This version of the page http://rip.in.ua/?p=213 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-28. The original page over time could change.
R.I.P’s BloG » Хакаємо начерталку частково

R.I.P’s BloG


Хакаємо начерталку частково

14.09.2008

Життя, Студентство

Хто не знав - на даний момент вчуся в КПІ, на факультеті Теплоенергетики, група ТВ-81. Подробиці потім - перейдемо до справи. Є в нас так називаємая “начєрта(?)лка”, офіційно - інженерна та комп’ютерна графіка, коротше - креслення. Дякуючи природній кривизні рук, я абсолютно не люблю цю … цей предмет. Особливо малювати шрифти. Як на зло мені потрібно буде малювати (сорі, креслити) альбом з малюнками (сорі ще раз, кресленнями). А з чого починається альбом? З титулки! А титулка має вміщати на собі просто дох … дуже багато тексту. Взагалі-то перед написанням треба накреслити сіточку, а потім вже малювати літери. Але якщо написати треба:

Кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки НТУУ “КПІ”

ІНЖЕНЕРНА ГРАФІКА

Студент

Факультет

Викладач,

то малювати таку фігню можна дуже довго. Тому є листочок з готовими написами, як, підсвітивши знизу можна змалювати на свою роботу. Не думаю, що відкрив комусь секрет (ще менше думаю, що тут це комусь знадобиться), але викладу зображення того, що в мене сконструйовано.

Береться  щматок скла, на нього кладемо готове, а на нього - нашу роботу. Такий бутерброд кладеться на дві тверді стабільні поверхні і знизу підсвічується лампою.


Коментарів: 7 до “Хакаємо начерталку частково”

Arys

+1 Зразу відчувається україніський менталітет)


Lordie

ппц, я так в дитинстві машинки з автокаталогу перемальовував і далі тюнінгував..)


LOG

Так ніколи не навчишся нормально


Okspen

За півроку ніяк не навчишся.


LOG

Ну у мене зараз більш-менш. Спочатку також каракулі були


Okspen

Ти це досяг за 3 тижні? Просто креслення в нас не профільне і триває лише до Нового року.


Демон

а после Нового Года будет инженерная графика…


Напишіть коментар!