This version of the page http://www.ukrtvory.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-22. The original page over time could change.
Бібліотека школяра

Бібліотека школяра

Стисло про Бібліотеку школяра:

Сайт Бібліотека школяра був створений в квітні 2008 році. Цей сайт присвячений шкільній освіті учнів восьмих - одинадцятих класів. На сайті максимально зібрана та інформація, яка стане у нагоді учню протягом всього навчального року. Тут Ви зможете знайти і ознайомитись з творчістю та життєвим шляхом великих письменників української і світової літератури, з діяльністю великих історичних постатей, шкільні твори з української та зарубіжної літератури, стислі перекази текстів зі шкільної програми, реферати з різноманітних предметів.


Короткий опис сайту:

Розділ сайту "Алгебра" зібрав в собі велику коллекцію розв`язків завдань та вправ різноманітної складності. Основну увагу було приділено розв`язку завдань та вправ з учбового плану учнів загальноосвітніх середніх шкіл 8-х - 11-х класів.

Розділ сайту "Фізика" анонсує Вам розв`язок домашніх завдань з учбового плану учнів загальноосвітніх середніх шкіл 8-х - 11-х класів.

Розділ сайту "Хімія" анонсує Вам розв`язок домашніх завдань з учбового плану учнів загальноосвітніх середніх шкіл 8-х - 11-х класів.

Розділ сайту "Біографії" містить в собі інформацію про життя та творчість великих письменників, політиків, художників, видатних людей і сладається з підрозділів: біографії українських письменників, біографії зарубіжних письменників, історичні діячі.

Розділ сайту "Реферати" містить в собі велику колекцію докладів, доповідей, рефератів з різноманітних наукових проблем, а також цікаву та пізнавальну інформацію.

Розділ сайту "Зарубіжна література" зібрав в собі велику коллекцію шкільних творів з зарубіжної літератури. На сайті максимально підібрані твори з літератури, які допоможуть Вам в стислі строки написати чудові роботи та отримати вищій бал. Всі твори викладені відповідно до шкільної програми учнів українських шкіл.

Розділ сайту "Українська література" зібрав в собі велику коллекцію шкільних творів з української літератури. На сайті максимально підібрані твори з літератури, які допоможуть Вам в стислі строки написати чудові роботи та отримати вищій бал. Всі твори викладені відповідно до шкільної програми учнів українських шкіл.

Розділ сайту "Українська мова" зібрав в собі велику коллекцію учнівських творів з мови.

Розділ сайту "Англійська мова" зібрав в собі рішення вправ та завдань (письмових), переклад текстів за підручником "Английский язык" В.М. Плахотника, Р.Ю. Мартиновой для учні 8-11 класів.

Розділ сайту "Стислі перекази" представляє стислий, але вичерпний переказ творів великого розміру. Після ознайомлення з переказами Ви матимите повну уяву про зміст повного твору, його головних героях, сюжетні лінії, тему, ідеї.

Реклама: | Диплом выполнит профессионал | Металлопластиковые окна |

Новини на сайті:

29 березня 2008 ріку - ми почали свою роботу!

23 квітня 2008 року - оновлення розділу "Реферати" - поява підрозділів "История", "Международные отношения".

25 квітня 2008 року - оновлення розділу "Реферати" - поява підрозділу "Химия", "Психология", "Зоология"

2 травня 2008 року - оновлення розділу "Реферати" - поява підрозділу "Литература", "Экономика"

8 травня 2008 року - оновлення розділу "Стислі перекази" - поява творів:
Аверченко А.Т.: "Слепцы", "Широкая масленица"; Абрамов Ф.А.: "Братья и сестры", "Пути-перепутья"; Байрон Д.Г.: "Паломничество Чайльд-Гарольда", "Гяур", "Каин"; Блок А.А.: "Роза и крест"; Бальзак Оноре де: "Евгения Гранде", "Утраченные иллюзии"; Бунин И.А.: "Господин из Сан-Франциско"

1 липня 2008 року - оновлення розділу "Стислі перекази" - поява творів:
Куприн А.И.: "Поединок", "Гранатовый браслет"; Островский А.Н.: "Гроза"; По Эдгар Аллан "Убийства на улице Морг"; Дикенс Чарльз "Приключения Оливера Твиста"; Джон Мильтон "Потерянный рай", "Самсон-борец"; Ирвинг Вашингтон "История Нью-Йорка", "Рип Ван Винкль"; Бунин И.А. "Жизнь Арсеньева"; Грильпарцер Франц "Сафо", "Величие и падение короля Оттокара"; Штифтер Адальберт "Записки моего прадеда", "Лесная тропа"; Лермонтов М.Ю. "Восточная повесть", "Маскарад"; Гоголь Н.В."Вечера на хуторе близ Диканьки", "Портрет"; Есенин С.А. "Анна Снегина"; Кафка Франц "Процесс"

28 вересня 2008 року - оновлення розділу "Реферати" - поява підрозділу "История Древнего Мира".



Реклама: | Прилашаем посетить институт в день открытых дверей. |

К Е Б У | Сайт участвует в Союзе образовательных сайтов