This version of the page http://www.unicredit.com.ua/view.services_cards_visa/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-22. The original page over time could change.
UniCredit Bank в Україні
 
Головна > Послуги > Фізичним особам > Платіжні картки > Платіжні картки Visa
Детальніше про наші
продукти

Платіжні картки Visa

Дебетова картка White (Visa)
Миттєва дебетова картка Visa Electron
Дебетова картка Visa Classic

Подумайте про свободу використання своїх коштів у будь-якому куточку світу!

Про все інше потурбуємося ми. UniCredit Bank пропонує професійні послуги у грошових питаннях для 40 мільйонів клієнтів у 22 країнах Європи.

З платіжними картками Visa від UniCredit Bank Ви зможете зберігати та примножувати свої кошти, а також розраховуватись у мільйонах торгових точок по всьому світі та в мережі інтернет.

Ми пропонуємо вам три види карток:
  • Дебетова картка White (Visa), яка дає доступ до дебетового рахунку

  • Миттєва дебетова картка Visa Electron – це ваш електронний гаманець, з яким Ви вже через 30 хвилин зможете розраховуватись у мережі інтернет та в будь-якому куточку світу, де приймають картки Visa.
  • Дебетова картка Visa Classic – чіпова картка високого классу надійності, що дає Вам доступ до власних коштів на рахунку та дозволяє розраховуватись у будь-якому куточку світу та і мережі інтернет.

Додаткова картка до карткового рахунку

Починаючи з 22 липня 2009 року Ви зможете надати доступ до свого карткового рахунку членам Вашої сім’ї або будь-якій іншій особі за допомогою випуску додаткової картки до рахунку.

Додаткові картки випускаються необмеженій кількості осіб. Для Вашої зручності всі операції за додатковою карткою, як і за основною, будуть відображатись у Вашій виписці по рахунку та в системі UniCredit он-лайн. Крім того, основний держатель отримуватиме смс-повідомлення по факту здійснення кожної операції за додатковою карткою, якщо основний держатель підключений до цієї послуги.

Держатель додаткової картки зможе розраховуватись у торгово-сервісній мережі, в мережі Інтернет та повноцінно користуватися банкоматами в Україні та за кордоном. Готівкові операції у касі банку для додаткових держателів обмежені.


За додатковою інформацією звертайтеся до інформаційного центру
Дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів безкоштовні, працює цілодобово.