This version of the page http://rip.in.ua/?p=68 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-23. The original page over time could change.
R.I.P’s BloG » Сімпсони в кіно

R.I.P’s BloG


Сімпсони в кіно

27.08.2007

Креатив, Кіно

Подивитись думав ще вчора, після приїзду, але втома від поїздки перемогла. Сходив сьогодні, задоволений на всі 100!

Перше, що хотілося б сказати це те, що фільм було надзвичайно цікаво дивитися. Півтори години перегляду пролетіли як одна мить і жодного разу під час сеансу мені не було нудно - фільм складається з ідеальних пропорцій. Жартів тут вистачає, з першого разу вони дійсно смішні. Мені, на жаль, не пощастило - по телевізору я побачив більшість з них. Тоді я щиро сміявся. Шкода, що при повторному перегляді вони вже не видавалися такими смішними.

Сюжет простий - в Спрінгфілді серйозні проблеми з екологією. Жителі міста намагаються попередити екологічну катастрофу, але Гомер як завжди все псує і настроює проти себе ціле місто.

Щодо дубляжу. Голоси у персонажів відрізняються від тих, що ми звикли чути в перекладі для М1, незмінними залишилися хіба що Мардж та Барт. Особливо мені не сподобався голос Миколи Луценка (”Миколина Погода” на ICTV), який аж ніяк не кращий, ніж М1-ий (ім’я актора не пам’ятаю).

Ось такі справи. 10/10


Коментарів: 1 до “Сімпсони в кіно”

Qilinas Smith

Во-во, мне тоже понравился мувик) нет, ну “Грин Дэй” еще классно вписали туда


Напишіть коментар!