This version of the page http://uncp.soskin.info/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-29. The original page over time could change.
Українська Національна Консервативна партія - аналітика, статті, коментарі, новини в Україні та за кордоном
     
У Н К П Партійні новини
ІТС12 серпня 2009
Ющенко не повинен був випускати поперед себе Ульянченко – О.Соскін

Російський Президент Медведєв фактично закликав внутрішню п’яту колону в Україні розпочати виступи проти української державної влади, але українська влада не спромоглася дати адекватну відповідь на таку заяву. Про це 12 серпня, у коментарі ЗІКу, повідомив директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін. Він вважає, що, без сумніву, потрібно було взяти паузу і не реагувати на звернення Медведєва одразу, тому що воно було надзвичайно брутальним і ворожим, причому Україна не давала приводу для таких дій з боку Росії. «Але випускати Ульянченко, яка за Конституцією є ніхто, тобто лише секретар, це величезна помилка. Якщо Ющенко був неготовий відповідати, то таку заяву мав би зробити міністр закордонних справ», – зазначив О.Соскін.


УНІАН13 липня 2009
Нардепів НУ-НС звинувачують у лобіюванні інтересів виробників пива

Ряд громадських організацій вважає, що багато депутатів фракції «Наша Україна – Народна самооборона» відкрито лобіюють інтереси виробників пива, «проголошуючи любов до українців тільки на словах, а на ділі підтримують інтереси алкогольних комерсантів всупереч інтересам суспільства». Директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін вважає, що Україні необхідно посилити державну політику щодо лікеро-горілчаних виробів і пива, що допоможе зупинити тотальне вимирання українського населення. Потрібно припинити алкоголізацію населення: заборонити рекламу пива, алкогольних і слабоалкогольних напоїв, підвищити ставки акцизного збору. Прийшов час підірвати фінансову основу горілчаних, пивних і тютюнових «королів». Гроші, які вони одержують, замішані на крові українського народу – чим більше в країні виробляється алкоголю, пива і тютюну, тим вища захворюваність і смертність, тим більше злочинів скоюється в країні [УНІАН, 13 липня 2009 р.].


ІТС3 липня 2009
Україну можуть врятувати лише об’єднані зусилля місцевих громад та зміна виборчої системи

Пропонуємо ознайомитися із текстом виступу, підготовленим Олегом Соскіним, директором Інституту трансформації суспільства, науковим координатором Всеукраїнських зборів міських і селищних голів та громадських лідерів для виголошення на Всеукраїнській конференції малих міст України „Державно-приватне партнерство як механізм розвитку малих міст” 6 липня 2009 року в м. Українка. Із незрозумілих причин організатори Всеукраїнської конференції малих міст України у дусі найкращих комуністичних традицій відмовилися надати запрошення О.Соскіну на захід.


gart.org.ua6 травня 2009
«Східне партнерство» - це відстоювання власних інтересів – О.Соскін

Якщо Україна буде виконувати програму «Східного Партнерства», вона опиниться в Євросоюзі через вісім років, відзначає директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін. За словами експерта, «Східне Партнерство» набагато серйознішій проект, ніж політика сусідства, яку ЄС пропонував Україні. В основі цієї програми лежить механізм асоціації між ЄС і Україною. Цей механізм свого часу застосовувався і стосовно інших країн, з якими ЄС підписував угоду про асоціацію. Тому цей крок для України є важливим». [Гарт, 6 травня 2009 р.]


УНКП23 березня 2009
Чи розпочнеться газова війна між Україною та Росією у зв’язку з денонсацією українсько-російських газових угод?

Пропонуємо Вашій увазі документи, що стосуються газових контрактів із Росією, підписаних урядом Ю.Тимошенко. Обговорення положень цих документів постійно знаходиться в центрі громадських дискусій. Будемо вдячні, якщо Ви долучитеся до дискусії і висловите власну думку із зазначених питань.

Архів новин