This version of the page http://www.vetra.net.ua/ua/derevo.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-26. The original page over time could change.
Нескромна чарівність натурального дерева - інформація й статті про жалюзі, вертикальні й горизонтальні, балкони й двері, жалюзі, ролети, противомоскітні сітки. Інструкції з догляду. Київ
RU | UA

c 9:00 до 17:00,
у п'ятницю - до 16:00

о компанії, контакти

вікна, двері, балкони

жалюзі й ролети

Натяжні стелі

інформаційний розділ

Бажаю купити

Наші партнери: металопластикові вікна Київ | квартира подобово в Киеві | Аудиторские услуги
головна - >> інформаційний розділ - >>Жалюзі: нескромна чарівність натурального дерева

Жалюзі: нескромна чарівність натурального дерева

Жалюзі: нескромна чарівність натурального дерева

Іноземці жартують: "Україна - загадкова країна. Забори тут роблять із дерева, а меблі - із ДСП". Дійсно, як ні парадоксально, жителі країни, більш ніж на третину покритої лісами, обставляють свої кухні меблями зі штучних і екологічно сумнівних матеріалів. Однак справжні цінителі ніколи не стануть замовляти меблі у квартиру або кабінет із ДСП - вони віддадуть перевагу натуральному дереву, незважаючи на те, що воно дорожче.

 В усьому світі натуральне дерево по праву вважається символом статку й престижу. Саме йому зобов'язані своєю вишуканістю й неповторністю елітні меблі. Оббивку салонів дорогих автомобілів також прикрашає натуральне дерево.

Але з дерева роблять не тільки меблі й оббивку, але й жалюзі, причому й у цьому випадку дерево - самий дорогий й найкрасивіший матеріал. Дерев'яні жалюзі не вішають на склад або в підсобне приміщення - вони служать прикрасою високих кабінетів. Переконатися в цьому неважко - досить на них глянути. Вишукані природні кольори дерев'яних ламелей підвищують статус будь-якого приміщення, особливо, якщо меблі підібрані відповідно. У кабінетах керівників вони виконують ту ж функцію, що важкі портьєри - у кращих вітальнях, підкреслюють статок і смак власника.

Високоякісні дерев'яні жалюзі виготовлені з натурального дерева (на відміну від більше дешевого, бамбука, що імітує дерево, який теж представлений на ринку). Дерево пройшло спеціальну обробку, яка зробила його стійким до вологи, вицвітанню й деформації.

Сучасний ринок пропонує дерев'яні жалюзі трьох типів, кожний - для свого випадку. Найбільш традиційними є дерев'яні жалюзі с шириною ламелі 25 мм, вони підходять для вікон стандартних розмірів. Багата колірна гама - венге, цінна деревина, дуб та інші - дозволяє підібрати жалюзі до будь-якого інтер'єра. Особливо розкішно виглядають дерев'яні жалюзі не з звичайною, а з ттканевою драбинкою - вона не тільки закриває технологічні отвори в ламелях, але й надає виробу додатковий шик.

Для вікон великого розміру, які часто зустрічаються в офісах, ми пропонуємо дерев'яні жалюзі с широкою ламелью 50 міліметрів. Вузькі ламелі погано смотрятся на широкому вікні, а широкі жалюзі системи 50 міліметрів виглядають ще більш солідно, ніж 25 мм.

Але для особливо вимогливих клієнтів ми пропонуємо жалюзі Old System. Це жалюзі с широкою ламелью, чий верхній карниз виглядає в точності так, як десятки років тому, до появи пластмаси. Піднімаються й повертаються жалюзі Old System за допомогою виконаних у стилі ретро блоків. Всі дрібні деталі, навіть капелюшки мідних гвоздиків, якими кріпиться тканева драбинка, виглядають також, як в XІ столітті.

Дерев'яні жалюзі – для тих, хто не звик заощаджувати на комфорті й естетиці, для тих, хто звик оточувати себе прекрасним і прикрашати інтер'єри кращими зразками людської думки.

Джерело статті - PROMA



© Design by SignMaster 2006

© Development by Sand Tower Group