This version of the page http://radio.simya.com.ua/?mi=0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-31. The original page over time could change.
Радіостанція “Сім'я і дім FM” – перша комерцiйна радiостанцiя Волинi.

СіД FM

Головна
Радіо
Новини
Проекти
Програма
Фотогалерея
Реклама
Контакти

Газета

Хіт парад
Замовити пісню

ON-LINE

слухати
96kbps / 44kHz

Друзі

 













































Кнопка СіД FM



Радіостанція “СіД FM”

перша комерцiйна радiостанцiя Волинi.

Перший (технічний) вихід в ефір відбувся 18 листопада 2003 року. Вже за день, 19-го листопада, станція запрацювала на повну потужність – з усіма інтерактивними та авторськими проектами.

Ефірна частота – 102,4 МГц
Потужність передавача — 100 Вт
Зона постійного впевненого прийому – Луцьк та радіус 30 км.

Формат – сучасна популярна та рок-музика наших днів та найкращі хіти 80–90-х років XX століття (якісна поп та рок-музика, сучасна танцювальна музика, частково – сучасний рок та альтернатива). Особлива ставка - на україномовну музику, яка становить 1/2 частину ефіру.

Наші слухачі – молоді успішні люди, оскільки не залежно від віку, кожен залишається в душі молодим.

Інформаційна служба радіостанції пропонує слухачам найоперативніші новини, приділяючи особливу увагу новинам Волинської області.

СІД-FM – це динамічне радіо. Ми не стоємо на місці, а постійно перебуваємо в русі!

Також радіо СіД-FM можна почути й у будь-якій частині планети за допомогою мережі інтернет. Навіть перебуваючи далеко від рідного міста Ви зможете бути в курсі того, що відбувається в Луцьку.

Приєднуйтесь!

Новини


ЛЕДІ Ю ПРИЇДЕ ВІТАТИ ВОЛИНСЬКИХ ШАХТАРІВ...
/2009-08-28 17:45:17/

Леді Ю приїде вітати волинських шахтарів. Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко відвідає Волинь 30 серпня, у День шахтаря.
Як повідомили в...
[читати повністю]

ЗАСТУПНИК МЕРА НОВОВОЛИНСЬКА: КРЕЧІВ І КРИЛІВ ПОВИНЕН З'ЄДНАТИ МІСТ...
/2009-08-28 17:45:01/

Кречів та Крилів повинен з’єднати міст, як це було до Другої світової війни. Така пропозиція пролунала сьогодні під час заходів, що розпочали у...
[читати повністю]

ЛУЧАНАМ БОРГУЮТЬ МАЙЖЕ 11 МІЛЬЙОНІВ ЗАРПЛАТНІ...
/2009-08-28 17:44:05/

Лучанам боргують майже 11 мільйонів зарплатні. Як повідомляє ІАЦ “Луцьк” наразі складною залишається ситуація із виплатою заробленого працівникам...
[читати повністю]

Проекти


Стоп-кадр
Спробуйте уявити своє життя без кіно. Нам приміром, це зробити не вдається. СіД FM знає про кіно все... і навіть більше.
Кіно - це окремий світ,...
[комерційна пропозиція]

Модна шпаргалка
Мода така непостійна, кокетлива і спокуслива… Останнім часом нею цікавляться не тільки жінки, а й чоловіки. Всі основні модні тенденції та аксесуари,...
[комерційна пропозиція]

Гола правда
Зазвичай ми сприймаємо життя згідно усталених норм. І рідко піддаємо сумніву те, що раніше було аксіомою. Насправді ж "завдяки" такій думці доволі...
[комерційна пропозиція]