This version of the page http://www.audi.ua/pflege.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-27. The original page over time could change.
Audi Ukraine > Audi Service > Pflege
Це варто знати
З правильними засобами для догляду за Вашим автомобілем Ви зберігаєте цінність автомобіля на довго. В данному розділі Ви зможете знайти поради та вказівки, як надовго зберегти його сяючим. А якщо Ви бажаєте бути оптимально готовими правильно доглядати за Вашим автомобілем, то Вам знадобляться оригінальні засоби догляду Audi, які можна придбати у Вашого дилера Audi.
Оригінальні засоби догляду за автомобілем
Нові компоненти для догляду, при створенні яких використовуються технології нано- і полімеризацій: наприклад, мінімальні частки з брудо- і водовідштовхувальним ефектом. Вони зменшують прилипання часток і дозволяють у декілька разів збільшити тривалість консервації скляних поверхонь, текстилю, тканинних покриттів даху кабріолетів і так далі. Для досягнення максимального успіху рекомендується використовувати засоби для догляду в правильній послідовності – а також відповідну техніку догляду і допоміжні засоби (наприклад, мікроволокнисті серветки).
Вигода для клієнтів
- Оригінгальні засоби догляду Audi точно відповідають високоякісним матеріалам Audi.

- При їх виготовленні використовуються виключно високоефективні речовини.

- Оригінгальні засоби догляду Audi зберігають зовнішній вигляд автомобіля.

- Вони не шкідливі для природи, оскільки екологічно розчеплюються.