This version of the page http://rip.in.ua/?p=71 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-23. The original page over time could change.
R.I.P’s BloG » Відомі проблеми серіалів

R.I.P’s BloG


Відомі проблеми серіалів

10.09.2007

Кіно, ТБ

На написаня цієї замітки мене надихнув популярний серіал “Кадети 3″ на 1+1. Хоч я й подивився сьогодні лише останні три хвилини, та сказати є що.

Мою увагу привернув суворовець Пєрєпєчко, якого в котрий раз обманюють самим підлим образом. Цей хлопчак спочатку збирав гроші на таблетки для  зменшення ваги, а потім почав  їх вживати.  Варто подякувати сценаристам, які дали йому подружку,  котра інколи показує, що має більше мізків, ніж такий собі суворовець. Порившись в інтернеті, вона збагнула що до чого! І звісно ж розповіла своєму хлопцю. Що він зробив з таблетками і так всім ясно - звичайно ж викинув. Звичайно ж у відро для сміття! Звичайно ж в училищі! І воно як на зло було абсолютно порожнє! Що буде в наступній серії? Пляшечку знайдуть, Пєрєпєчку викличуть і накажуть! Скільки це буде тривати? Плюс/мінус одна-півтори серії. Мильна опера, одним словом.

Такий прийом використовується в тій чи іншій формі вже мільйон разів. А як виглядатимуть серіали виробництва СНГ через десять років? Вони або повністю копіюватимуть іноземні аналоги (в чому вони гарно вправляються у повнометражних стрічках) або (можливо, малоймовірно) придумають-таки щось оригінальне! Причому, копіювання це навіть один з кращих варіантів! Бо дивитися на схожі як дві каплі води серіали масового виробництва а-ля “Привіт Мексика, Коста Рика, Хуан Педрос і компанія” домогосподаркам скоро набридне (хоча хтозна…).


Коментарів: 1 до “Відомі проблеми серіалів”

letrodectus

Особисто я надаю перевагу серіалам в оригіналі (не російськім - маю на увазі америанським) - Scrubs, Joey, Friends, Desperate Housewives, Alias, Gilmore Girls, Lost, Prison Break і т.д. Якщо хто хоче - можу поділитися файлами на мові оригіналу.


Напишіть коментар!