This version of the page http://www.dpd.ua/ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-02. The original page over time could change.
Про DPD - DPD.ua
Українська | Російська | English www.dpd.com Контакти Прес-центр Вакансії
Продукти та послуги
Відправка
Про DPD

Про DPD

DPD успішно працює на території України з 2007 року і надає українським компаніям послуги доставки, які відповідають високим міжнародним стандартам. DPD є міжнародною мережею і брендом світового рівня групи GeoPost, дочірньої компанії французької La Poste Group.

DPD - це більш ніж 30-річний досвід роботи в Європі, доставка 2 мільйонів посилок в день, понад 22000 співробітників, 500 терміналів у 40 країнах.

За перший рік діяльності ДПД Україна успішно створила єдину національну мережу доставки. Ця мережа покриває всю територію країни і обслуговує понад 20 000 міст в 25 регіонах, пропонуючи клієнтам європейську якість послуг з доставки посилок. Транспортна мережа, що зв'язує обслуговувані міста, дозволяє швидко й оперативно доставляти будь-яке замовлення від «дверей» відправника до «дверей» одержувача. ДПД Україна надає надійний і якісний сервіс з доставки відправлень в оптимальні терміни - від 24 до 72 годин.

DPD в Україні - це провайдер послуг доставки, який володіє прекрасним знанням специфіки українського ринку доставки і перевезення вантажів.

Серед найважливіших аспектів нашої діяльності - підтримка ефективних взаємовідносин з клієнтами, представниками ЗМІ та потенційними співробітниками, а також дотримання принципів корпоративної соціальної відповідальності.

 

Інфо-центр

Останні новини