This version of the page http://ua.korrespondent.net/opinions (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-23. The original page over time could change.
Точка зору – Корреспондент

Точка зору: Молитва про шлях істини

Візит владики Кирила в Україну - нова презентація ідеї російської ліберальної імперії під назвою Російська світ, пише журналіст Віктор Мороз у своїй колонці, яку публікує у своєму свіжому номері український журнал Корреспондент .
7 серпня, 10:10

Точка зору: На короткому повідку

Захід повинен нав'язувати якісні реформи українським політикам, які можуть діяти в інтересах країни лише з примусу, пише у колонці, опублікованій у свіжому номері видання англомовна газета Kyiv Post, що виходить у Києві.
7 серпня, 13:15

Точка зору: Точка опори

Україна створила найбільш боєздатну армії в світі. Хоча спокійно могла б обійтися і без неї - адже їй не загрожують і ніколи не загрожували вороги. Абсурд? Саме так. Про це пишуть у своїй колонці в тижневику Корреспондент Єгор Соболєв і Ганна Бабинець з бюро журналістських розслідувань Свідомо.
7 серпня, 11:30

Точка зору: На догоду МВФ

Непублічна бюрократична організація зробила для України більше, ніж солодкоголосі політики, пише Гліб Вишлінський, керівник відділу дослідницької компанії GfK Ukraine, у своїй колонці в тижневику Корреспондент.
31 липня, 11:20

Точка зору: Кнопки перезапуску

Росія не відмовиться від своїх претензій на сферу впливу, в яку входять колишні радянські республіки, пише у колонці, опублікованій у свіжому номері видання, англомовна газета Kyiv Post, що виходить у Києві.
25 липня, 11:23

Точка зору: Брунофобія - це діагноз

Із наближенням виборів свобод в Україні стає все менше, а обмежень - все більше, пише у своїй колонці в тижневику Корреспондент журналіст Ольга Крижановська.
24 липня, 13:05

Точка зору: Немає лиха без добра

Навіть незважаючи на те, що 3,300-кілометровий газопровід Nabucco повністю йде в обхід України, цей проект відповідає національним інтересам, пише у колонці, опублікованій у свіжому номері англомовна газета Kyiv Post, що виходить у Києві.
17 липня, 17:58

Точка зору: Севастопольський вальс

Росіяни впевнено завойовують Крим - тепер за допомогою байкерів, феєрверків і дівчат-топлес. Всі інші засоби вже випробувано і вони спрацювали відмінно, пише журналістка Кароліна Тимків у своїй колонці в тижневику Корреспондент.
17 липня, 09:22

Точка зору: Випереджаючий попит до життя

Українці нещасні не тому, що їм погано. А тому, що їм здається, що всім іншим добре, пише у своїй колонці в журналі Кореспондент соціолог Ела Лібанова.
16 липня, 16:56

Точка зору: Імітація і безкарність

Звіряче вбивство Валерія Олійника в Кіровоградській області сколихнуло країну, викликало гнів і обурення. Тому що влада перейшла межу людської моралі, пише у своїй колонці в тижневику Корреспондент Анатолій Гриценко.
9 липня, 13:31

Точка зору: Хабарі та податки

Суспільство у фінансовому плані поставлено з ніг на голову, хоча кількість мільйонерів зростає, тоді як рядові громадяни платять більше у вигляді хабарів, ніж у вигляді податків, пише у колонці, яку опубліковано у свіжому номері видання, англомовна газета Kyiv Post, що виходить у Києві.
3 липня, 13:47
Всі думки
Реклама
Автори
  • Новинар (53) Україна
  • Кореспондент.net (1) Станіслав Дмитренко
  • Кореспондент.net (160) Украина
Усі автори
Обзор сети
Ivona
Ани Лорак вышла замуж!
Афиша
Развеселые блютуз-имена
Ricardo
Как вытащить деньги из банкротирующей страховой?
Корреспондент
Создай свой видеоблог
bigmir)net
Найди вакансию для себя!
bigmir)net
Mystery-онлайн игра. Открой мир магии!