей і більші суми.

Друге питання отримав від Тараса, він мешкає в Запоріжжі

Хочу дізнатись про твою майбутню професію та чому саме ти її обрав. І розкажи про історію свого нік-нейму.

Вибір професії у мене відбувався з раннього дитинства, але кожні півроку плани на майбутнє мінялися. У 2006 році я зрозумів, що хочу навчатися у сфері зв’язаною з економікою. Я перейшов зі своєї школи у Львівський ліцей менеджменту. За цей час сумління про зміну закладу не гризли, але глянувши статистику я зрозумів, що на економічні факультети буде поступати кожний третій підліток. ВУЗи відкривають нові кафедри з економічними напрямами, вербують туди студентів, розповідають як це круто і престижно. Раджу почитати статтю Ярослава, на його персональному блозі, він писав про цей феномен. Спеціалістів за економічними напрямами вже вистачає на років 5-6, а студенти все йдуть і йдуть вчитися по цьому напряму. Невже всі вони отримають хорошу роботу, хорошу зарплату ? Думаю відповідь очевидна.
Я планую поступити в Львівський Державний Університет Безпеки Життєдіяльності (МНС), на яку кафедру ще не обрав. Трішки розміркувавши я зрозумів, що ця робота є перспективною, підходить мені за смаком незважаючи на свою небезпеку. Вона не буде забирати у мене надто багато часу, і я зможу паралельно вести заробіток (чи радше підзаробіток) в інтернеті. Можливо на вибір ВУЗу вплинули батьки, які працюють військовослужбовцями, можливо друзі, які закінчили цей університет і працюють на керівних посадах за спеціальностями, але я не жалію що обрав за мету працювати в МНС…
Про нікнейм раджу почитати чудову статтю Ігора Що означають ніки українських блогерів”, я там теж дав замітку про свій нік

В свою чергу теж хотів би запросити до флешмобу і продовжити ланцюжок:
Mustang, який на твою думку більш перспективний спосіб заробітку в інтернеті?
Skinik, велосипед невід’ємна частина твого життя?

Comments (7)

Моя думка щодо ЗНО аналогічна Хоча я його здавати і не буду

а я радий, що було ЗНО)) легше було поступити.

[...] мій двоюрідний брат Sidirom запитує: Який на твою думку більш перспективний спосіб [...]

Дякую за відповідь! Прочитав вранці, але не встиг прокоментувати!

>>Ті хто мав поступити за гроші – поступить за гроші, просто платитиме більшій кількості людей і більші суми.

а як це реалізується практично? окрім, звісно, тої ситуації, коли, наприклад, на 5 місць претендує 20 людей з однаковою кількістю балів?

У такому разі вступить той у кого більше грошей

Ні, не думаю що буде братися по більшій к-ті грошей, напевно в кожного ВУЗу є своя цінова ланка, не більше не менше :/… Можливо в такому разі береться “ступінь зв’язків”.

Write a comment

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Before you submit form:
Human test by Not Captcha
<