This version of the page http://www.ckrada.com/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-28. The original page over time could change.
Черкаси - офіційний портал міської ради, міського голови, виконавчого комітету | головна сторінка

28.08.2009

Новини
Міська рада
Міський голова
Керівництво
Виконавчий комітет
Документи
Бюджет міста
Фотогалерея
Державні закупівлі
Рішення
Міжнародні зв'язки
Відведення землі
Квартирний облік
Жителі запитують
Житлові субсидії
ЄДЦ
Адмінкомісія
Комунальне майно
Соціальний квартирний облік



Блог міського голови
Сергія Одарича


Блог заступника голови
Сергія Гури


Блог заступника голови
Андрія Дзюби


Блог директора
КП 'Дирекція парків'
Олександра Радуцького


Zvit2008


Соц. опитування
за 2008 рік


Почесні громадяни Черкас


Міська благодійна акція "Не будь байдужим"


Довгожителі Черкас






Виставки-ярмарки 2009


Інвестиційні можливості українсько-японської програми


Програма ''Місто-парк''


Правила благоустрою міста Черкаси








Guide de Tcherkassy






















АНОНС

НОВИНИ

[ 26.08.2009 ] «Черкаська смакота» розстелила килим достатку

24 серпня черкаська Долина троянд, де цьогоріч проходив перший міський кулінарний фестиваль “Черкаська смакота”, перетворилась на справжню «долину достатку». Чого тільки не було: всілякі «добреники» з м’яса, риби, овочів, які смажили, варили, запікали на свіжому повітрі майстри кулінарної справи. Загалом у фестивалі взяли участь близько 30 черкаських ресторанів та кафе, 6 супермаркетів та 4 підприємства харчової промисловості. Кожен із них на очах глядачів творив власний кулінарний шедевр, дивуючи вишуканістю страв і несподіваними смаковими поєднаннями.

Докладніше


[ 26.08.2009 ] Над Черкасами літали русалоньки, супермени, прапори та дивовижні конструкції

24 серпня у Черкасах відбувся перший в історії міста фестиваль повітряних зміїв «Барви неба». Професіонали цієї справи та просто ентузіасти з усієї України запустили на міській набережній у небо більше 50 зміїв різних конструкцій.

Докладніше


[ 26.08.2009 ] Запрошуємо до участі у Міжнародному форумі «Інновації і технології найвищої якості»

Запрошуємо керівників наукових установ та підприємств міста взяти участь у Міжнародному форумі «Інновації і технології найвищої якості», який відбудеться з 30.09.2009 по 02.10.2009р. у м. Києві у виставковому комплексі «КиївЕкспоПлаза».

Докладніше


[ 25.08.2009 ] Понад 300 тисяч осіб відвідали кам’яний фестиваль у Черкасах

У Черкасах завершився другий міський фестиваль кам’яних скульптур “Живий камінь”. Протягом серпня він проходив у парку 50-річчя. За цей час його відвідали понад 300 тисяч черкасців, а також гостей з Росії, Білорусі, Польщі, Вірменії, Молдови і навіть США й Італії. Увесь час кам’яний фестиваль супроводжували Співочі вечори з відомими російськими та українськими бардами, а також майстер-класи народних майстрів із різних ремесел, конкурси, розваги тощо.

Докладніше


[ 25.08.2009 ] Черкаський ЄДЦ – найкращий в області

Черкаський міський єдиний дозвільний центр став найкращим серед ЄДЦ області в номінації «Кращий міський дозвільний центр». Тепер він стане учасником другого – уже Всеукраїнського – туру, який відбудеться незабаром у Києві.

Докладніше


[ 25.08.2009 ] Ремонт вулиці 2-го Українського фронту у Дахнівці добігає кінця

Капітальний ремонт вул. 2-го Українського фронту, що у Дахнівці, виконаний на 70%. За словами начальника управління вуличної інфраструктури, транспорту та зв’язку Олексія Леонова, підрядна організація працює з випередженням графіку. За договором вони мають завершити усі роботи до 21 вересня. Проте основний об’єм робіт буде виконаний до Дня знань — 1 вересня.

Докладніше


[ 25.08.2009 ] 24 серпня в Черкасах запалили «розумний» «вічний вогонь»

18-річчя Українська держава в Черкасах зустрічала унікальною ілюмінацією, яка імітує «вічний вогонь» на скульптурі Матері-батьківщині, що на Пагорбі Слави. Штучне полум’я за зовнішнім зображенням нагадуватиме справжнє. Електричний «вічний вогонь» на скульптурі Матері-батьківщини горітиме цілодобово. Усі роботи з монтажу обладнання виконало КП «Черкасиміськсвітло». Офіційний старт «вічного вогню» відбудеться увечері 24 серпня.

Докладніше


[ 25.08.2009 ] Прапор міста Черкаси замайорів на кавказькому піку Селли

6 серпня представники Черкаської міської федерації альпінізму та скелелазіння вперше встановили прапор міста на піку Селли в Кавказьких горах. Це сходження вони приурочили до Дня незалежності країни.

Докладніше


[ 21.08.2009 ] Мешканці 18 % міських багатоповерхівок залишаються без гарячої води

Після гідравлічних випробувань, проведених з 3 по 17 серпня, у Черкасах без гарячої води залишаються мешканці 295 багатоповерхових будинків із 1560, що є у місті. Це майже 18 % від загальної кількості багатоповерхівок. На сьогодні до гарячого водопостачання підключені будинки у мікрорайоні «Митниця», районі «Д», вул. Благовісної (до вул. Пастерівської) та вул. Сєдова. Без «гаряченької» залишаються жителі «Хімселища» та Південно-Західного району.

Докладніше


[ 21.08.2009 ] Черкаській тигриці знайшли ім’я і … турботливих опікунів

Малюку амурського тигра, яке цьогоріч у квітні отримало нову домівку в Черкаському зоопарку, нарешті знайшли ім’я. До речі, визначали його практично усім світом. Адже оголошення із пропозицією придумати цікаве і водночас нестандартне, як для людського вуха, ім’я, яке до того ж має починатись на літеру „а” (з огляду на походження тигреня), керівництво зоопарку розмістило в Інтернеті. І, варто сказати, результат не забарився.

Докладніше


[ 21.08.2009 ] Проект будинків майбутньої індивідуальної забудови визначать на конкурсі

Міська влада Черкас цього року розпочала реалізацію нового проекту доступного житла для городян. Ця програма включає в себе будівництво індивідуальних житлових будиночків котеджного типу «під ключ». Основними інвесторами виступатимуть жителі міста, які знаходяться на квартирній черзі. На 28 серпня заплановано конкурс передпроектних пропозицій на визначення найкращого і найбільш перспективного напрямку будівництва цього житла.

Докладніше


[ 20.08.2009 ] На День Незалежності у Черкасах маршрутки безкоштовно перевозитимуть пасажирів

На День Незалежності, 24 серпня, маршрутки у Черкасах перевозитимуть пасажирів безкоштовно. Про це повідомив заступник міського голови Андрій Дзюба. За його словами, міська влада вийшла з такою пропозицією до черкаських перевізників.

Докладніше


[ 20.08.2009 ] У липні у Черкасах не виявлено випадків високого забруднення повітря більше 5 ГДК

У липні у Черкасах не виявлено випадків високого забруднення атмосферного повітря більше 5 гранично допустимих концентрацій. Високі концентрації домішок відмічались при малих концентраціях вітру, штилях та вітрах з південною складовою.

Докладніше


[ 20.08.2009 ] 8 вересня відбудеться сесія Черкаської міської ради

До відома депутатів:

8 вересня 2009 року скликається п’ята сесія Черкаської міської ради у режимі пленарних засідань.

Перше пленарне засідання визначено з розгляду галузевих та земельних питань.

Початок роботи сесії о 10-й годині в залі засідань міськвиконкому, кімн. 206.

Докладніше


[ 19.08.2009 ] 30 і 31 серпня відбудуться конференції жителів мікрорайонів № 1 та № 11

Розклад проведення конференцій ОСН:

Мікрорайон № 11: 30.08.2009р. о 19.30 в приміщенні ЗОШ № 9 (вул. Горького, 52)

Мікрорайон № 1: 31.08.2009р. о 19.00 в приміщенні ЗОШ № 29 (вул. Карбишева, 14)

Докладніше


[ 18.08.2009 ] У Черкасах розкопки стануть цивілізованими

Нещодавно виконком міської ради прийняв рішення, яке зобов'язує огороджувати ділянки ремонтних розкопок спеціальним парканом європейського зразка. За ігнорування цих норм керівники комунальних організацій, які проводитимуть ремонтні ремонти без відповідних огорож, нестимуть адміністративне покарання – аж до звільнення. Про це у своєму інтернет-щоденнику http://andriydzyuba.livejournal.com/4303.html пише заступник міського голови Андрій Дзюба.

Докладніше


[ 18.08.2009 ] Андрій Дзюба: “План з ремонту міських доріг виконується”

Оновлення на блозі заступника міського голови Черкас Андрія Дзюби: “Ми дещо просунулися в ремонті міських доріг. Я розумію ваші емоції і обурення, що подекуди міськими шляхами важко їздити. Однак зрозумійте й ви, адже дороги руйнувалися багато років поспіль, тому дуже важко відновити їх за короткий період. Однак труднощі нас не зупиняють, і у боротьбі «Хто кого: ми дороги чи вони нас?» ми обов’язково переможемо… ”

Докладніше


[ 18.08.2009 ] У школу … за іменним талоном

Цьогоріч кожен черкасець у віці до 18 років отримає від міської влади «подарунок» у вигляді іменного талону, що засвідчуватиме його право навчатись за кошти міського бюджету у певному гуртку чи секції за вибором.

Докладніше


[ 18.08.2009 ] Кримінальні справи: результат виявленого «спрута» в РЕУ

Прокуратура Черкаської області порушила кримінальні справи щодо дій посадових осіб РЕУ № 1 та РЕУ №2. Підставою для порушення кримінальних справ стала оприлюднена міським головою кілька місяців тому інформація про виявлені факти зловживань у черкаських РЕУ. Працівникам РЕУ, якщо їхня вина буде доведена судом, загрожує позбавлення волі до восьми років.

Докладніше


[ 17.08.2009 ] Сергій Одарич: «Автономне опалення не настільки вигідне, як про нього розповідають»

Встановлення індивідуального опалення у квартирах є економічно необґрунтованим, небезпечним і екологічно шкідливим. Про це заявив міський голова Черкас Сергій Одарич під час прес-конференції. Він назвав чотири основні причини, чому не бажано встановлювати у квартирах «автономку». За його словами, більшість людей через свою необізнаність вважають, що індивідуальне опалення дешевше і безпечніше. Насправді це не так. «Автономка» не лише економічно невигідна, але й небезпечна та екологічно шкідлива.

Докладніше


Архів новин

ОПЕРАТИВНА СЛУЖБА
1505
8-050-464-60-60
opersl_1505@ukr.net

Прийом скарг
на підприємців-
"оптимізаторів"
8-0472-36-02-80
8-0472-36-02-82
Проекти

Гаряча лінія
Державного комітету України
з питань регуляторної політики
та підприємництва
8-800-507-30-90
Представництво в Черкаській області
37-93-93

© 2004. Виконавчий комітет Черкаської міської ради
Всі права застережено.

Інформація надана виконавчим комітетом Черкаської міської ради
Розробка та підтримка - Відділ інформаційного забезпечення.

Адреса: 18000, м. Черкаси, вул.Байди Вишневецького 36.
Тел: (0472) 36-01-62, 36-01-76
Факс: (0472) 36-01-70
Е-m@il: admin@ckrada.com