This version of the page http://www.nplu.kiev.ua/ua/events/archiv.events.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-25. The original page over time could change.
:::Архів новин НПБУ:::

АРХІВ НОВИН

2008

  • [18 грудня 2008 р.] 18 грудня у Відділі документів іноземними мовами Бібліотеки (Голосіївський просп., 84) відбувся підготований спільно з Асоціацією «Інформатіо-Консорціум» семінар з питань використання світових інформаційних систем і ресурсів .

  • [10 грудня 2008 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація книжкової виставки „Право бути людиною”, присвяченої 60-тій річниці підписання Загальної декларації прав людини.


  • [9 грудня 2008 р.] в Національній парламентській бібліотеці України
    відбулася телепрезентація Глобальної бази даних ринкової інформації GMID Passport (Global Market Information Database) компанії Euromonitor International.


  • [2 грудня 2008 р.], у Національній парламентській бібліотеці України відбулася прес-конференція Міністра культури і туризму України В.В. Вовкуна щодо мовної політики держави. Фоторепортаж.

  • [13 листопада 2008 р.], до 75 – х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні, у Національній парламентській бібліотеці України відбулося відкриття книжкової виставки „Чорна сповідь моєї Вітчизни”

  • [16 жовтня 2008 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація монографії Олександра Бєлова та Георгія Шаповалова „Український тризуб: історія дослідження та історичний реконструкт”.
  • [1 жовтня 2008 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація аудіо-видання „Класика української літератури. Живі голоси”.
  • [30 вересня 2008 р.] відбулося урочисте відкриття електронної бібліотеки Національної парламентської бібліотеки України та презентація колекції оцифрованих видань „Історія та культура українського народу” з фонду рідкісних і цінних книг.
  • [30 вересня 2008 р.] Всеукраїнський день бібліотек у Національній парламентській бібліотеці України. Фоторепортаж >>
  • [15-18 вересня 2008 р.] у трьох містах Автономної Республіки Крим (Сімферополь, Євпаторія, Бахчисарай) пройшли засідання круглого столу „Сучасний читач і бібліотека”.
  • [14 вересня 2008 р.] у Національній парламентській бібліотеці України, у рамках ІХ Міжнародного Українсько-Польсько-Чеського „Тижня освіти для дорослих”, відбулося засідання круглого столу на тему „Психологічні загрози сучасного суспільства”.
  • [26 серпня 2008 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулося відкриття міжнародної книжкової виставки „Голодомор в Україні 1932-1933 років”, організованої спільно з Канадським товариством приятелів України.
  • [20 серпня 2008 р.] пропонуємо Вашій увазі книжкову  виставку  "Є найсвятіше слово на землі. Одне. Високе. Світле: Україна". (До Дня незалежності України). Виставка експонувалася у приміщенні Бібліотеки (вул. Грушевського,1), читальний зал №1 (II поверх).
    Запрошуємо всіх бажаючих!
  • [30 липня 2008 р.] З 1 серпня 2008 р. пропонуємо Вашій увазі тематичні  книжкові  виставки з фондів Бібліотеки:
    «Демократична  трансформація українського суспільства»;
    «Європейський  вибір України: проблеми, перспективи»;
    «Мова – духовність нації»;
    «Освіта України в контексті Болонського процесу».

    З документами, представленими на виставках, можна ознайомитись   у приміщенні  Бібліотеки (вул. Грушевського, 1), II поверх.
  • [26 червня 2008 р.] 26 червня - 10 липня 2008 р. у Національній парламентській бібліотеці України експонувалися виставки до Дня Конституції України:
    - „Конституція України в контексті сучасності” - книжково-ілюстративна виставка документів з фондів НПБУ;
    - „Конституція України: шлях державотворення” - виставка архівних документів.
  • [17 червня 2008 р. ] у Національній парламентській бібліотеці України відбулися „Капністівські читання”, присвячені 250-річчю від дня народження видатного українського і російського поета, драматурга та громадського діяча Василя Капніста.
  • [12 червня 2008 р. ] у Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентація бібліографічного покажчика «Репресії в Україні (1917–1990)», упорядкованого співробітниками науково-бібліографічного відділу Бібліотеки та виданого у видавництві «Смолоскип».
  • [27 травня 2008 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулися громадські слухання  „Громадськість – реальна протидія корупційним проявам”.
  • [20-22 травня 2008 р.] у Державній академії керівних кадрів культури і мистецтв (м. Київ) відбулася
         П'ята міжнародна науково-практична конференція
        "Документознавство. Бібліотекознавство. Інформаційна
         діяльність: проблеми науки, освіти та практики"
    .
    В рамках конференції при підтримці та у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України відбулася Секція, присвячена питанням створення електронних бібліотек і мультимедійних колекцій в бібліотечній, музейній та архівній справі, а також демонстрація інформаційних продуктів, систем і технологій для автоматизації, оцифровки і створення інформаційних ресурсів та електронних бібліотек в установах культури, освіти, науки за участю вітчизняних та зарубіжних розробників.
    Медіазвіт про роботу секції
  • [21 травня 2008 р.] у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України в рамках П'ятої міжнародної науково–практичної конференції "Документознавство. Бібліотекознавство. Інформаційна діяльність: Проблеми науки, освіти та практики" відбулася секція "Електронні бібліотеки та мультимедійні колекції в бібліотечній, музейній та архівній справі".
                 Інформаційний лист              Програма секції
  • [20 травня 2008 р.] у Національній парламентській бібліотеці України експонувалася книжкова виставка „Корупція: сутність та шляхи протидії”
  • [9 травня 2008 р.] Cвято Перемоги у Національній парламентській бібліотеці України. Фоторепортаж >>
  • [8 травня 2008 р.] Великі українці. Національна парламентська бібліотека України пропонує інформацію про визначних українців, за яких голосував український народ у фіналі однойменного національного телепроекту.
  • [17 – 18 квітня 2008 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція „Бібліотека і книга в контексті часу”
    Тема 2008 року:  „Публічна бібліотека у соціокультурному просторі регіону”.

  • [14 квітня 2008 р.] у Відділі документів іноземними мовами надавався Тріал-період доступу до електронної енциклопедії
    Best-To-Biz
    (електронний продукт, створений компанією Emerald та London Business School) до 23 квітня 2008 року.
  • [11 квітня 2008 р.] Національна парламентська бібліотека України, вшановуючи пам'ять репресованих радянською владою, видала
    науково-бібліографічний покажчик „Репресії в Україні
    (1917-1990 рр.)”
  • [3 квітня 2008 р.] Національна парламентська бібліотека України в рамках відзначення 90-річчя від дня народження Олеся Гончара видала бібліографічний посібник „Олесь Гончар. Твори і публікації українською мовою, 1933-2007”.
  • [3 квітня 2008 р.] з нагоди Всесвітнього Дня здоров’я у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація літератури і зустріч з провідними фахівцями Національного інституту серцево-судинної хірургії Академії медичних наук України на тему: ”Визначальна роль здорового способу життя людей у запобіганні серцево-судинних захворювань”.
  • [20 березня 2008 р.] розпочав роботу Інтернет-центр
    Державного закладу „Національна парламентська бібліотека України”,
    в якому читачам надається можливість безкоштовного доступу до бібліотечно-інформаційних ресурсів  Інтернету, електронних ресурсів Бібліотеки та передплачених бібліографічних та повнотекстових баз даних.
    Інтернет-центр розміщується у залі довідково-інформаційного обслуговування Бібліотеки (вул. Грушевського, 1, 2-й поверх).
  • [13 березня 2008 р.] у Відділі документів іноземними мовами надавався Тріал-період доступу до повнотекстових мережевих версій журналів видавництва EMERALD до 25 березня 2008 року.
  • [12-27 лютого 2008 р.] Pесурси бібліотек у боротьбі з корупцією
  • [18 лютого 2008 р.] Міжнародна парламентська практика (IPS) в німецькому Бундестазі
    У 2009 році п'ятеро молодих українців у рамках Міжнародної парламентської практики (IPS) знову отримають можливість пройти практику в Німецькому Бундестазі, яка фінансуватиметься за рахунок німецького парламенту і триватиме п'ять місяців.
  • [11 лютого 2008 р.] Бібліотека відновила обслуговування користувачів у приміщенні по вул. Грушевського, 1.
    Фоторепортаж
  • [9 лютого 2008 р.] до Міжнародного дня рідної мови, у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація книжкових виставок.
  • [28 cічня 2008 р.] відбувся Візит Міністра культури і туризму України до Національної парламентської бібліотеки України.

2007

  • [4-7 вересня 2007 р.] у м. Севастополь на базі Центральної бібліотеки ім. Л.М. Толстого відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція директорів державних та обласних універсальних наукових бібліотек „Проблеми формування та використання бібліотечних фондів публічних бібліотек України”.

  • [28-29 серпня 2007 p.] у Національній парламентській бібліотеці України пройшли пленарні засідання Міжнародного семінару-практикуму „Збереження бібліотечних і архівних фондів: менеджмент, підготовка кадрів”.

  • [21 серпня 2007 p.] З нагоди 16 річниці Незалежності України у Національній парламентській бібліотеці України 21 серпня 2007 року відкрилася книжково-ілюстративна виставка „Моя держава – вільна Україна”. Документи, представлені на виставці висвітлюють шлях становлення громадянського суспільства в Україні.

  • [18 липня 2007 p.] Міністр закордонних справ Канади Пітер Гордон Маккей, який перебував в Україні з офіційним візитом, відвідав Канадсько-український парламентський інформаційний центр у  Національній парламентській бібліотеці України.

  • [21 червня 2007 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентація творчого доробку видавництва „Балтія – Друк” „Книжки, що розповідають про Україну...”.

  • [14 червня 2007 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулось відкриття восьмої персональної виставки молодої київської художниці Галини Інгули  «Літо на двох планетах» , на якій представлено малярські дослідження художниці у різних жанрах.

  • [4 червня 2007 р.] в Національній Парламентській бібліотеці України до Всесвітнього дня охорони навколишнього природного середовища відбулася прес-конференція з нагоди відкриття виставок видань Всеукраїнської екологічної ліги.
  • [26 травня 2007 р.] З нагоди святкування Дня Києва, яке відбулося, Національна парламентська бібліотека України підготувала віртуальну книжкову виставку  „Київ: образи давнього міста”.
  • [14 травня 2007 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулось урочисте відкриття фотовиставки "Дигітальні метаморфози мідного міста Банська Бистриця у фотографіях Карола Демута" (Словацька Республіка) та книжково-ілюстративної виставки з фондів НПБ України "Європейська культурна спадщина".
  • [20 квітня 2007 р.] у рамках Року української книги у Національній парламентській бібліотеці України відбувся Фестиваль української книги та читання.
  • [5 квітня 2007 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відкрито книжкову виставку наукових праць співробітників Інституту ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка Академії медичних наук України.
  • [20 березня 2007 р.] з нагоди Всесвітнього дня поезії Національна парламентська бібліотека України підготувала віртуальну книжкову виставку "Мінливе й вічне слово поезії".
  • [27 лютого 2007 р.] в Національній парламентській бібліотеці України відбулося засідання круглого столу з участю керівників харківського комерційного видавництва "Акта" і бібліотечних працівників провідних бібліотек міста Києва.
  • [22 лютого 2007 р.] у рамках Року української книги та на виконання Постанови Верховної Ради України "Про відзначення 100-річчя з часу виходу журналу "Україна" у Національній парламентській бібліотеці України відбулась зустріч з редколегією та авторським колективом і презентація ретроспективи видань часопису "Україна" - "Шлях довжиною в століття".
  • [1 лютого 2007 р.] у рамках Року української книги у Національній парламентській Бібліотеці України відбулась презентація наукового видавництва "Акта" та книжкової виставки "Відкрита книга".
  • [30 січня 2007 р.] у Національній парламентській Бібліотеці України відбулась презентація творчого доробку Всеукраїнського творчої спілки "Літературний форум".

2006

  • [5 грудня 2006 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбувся "круглий стіл" на тему "Правова освіта та захист прав людини – місія юридичного книговидання", організований видавництвом правової літератури "Юрінком Інтер", редакцією газети "Юридичний вісник України" та НПБ України.
  • [24 листопада 2006 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася церемонія офіційного відкриття Міжнародної конференції та виставки "Нема вільної Польщі без вільної України. Єжи Гедройц і "Культура" – український контекст".
  • [8 листопада 2006 р.] Національна парламентська бібліотека України в рамках відзначення Дня української писемності та мови провела презентацію біобібліографічного посібника "Іван Дзюба – талант і доля" із серії "Шістдесятництво: профілі на тлі покоління".
  • [28 вересня 2006 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація колекційних фондів та наукових здобутків Ботанічного саду ім. акад. О.В. Фоміна Київського Національного університету імені Тараса Шевченка.
  • [28 вересня 2006 р.] в Національній парламентській бібліотеці до 65-річчя Бабиного яру відкрилася книжкова виставка "Бабин Яр: символ вічної скорботи".
  • [15 вересня 2006 р.] у Бібліотеці відкрилась виставка робіт майстра традиційного народного мистецтва, члена Національної спілки художників України Йосипа Осташинського "Архітектура в мініатюрі".
  • [17 серпня 2006 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація книжкової виставки "Стань же окрасою цілого світу, наша свята Україно", присвячена визначній даті в історії нашої держави – 15-й річниці Незалежності України.
  • [22 червня 2006 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація книжкової виставки "Конституція України в контексті сучасності", присвячена десятій річниці прийняття Конституції України.
  • [11-13 травня 2006 р.] співробітники Національної парламентської бібліотеки України взяли участь у Першому Колоквіумі бібліотечних працівників в галузі інформації країн Вишеградської Четвірки, який відбувся в Державній Науковій Бібліотеці м. Банська Бистриця (Словаччина).
  • [11-12 травня 2006 р.] Національна парламентська бібліотека України до свого 140-річчя провела міжнародну науково-практичну конференцію "Бібліотека і книга у контексті часу".
  • [20 квітня 2006 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентація книжкової виставки "... Цей біль поза межами болю", присвячена 20-й річниці Чорнобильської трагедії.
  • [6-12 березня 2006 р.] в рамках проведення Днів української культури в Словацькій Республіці Національна парламентська бібліотека України організувала виставку українських книг у Державній науковій бібліотеці м. Банська Бистриця, яка є провідним бібліотечним закладом Словаччини.
  • [21 лютого 2006 р.] у Міжнародний день рідної мови, у Національній парламентській бібліотеці України пройшов круглий стіл "Громадянське суспільство і державна мова. Стан. Проблеми. Перспективи".
  • [15 лютого 2006 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентація книжкової серії видавництва "Фоліо" "Бібліотека світової літератури".
  • [3 лютого 2006 р.] у Національній парламентській бібліотеці України за участю працівників Секретаріату Кабінету Міністрів України, міністерств, відомств, вчених науково-дослідних інститутів, вузів та представників ЗМІ відбулося обговорення брошури „Влада для громадян”.

2005

  • [1 грудня 2005 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентація книги народного депутата України С.І. Хмари „Дорогою до мрії. Вибрані праці у двох томах” та книжкова виставка, на якій були широко представлені видання, статті, промови, наукові праці, численні друковані виступи у ЗМІ, фото та ілюстративні матеріали відомого політика .
  • [18 жовтня 2005 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація книжково-ілюстративної виставки „Україна – ООН: 60 років співробітництва і партнерства”, яка присвячена 60-річчю Організації Об’єднаних Націй.
  • [29 вересня 2005 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулось святкування Всеукраїнського дня бібліотек та відкриття книжкової виставки „Дім, де зібрано мудрість віків”.
  • [25 серпня 2005 р.] з нагоди 14 річниці Незалежності України у Національній парламентській бібліотеці України спільно з Київським міським центром народної творчості та культурологічних досліджень проведено відкриття книжково-ілюстративної виставки „Через незалежність до відкритого суспільства” та презентація виставки виробів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва „Любіть всім серцем Україну”.
  • [6 липня 2005 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулось засідання круглого столу „Соціальні аспекти Програми дій Уряду „Назустріч людям”, в якому взяли участь народні депутати України, працівники ряду міністерств, Федерації профспілок України, вчені, керівники провідних бібліотек Києва, представники ЗМІ.
  • [2 червня 2005 р.] з нагоди Всесвітнього дня довкілля у Національній парламентській бібліотеці України відкрилась книжкова виставка „Зелена скарбниця України” - презентація наукового доробку співробітників Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка НАН України.
  • [12 травня 2005 р.] Національна парламентська бібліотека презентувала книжково-ілюстративну виставку „Об’єднана Європа – сучасна модель розвитку суспільства”.
  • [5 травня 2005 р.] відкрилась книжково-ілюстративна виставка „Вшануймо полеглих і живих”, присвячена 60-річчю Перемоги над фашистськими загарбниками.
  • [23 березня 2005 р.] з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва у Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентація книг ТОВ Видавництва „Довіра”, яке має 12-річний досвід видання словників, довідників, енциклопедій, наукових праць, - „Найкращі словники України - у видавництві „Довіра”.
  • [18 лютого 2005 р.] у Національній парламентській бібліотеці України до Дня захисника Вітчизни відкрилась виставка фоторобіт „На варті миру і добра” співробітника бібліотеки та кореспондента журналу „Камуфляж”, члена Національної спілки журналістів України Євгена Чекаліна.
  • [14 лютого 2005 р.] на честь помаранчевої революції та обрання Віктора Ющенка Президентом України Національна парламентська Бібліотека України відкрила книжково-ілюстративну експозицію „Назустріч людям”.

2004

  • [11 листопада 2004 р. ] відбулась презентація книжково-ілюстративної виставки до 60-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників „Пам`ять про героїв – невмируща”.
  • [20 серпня 2004 р. ] з нагоди 13 річниці від Дня незалежності України в Національній парламентській бібліотеці України відкрилась книжково-ілюстративна експозиція "З вірою в майбутнє".
  • [19 липня 2004 р. ] в Національній парламентській бібліотеці України відкрилась книжкова виставка "Едгар Дега: портрет митця на тлі епохи", присвячена 170-річчю від дня народження французького художника.
  • [25 червня 2004 р. ] відбулась презентація книжкової виставки "Велика книга духовності" до 100-річчя виходу Біблії українською мовою.
  • [19 лютого 2004 р. ] в Національній парламентській бібліотеці України за участю Державного комітету України у справах національностей та міграції відбулась презентація книжкової виставки "Повага до мови - повага до народу" до Міжнародного дня рідної мови.

2003

  • [16 грудня 2003 р. ] в Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентація книжкової виставки "Кримськотатарська книга- на службі правди і просвіти". Цим заходом фактично розпочались Дні кримськотатарської культури в Києві, що тривали по 22 грудня 2003 року.
  • [19 листопада 2003 р. ] в Національній парламентській бібліотеці України з нагоди 70-тої річниці однієї з найтрагічніших сторінок в історії країни – штучного голоду 1932-1933 рр., організованого сталінським режимом, відбулась презентація книжкової виставки „І запалали свічки пам’яті ...”
  • [24 вересня 2003 р. ] в Національній парламентській бібліотеці України в рамках реалізації Національної програми „Закордонне українство” відбулась презентація книжкової виставки „Закордонне українство: історія і сучасний стан”.
  • [10 липня 2003 р. ] з нагоди Національного свята Французької Республіки в Національній парламентській бібліотеці України проходив День Франції, в рамках якого відкрилась книжкова виставка “Сучасне мистецтво Франції” та презентація фотовиставки “Робер Дуано. Свято”.
  • [8 липня 2003 р. ]в Київській Міській Раді за участю Київської Міської державної Адміністрації, Українсько-Американського гуманітарного університету “Вісконсінський Міжнародний Університет (США) в Україні” відбулась Міжнародна конференція “Рівність жінок та чоловіків: світові тенденції і українські реалії”.
  • [29 травня 2003 р. ] в рамках Року Росії в Україні та з нагоди 300-річчя Санкт-Петербурга в Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентація книжкової виставки “Перлина у північнім краї”.
  • [15 травня 2003 р. ] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація книжкової виставки “Пісня про Грузію” з нагоди Національного свята Грузії.
  • [7 березня 2003р.] у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України відбувся концерт присвячений святу 8 березня.
  • [30 січня 2003 р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентація книжкової виставки "Жіночі голоси української літератури".
  • [20 січня 2003р.] у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України відбулась презентація книги Стратілата М. І., під назвою "Храм - Оберігач Духовності".

2002

  • [18 грудня 2002p.] у Національній парламентській бібліотеці відкрилась
    книжкова виставка "Видавництву Соломії Павличко "Основи" - 10 років".
  • [12 грудня 2002р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулася презентація фотовиставки Євгена Чикаліна присвячена 100-річчю зі дня відкриття Троїцького народного дому, а нині Київського державного театру оперети.
  • [4 грудня 2002р.] у Національній парламентській бібліотеці України відбулося відкриття виставки книг видавництва "Генеза".
  • [11 листопада 2002р.] в Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентації книжкової виставки “Польща: образ європейської держави”.
  • [21 жовтня 2002 р.] спільно з Всесвітньою Українською Координаційною Радою відбулась презентація книжкової виставки “У серці живе Україна”
  • [30 вересня 2002 р.] Міністр культури і мистецтв України Ю. Богуцький відвідав Національну парламенську бібліотеку України і привітав колектив з Всеукраїнським днем бібліотек.
  • [23 вересня 2002 р.] Відкрилася книжкова виставка "З Україною в серці" присвячена 130-річчю від дня народження Степана Онисимовича Сірополка (1872-1959).
  • [21 серпня 2002 р.] Відбулося відкриття книжкової виставки "Ми маємо незалежність і майбутнє…", присвяченої Дню незалежності України.
  • [14 серпня 2002 р.] У Національній парламентській бібліотеці спільно з Єврейською радою України до 50-річчя розстрілу діячів культури Єврейського антифашистського комітету відбулося засідання Круглого столу та відкриття книжкової виставки "Відроджена пам`ять".
  • [9 липня 2002 р.] З нагоди Національного свята Французької Республіки в Національній парламентській бібліотеці України проходив День Франції.
  • [10 червня 2002 р.](new) в Національній парламентській бібліотеці України з нагоди державного свята Російської Федерації - Дня Росії відбулась презентація книжкової виставки "Росія та Україна: діалог культур".
  • [17 травня 2002 р.] "Невичерпне джерело: традиції і наступність болгарської писемної культури".
  • [4 травня 2002 р.] Творча зустріч з колективом нового київського видавництва "Плеяди".
  • [29 березня 2002 р.] Презентацiя наукового збiрника "Україна: вибiр моделi розвитку.
  • [20 лютого 2002 р.] "Естонія: портрет європейської держави".

2001

  • [25 жовтня 2001 р.] Презентація Медико-оздоровчого соціально-реабілітаційного Центру для неповнолітніх Служби у справах неповнолітніх Київської міської державної адміністрації яка відбулась.
  • [7 жовтня 2001 р.] "Інноваційний поступ освіти Херсонщини".
  • [26 вересня 2001 р.] "Бабин Яр - трагедія століття".
  • [24 серпня 2001 р.] "Конституцiйне становлення України: iсторiя, традицiї, сьогодення".
  • [24 квiтня 2001 р.] Науково-практична конференцiя, присвячена 150-рiччю з дня народження I.Гаспринського.
  • [22 травня 2001 р.] "Болгарія – колиска слов’янської писемності".
  • [5 березня 2001 р.] Виставка графіки Жоржа Шана (Шанаєва)
  • [21 лютого 2001 р.] Презентація міжнародної бібліотечної студії "Перспектива".

 

 
на титульну сторінку на початок тексту допопередньої сторінки