This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6177.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-30. The original page over time could change.
Корпорація УкрАВТО не проводить смс-розіграшів! | Lanos SENS


о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Корпорація УкрАВТО не проводить смс-розіграшів!

03 Июня 2009
У колл-центр Корпорації УкрАВТО поступають дзвінки від жителів Донецької області з інформацією про отримання смс-повідомлень від невстановлених осіб, що видають себе за працівників відділу реклами Корпорації УкрАВТО. У смс-повідомленнях респондентам повідомляється про виграш автомобіля Chevrolet або Opel від Корпорації УкрАВТО, і пропонується поповнити рахунок відправника скрейтч-картами KYIVSTAR на суму 1200 грн. для отримання призу.

Інформуємо, що дії невстановлених осіб є шахрайськими, оскільки при проведенні маркетингових акцій, пов'язаних з врученням призів або подарунків, Корпорація УкрАВТО, не стягує з призерів будь-якої сплати. Переконливо просимо Вас утриматися від перерахування шахраям грошових сум. Якщо Ви постраждали від дій шахраїв, будь-ласка, терміново зверніться в правоохоронні органи по своєму місцю проживання, а також повідомте про те, що трапилось Корпорацію УкрАВТО.   
Інформацію про акції, що діють, Ви можете отримати на інтернет-сайті компанії http://ukravto.ua/actions.htm або звернувшись в колл-центр по телефону: 8-800-507-71-70 (безкоштовно із стаціонарних номерів).
Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

Автокредитування - це знову доступно

20 Июля 2009

Структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації, компанія "АвтоЗАЗ-сервіс", яка офіційно представляє на ринку України бренд ZAZ, пропонує широкий вибір програм авто кредитування, які зможуть зробити реальністю придбання нового автомобіля в кредит.

Придбай ZAZ-Lanos та SENS у липні зі знижкою!

20 Июля 2009

Компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» (структурна одиниця Української Автомобільної Корпорації), яка офіційно представляє автомобілі ZAZ-Lanos та SENS в Україні, надає можливість придбати автомобілі за зниженими в середньому на 5% цінами

Автокредити повертаються!

17 Июня 2009

В офіційній дилерській мережі ZAZ, компанії «АвтоЗАЗ-Сервіс», яка входить до структури Корпорації УкрАВТО, з 15 червня 2009 року на автомобілі «ЗАЗ-Lanos» поширюється кредитна програма, що знову робить придбання автомобіля реальністю.

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab