This version of the page http://www.avtokrazbank.ua/forcomps/index.shtml?12 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-01. The original page over time could change.
::: ВАТ АКБ АВТОКРАЗБАНК ::: Послуги юридичним особам ::: Кредитні продукти :::
 
Юридичним особам
Розрахунково-касове обслуговування
Кредити
Депозити
Міжнародні розрахунки
Купівля-продаж валюти
Операції з цінними паперами
Документарні операції
Платіжні картки
Консультування
 
Ваше запитання
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Документи для отримання кредиту
Забезпечення кредиту
 Відкрите акціонерне товариство акціонерний комерційний банк "АВТОКРАЗБАНК" займає гідну позицію серед українських банків з кредитування підприємств усіх галузей економіки України, у тому числі - агропромислового комплексу, торгівлі і громадського харчування, машинобудування, транспорту, комунікацій та інші.
   Сьогодні ВАТ АКБ "АВТОКРАЗБАНК" пропонує клієнтам кредити і кредитні лінії як у національній, так і в іноземній валюті на придбання основних засобів, фінансування торгових операцій, закупівлю комплектуючих, сировини, паливно-мастильних матеріалів.
   Кредити надаються під заставу нерухомості, устаткування, транспортних засобів, товарів в обороті, майнових прав. Забезпеченням кредитів можуть також виступати гарантії фінансово стійких підприємств - клієнтів банку, а також страхування кредитних ризиків.
Базові умови надання кредиту:
Задовільний фінансовий стан клієнта.
Ліквідність забезпечення.
Ефективність запропонованого проекту.

Строковий кредит - надання коштів в сумі і на термін чітко визначений кредитною угодою, з обумовленою відсотковою ставкою та цільовим призначенням. Строковий кредит може надаватися для фінансування капітальних вкладень, придбання обладнання та сировини, виплату заробітної плати, підготовку та проведення польових робіт, та інші цілі які передбачають одержання економічного ефекту для суб'єкта господарювання. Кредит може надаватися як одноразово, так і частками по мірі необхідності. Сплата відсотків і погашення кредиту обумовлюється при укладені кредитного договору.

Кредитна лінія - форма кредиту в якій передбачається згода банку надати кредит в майбутньому в розмірах, які не перевищують заздалегідь обумовленої суми за певний відрізок часу без проведення додаткових спеціальних переговорів та укладання угод. Ця форма кредиту застосовується для підприємств у яких виникає тимчасова потреба в обігових коштах, та дозволяє більш ефективно використовувати кредитні кошти. Відповідно до угоди про кредитну лінію клієнт банку має право у будь який час погасити кредит або його частку та повторно отримати необхідну суму в межах встановленого ліміту кредитування.

Мультивалютна кредитна лінія - вищенаведена форма кредиту, при якій клієнт може отримувати необхідні кредитні кошти в національній та іноземній валютах в рамках одного кредитного договору.

Овердрафт - короткостроковий кредит, що надається банком надійному клієнту понад його залишок на поточному рахунку в межах заздалегідь обумовленої суми шляхом дебатування його рахунку. Механізм овердрафту передбачає автоматичну сплату платіжних документів клієнта у разі недостатності коштів на його поточному рахунку в межах встановленого ліміту, та погашення кредиту у разі надходження коштів на поточний рахунок.

 

   Додаткова інформація:
тел. (0536) 77-12-36

 
Курси валют
Купівля/продаж НБУ
27.08.2009
USD8.400/8.5207.98900
EUR11.850/12.2011.400303
10 RUB2.520/2.6802.54420
 
Зверніть увагу