This version of the page http://www.dcci.dp.ua/Den_torgovli.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-26. The original page over time could change.
:: Днепропетровская торгово-промышленная палата ::

День торгівлі:
час приймати привітання

Торгівля - це галузь, від діяльності якої залежить робота інших сфер економіки, а також настрій конкретних людей, одна з тих, яка може пишатися своїми здобутками. У Дніпропетровській області останніми роками спостерігається стрімкий розвиток торговельної мережі. За товарооборотом вона займає третє місце в Україні, поступаючись лише Києву та Донецьку, за кількістю торгових площ - на першому.

Україна має багатий досвід торговельних відносин на світовому ринку, які розширюються завдяки вступу держави до СОТ і сприяють розповсюдженню національної продукції. Прогресивні форми торгівлі - це результат величезної, високопрофесійної роботи усіх тих, хто задіяний у цій сфері. І саме ці здобутки були високо оцінені напередодні Дня торгівлі. В облдержадміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди професійного свята.

Присутніх працівників галузі та представників влади, що регулюють питання торговельного обслуговування, з нагоди свята привітала заступник голови обласної державної адміністрації Маргарита Робертс.

За вагомий особистий внесок у розбудову і зміцнення галузі, високий професіоналізм від імені голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Віктора Бондаря присутнім вручили подяки та нагороди. Привітали винуватців торжества керівники обласної ради, обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг.

Почесних Дипломів Дніпропетровської торгово-промислової палати за видатні трудові здобутки і ефективне партнерство були удостоєні члени торгово-промислової палати ТОВ "Руш", корпорація "АТБ", СП з ІІ ТОВ "Кипарис". Президент ДТПП Віталій Жмуренко вручив їх керівникам названих підприємств: генеральному директору лінії магазинів "EVA" та мережі супермаркетів "VARUS" Руслану Шостаку, генеральному директору Борису Маркову, генеральному директору Олександру Мартинову.

Прес-служба ДТПП

На знімку: фрагмент свята