This version of the page http://www.pg.com.ua/oralb.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-26. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Засоби по догляду за ротовою порожниною / Oral-B




P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання


Інформація про продукцію



Сайти марок



Миючі та чистячі засоби
Товари для дітей
Засоби по догляду за шкірою
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом
Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною

Blend-a-Med
Blend-a-med Натхнення від природи
Електричні зубні щітки Blend-a-Med Spinbrush
Oral-B


Електротовари та прилади для домашнього користування


Знайти на сайті




Засоби по догляду за ротовою порожниною

Oral-B

Як відомо, будь-які хвороби краще не лікувати, а запобігати їм. Для зубів ця істина має особливе значення, адже зуб - єдиний орган людського організму, який не здатний самовідновлюватися. Ось чому варто знати більше про гігієнічну профілактику зубних захворювань - тоді знати про самі захворювання Вам доведеться значно менше.

Існує величезна кількість типів і моделей зубних щіток. І це цілком виправдано. Гігієна - справа особиста, тож і вибір щітки кожен має робити індивідуально. Від цього чимало залежить - загалом, наскільки ефективно зубна щітка буде доглядати саме за Вашими зубами й ротовою порожниною.

Якими Ви б не були вимогливими, Bи знайдете потрібну Bам щітку серед продуктів Oral-B. Адже це провідний світовий виробник зубних щіток, тому що його обирають не тільки представники найширших кіл суспільства, але й самi професіонали. Oral-B - вибір та рекомендація стоматологів №1 у всьому світі.

Електричні Зубні Щітки
Електричні зубні щітки для дітей
Акумуляторні зубні щітки
Звичайні зубні щітки
Дитячі зубні щітки
Зубні пасти Stages
Ополіскувачі
Зубні нитки
Спеціальні щітки

Дізнайтеся більше про продукцію Oral-B в Україні та світі, корисні поради по догляду за зубами, цікаві факти, конкурси та акції на сайті www.oral-b.com.ua

Електричні Зубні Щітки

Поява електричних моделей зубних щіток ознаменувала новий етап в еволюції цих невід'ємних інструментів особистої гігієни. Класичні мануальні щітки усе ще залишаються улюбленими для більшості, однак їхня популярність дедалі зменшується. І причина цього - зовсім не лінощі людей, які не хочуть робити зайвих рухів руками. Навпаки: електричні моделі обирають ті, хто приділяє догляду за зубами й ротовою порожниною особливу увагу. Справа в тому, що вища ефективність електричних зубних щіток порівняно з мануальними доведена багатьма незалежними дослідженнями. Це - об'єктивна реальність.

Перша принципова перевага електричної зубної щітки - в потужності. За традиційні 2 хвилини чищення мануальною щіткою можна встигнути зробити у кілька разів менше корисних рухів, а значить, дати більше шансів зубному нальоту і бактеріям, розвитку зубного каменю.

Інша принципова відмінність, що робить електричні зубні щітки більш ефективними, - функціональна багатовекторність. По-перше: рухи, які Ви робите руками, головка щітки доповнює своїми рухами - різного типу, залежно від моделі. По-друге: найкращі електричні моделі мають вибір насадок, що дозволяють приділяти особливу увагу догляду за міжзубними проміжками, яснами та язиком, а також відбілюванню. Останнє свідчить і про ефективність економії: можна придбати одну щітку на всю сім'ю, а для членів родини - індивідуальні насадки (з кільцями різних кольорів, щоб легше було розрізнити), кожному - таку, що найкраще підходить саме для його зубів та ясен.

Зубні щітки Cross Action Power та Cross Action PowerMax поєднує ефективність щетинок Criss Cross®, розташованих під кутом одна до одної та технологічність електричної зубної щітки. Такі щітки розм'якшують та видаляють зубний наліт із зубних поверхонь, лінії ясен та кутніх зубів. Мають характерну технологію зворотно-обертальних рухів, змінну насадку.

Лінійка насадок




Технологія зворотно-обертальних рухів зубних щіток bAdvance Power дає можливість ефективніше видаляти зубний наліт та зменшити запалення ясен порівняно зі звичайними щітками, що підтверджено дослідженнями незалежного Інституту Cochrane. Ці щітки мають щетинки FlexiSoft, які ніжно чистять та полірують зуби.

Лінійка насадок

Акумуляторні зубні щітки

Зубна щітка Advance Power Bright 900 працює від акумулятора та ідеальна для подорожі - 5 днів роботи між підзарядками(за умови чищення 2 рази на день по 2 хвилини). Крім того, вона має подовжені інтердентальні щетинки, що проникають глибоко між зубами.

До інших акумуляторних щіток належать:

  • серія Oral-B Vitality;
  • серія Professional Care з різними технологіями обертання, режимами чищення, таймером, змінними насадками у комплекті, індикатором заряду. Такі щітки дають більший ефект і мають повне право називатись професійними.

Технологія 3D

Тривимірний ефект чищення - найдосконаліша технологія від Oral-B - комбінація зворотно-пульсуючих рухів.

  • Triumph
  • Professional Care center;
  • Professional Care 8500 Irrigator;
  • Sonic - звукова технологія чищення.

Ці системи забезпечують досконале чищення, оскільки розроблені на основі новітніх технологій, що не лише дають можливість контролювати швидкість, тиск, режими обертання, але і допомагають боротися з бактеріями ротової порожнини, що викликають неприємний запах та хвороби зубів і ясен. Спеціальні щетинки знижують утворення зубного каменю і допомагають повернути білизну зубів.

Електричні зубні щітки для дітей

Яка щітка підходить дітям?

Це залежить від віку дітей. Справді, розмір щітки - важливий фактор її зручності й ефективності. Тому так важливо обирати для дітей дитячі моделі зубних щіток, що менші за розмірами. Адже для їхніх ротиків розмір будь-якої дорослої щітки буде завеликим.

Електричні зубні щітки Stages Power можна використовувати від 3 років (під наглядом батьків). Вони працюють від батарейки, без змінної насадки. Усі характеристики таких щіток розроблені щоб найкращим чином піклуватися про здоров'я зубів дитини, а блакитні щетинки, знебарвлюючись наполовину, нагадують про необхідність заміни щітки.

Ефективна технологія рухів зубної щітки Advance Power 200, м'які щетинки Indicator® розроблені щоб допомогти дітям краще чистити зуби та зацікавити їх чищенням.

Крім то, щетинки змінюють колір, а отже Ви знатимете, коли потрібно замінити насадку. А наявність різних кольорів і форм дає можливість змінювати улюблених дитячих героїв.

Найсучасніші мануальні зубні щітки

Попри переваги електричних зубних щіток, більшість людей усе ще надають перевагу мануальним зубним щіткам. Це традиційний вибір, і в такому питанні, як особиста гігієна, відійти від традиції людині буває складно. Втім, сучасні мануальні щітки, попри свою традиційність, значно ефективніші, ніж їхні попередниці, що випускалися провідними виробниками ще кілька років тому. Вам може знадобитися більше зусиль, щоб досягти відмінного результату, проте новітні моделі мануальних зубних щіток цілком здатні його забезпечити.

Провідний світовий виробник зубних щіток - Oral-B® - пропонує широкий вибір найсучасніших мануальних зубних щіток.

Серед щіток Oral-B Ви точно знайдете ту, яка підходить саме Вам. Pulsar має вбудовану батарейку для масажу ясен, щетинки Micro Pulse, що пульсують, подушечки з еластомеру. Ці щітки також мають щетинки CrissCross™,запатентовані щетинки Indicator®. Ви можете знайти і щітки з різнорівневою підстрижкою щетинок, ромбовидною формою голівки, рельєфною поверхнею зворотної сторони голівки, полірувальними чашечками та гумовими стимуляторами і т.д. Усі ці характеристики якнайкраще поєднані між собою для забезпечення максимального проникнення між зубами, масажу ясен та відбілювання.

Дитячі зубні щітки

Oral-B разом із стоматологами і педіатрами розробила унікальну серію зубних щіток для дітей - Stages. Діти ростуть, їхні зуби змінюються і їм потрібен дбайливий догляд на кожному етапі розвитку.

Об'ємна ручка у вигляді фігурок героїв улюблених дитячих мультиків і фільмів робить процес чищення зубів веселим і цікавим.

Щітки Kids та Mickey for Kids із запатентованими щетинками Indicator® розроблені спеціально щоб якнайкраще відповідати особливостям зубів дитини.

Дитячі зубні пасти

Середньовічні стандарти давно минулися, й дітей уже ніхто не вважає "маленькими дорослими" - всі визнають, що їм потрібне особливе ставлення. Проте часом це особливе ставлення виявляється зовсім не так, як потрібно: зважаючи, що молочні зуби все одно випадуть й заміняться дорослими, їх зовсім не шкодують. Це абсолютно помилково! По-перше, молочні зуби теж хворіють і дошкуляють малечі. По-друге, ясна у дітей - зовсім не "молочні": не доглядаючи, як слід, за ротовою порожниною змалку, в дорослому віці мати хворі ясна не дуже приємно.

По-третє, привчати до високої культури гігієни дітей слід із раннього віку, адже від цього залежить й усе подальше їхнє життя. Звісно, ніжний вік потребує ніжного ставлення. Саме тому дітям потрібні особливо ніжні зубні пасти, які розробляють спеціально для дітей, враховуючи особливості дитячих зубів.

Зубна паста Oral-B Stages містить невелику кількість фториду натрію (500 ppm). Регулярне чищення нею допомагає захистити зуби від карієсу. До того ж, вона не містить цукру, малоабразивна, дбайлива до емалі та має смак фруктової жувальної гумки. Ці пасти обов'язково сподобаються дітям, оскільки мають смак фруктової жувальної гумки.

Ополіскувачі

Полоскання рота. Цю просту процедуру варто застосовувати якомога частіше.

Між ранковим та вечірнім чищеннями минає близько 16 -18 годин. Бажано чистити зуби хоча б ще раз протягом дня. Проте часто з технічних причин це неможливо. Тоді варто користуватися спеціальним ополіскувачем для ротової порожнини, використовуючи його після кожного прийому їжі. Це дозволить видалити більшу частину залишків харчування та бактеріальний наліт, допоможе захистити Ваші зуби та ясна.

Спробуйте ополіскувач для ротової порожнини Oral-B® Advantage. Його можна вважати ідеальним доповненням до зубних щітки та нитки. Він містить цетилперидинхлорид, який значно понижає накопичення зубного нальоту між чищеннями. Разом із фторидом натрію, який сприяє відновленню емалі, це допомагає знизити ймовірність розвитку карієсу на 40% більше, ніж використання тільки зубної пасти та щітки. Клінічні дослідження також підтверджують його ефективність у зниженні захворювань ясен - гінгівіту.Ополіскувач Oral-B Sensitive допомагає знизити гіпер-чутливість зубів та ясен. Ополіскувач зручно використовувати, коли недоступна зубна паста та щітка.

Зубні нитки

Звичайна зубна щітка добре чистить тільки три з п'яти поверхонь наших зубів. Дві поверхні, що залишились (між зубами), вимагають особливого догляду, щоб запобігти скупченню нальоту та частинок їжі. Оскільки карієс та захворювання ясен виникають саме в цих місцях, необхідно кожен день користуватися зубною ниткою (флосом).

В лінійці Oral-B представлені Satintape, для тих, хто раніше не користувався флосом, Satinfloss, що проникає навіть між щільно розташованих зубів, EssentialFloss - вощена нитка з м'ятним смаком та SuperFloss для людей з мостоподібними протезами, коронками, імплантатами та ортодонтичними конструкціями.

Спеціальні щітки

Для людей, які носять брекети або зубні протези, звичайних мануальних або навіть електричних зубних щіток може бути недостатньо для якісної гігієни ротової порожнини. Слід також зазначити, що електричні зубні щітки не рекомендовані в окремих випадках для реставрації та лікування зубів. Це може статися тому, що ці щітки можуть не досягти деяких поверхонь, що знаходяться за або між зубами та брекет-системами.

Щітка для міжзубних проміжків Oral-B Interdental Set чудово підходить для чищення широких міжзубних проміжків, імплантатів, коронок. В набір входять і 2 види йоршиків.

Ортодонтична щітка Oral-B Orthodontic розроблена спеціально для чищення зубів з ортодонтичними конструкціями (брекетами).

Нагору


© 2008 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту