This version of the page http://pravo.prostir.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-30. The original page over time could change.
Правовий простір
Головна
Карта сайту
Контакти
Реформа в Україні
Інформація
про реформу »

Пілотні проекти »

Конференції »

Для адвокатів
Адвокат в системі БПД »

Успішна практика »

Бібліотека адвоката »
Потрібна правова допомога?
Загальна інформація »

Первинна правова допомога »

Вторинна правова допомога »
Правова допомога on-line
Інтернет-консультації »

Правовий путівник »

Останні новини
Новини проекту Українські новини
 
27-08-2009
При розгляді справ проти України у Європейському суді з прав людини суддею ad hoc буде Михайло Буроменський
З метою правового розв’язання ситуації, що склалася навколо виборів судді Європейського суду з прав людини від України, з 1 вересня 2009 року, відповідно до правила 29 Регламенту Європейського суду, суддею ad hoc при розгляді справ проти України буде Михайло Всеволодович Буроменський.
30-07-2009
Громадські слухання «Дотримання прав людини в діяльності МВС»
25 червня відбулося засідання Громадської ради з питань забезпечення прав людини в діяльності МВС, на якому, серед іншого, була надана рекомендація міністру внутрішніх справ щодо проведення громадських слухань відносно дотримання прав людини в діяльності МВС, а потім проведення колегії МВС, яка за узагальненими результатами слухань ухвалила б відповідні рішення.

24-07-2009
ГО «Інститут правових досліджень і стратегій» здійснює захист жертв порушень прав людини в галузі охорони здоров’я через стратегічний судовий захист
Громадська організація «Інститут правових досліджень і стратегій» за фінансової підтримки МФ «Відродження» здійснює захист жертв порушень прав людини в галузі охорони здоров’я через стратегічний судовий захист. Заяви приймаються у Центрі захисту прав пацієнтів, створеному у співробітництві с громадською приймальнею Харківської правозахисної групи.
13-07-2009
Уряд скасував підвищення судових зборів
Кабінет Міністрів на засіданні 8 липня скасував урядову постанову №3612 від 14 квітня 2009 року щодо розмірів витрат з інформаційно-технічного забезпечення судових процесів, пов’язаних з розглядом цивільних та господарських справ. Постановою вводилися підвищені розміри ставок платежів за інформаційно-технічне обслуговування судових процесів.


05-06-2009
Малозабезпечені луганчани одержать безкоштовну правову допомогу
2 червня 2009 року в Луганську відбулася зустріч директора програми «Верховенство права» фонду «Відродження» Романа Романова та представників громадських організацій області. Київський гість повідомив громадських активістів про те, що фонд планує на базі Луганської та Херсонської областей започаткувати нову ініціативу щодо надання правової допомоги малозабезпеченим верствам населення, використовуючи механізм соціального замовлення. Ця ініціатива стимулюватиме співпрацю громадських активістів та органів місцевого самоврядування.
03-06-2009
Ухвалено за основу законопроект щодо забезпечення права осіб, які тримаються під вартою, на безперешкодне листування з адвокатом
Верховна Рада України ухвалила за основу проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів" (щодо забезпечення права осіб, що тримаються під вартою, та засуджених осіб на безперешкодне листування з адвокатом).

02-06-2009
Законопроект щодо запровадження в Україні недержавних форм виконання судових рішень пройде громадське обговорення
Міністерство юстиції завершило розробку проекту закону щодо запровадження недержавних форм виконання судових рішень та найближчим часом виставить законопроект на сайті Міністерства юстиції для загального ознайомлення.
02-06-2009
У Києві пройшов Четвертий Форум правозахисних організацій
30-31 травня в «Президент-готелі» відбувся Четвертий Форум правозахисних організацій. У його роботі взяли участь 152 представника з 105-ти громадських організацій, що представляють 43 міста України. До заходу долучилися також правозахисники з Франції, Білорусі та Росії.
Довідник громадських приймалень
 
Пошук по назві та контактам:
Пошук по категоріям та регіонам:



Ця інформація є довідковою, розробники порталу не несуть відповідальності за зміст наданих консультацій та допомоги.
Закарпатська область Львівська область Волинська область Рівненська область Тернопільська область Івано-Франківська область Чернівецька область Хмельницька Житомирська область Вінницька область Київська область Чернігівська область Сумська область Полтавська область Черкаська область Кіровоградська область Одеська область Миколаївська область Дніпропетровська область Харківська область Луганська область Донецька область Запорізька область Херсонська область АР Крим

Останні приймальні:
  • Навчально-виробнича лабораторія Юридична клініка „Legis”

  • Юридична клініка «Феміда» (факультету правознавства та міжнародних відносин)

  • Севастопольська правозахисна група

  • Юридична клініка

  • Правнича клініка

Спеціальні проекти:
  • Захист жертв порушень прав людини в галузі охорони здоров’я

  • Приймальні УГСПЛ по Україні

  • Центр правової допомоги жертвам поганого поводження

  • Фонд правового захисту жертв порушень прав людини

  • Захист жертв порушень прав і основних свобод в галузі охорони здоров'я

  • Безкоштовна правова допомога громадським, благодійним, релігійним організаціям та профспілкам


Партнери:

Анонси подій
 

  • Всеукраїнський відкритий фотоконкурс «Ти маєш права людини!»

  • Школа з прав людини для активістів правозахисних неурядових організацій

  • Права людини в діяльності правоохоронних органів
© 2008 – 2009   Портал "Правовий простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://pravo.prostir.ua

Портал створено в рамках Спільної благодійної програми "Безоплатна правова допомога", яка фінансується Фондом Віктора Пінчука та Міжнародним фондом "Відродження".