Номер 103 за 11.06.2009
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Ваша улюблена пора року:
зима
весна
літо
осінь
однаково
важко сказати
     

Який їхав, таку й здибав
Мерилін Менсон має нову подружку
Марко БРУСТВЕР   

Невдовзі до Києва вперше завітає з концертом батько стилю «хорор–рок» («рок жахів») Еліс Купер. Він був королем «шок–рокерів» понад два десятиліття, поки корону першості не відібрав інший американський музикант та співак — Мерилін Менсон. Рок–преса та таблоїди доносять, що Мерилін, попри жіночий артистичний псевдонім, є повноцінним чоловіком, і з задоволенням «обсмоктують» плітки про його чергових подружок. Менсон явно віддає перевагу найважливішому з мистецтв — кіно, точніше його представницям — акторкам. Він кілька років був офіційно одружений із королевою бурлеску та фетишизму Дітою фон Тіз, яка вдає з себе кінозірку 30–х років. Потім мав тривалий зв’язок із зіркою фільму «Рестлер» — Еван Рейчел Вуд.


Продала «дачу» і купила капелюшок
Карла Бруні де в чому обігнала британську королеву
Славко ФЕРТ   

Палац родини Карли Бруні, дружини французького президента, минулого тижня було продано за 17,5 млн. євро саудівському принцу та бізнесмену Аль–Валіду, котрий посідає 22–ге місце в списку найбагатших людей світу за версією американського часопису «Форбс». Цей палац «Кастаньєто» поблизу Турина, загальною площею в 1500 квадратних метрів із 40 кімнатами, придбав 1952 року батько Карли — відомий італійський бізнесмен Альберто Бруні Тедескі. Але тепер, у часи кризи, родина Бруні вирішила, що утримання палацу обходиться занадто дорого. Ще до продажу самого будинку було продано меблі, які «пішли» на аукціоні в Лондоні за 10 млн. євро.


— Учора в лісі три відра грибів для тещі назбирав!
— А раптом вони отруйні?
— Що означає «раптом»???


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Регіони
Світ
Постаті
Традиції
Здоров'я
Культура
Спорт
Калейдоскоп
Листи
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ