This version of the page http://www.lemberg.ua/ukr/content/30/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-22. The original page over time could change.
Послуги виставкового центру "LEMBERG" - територія LEMBERG, оренда офісів, конференц-залів, виставочних площ у Львові
 
   
УКР РУС ENG
 

 

Підписка на новини

Послуги виставкового центру "LEMBERG"

Виставковий центр "LEMBERG" надає послуги зі здачі в оренду своїх експозиційних залів для проведення виставкових, корпоративних, видовищних заходів, презентацій, концертів, показів мод, а також ряд додаткових послуг.

ВІДДІЛ РОЗВИТКУ, КОМЕРЦІЙНИЙ

Відділ розвитку ВЦ "LEMBERG" пропонує послуги зі здачі в оренду виставкових залів та конференц-залів для проведення конгресних та корпоративних заходів, презентацій, прийомів, банкетів, фуршетів, концертів, організації кейтерингу. Співробітники відділу також пропонують учасникам заходів послуги по бронюванню готелів та паспортно-візові послуги. Також у обов’язки відділу розвитку ВЦ "LEMBERG" входить безпосередня робота з дирекціями компаній-організаторів та здійснення контролю над проведенням гостьових заходів з боку виставкового центру.

РЕКЛАМНИЙ ВІДДІЛ

Виставковий центр Лемберг надає Вам унікальну можливість прорекламувати свою компанію та її послуги на площадці виставкового центру під час подій та заходів, які проводяться на нашій території.
Ви маєте можливість:
• Розмістити свої банери на фасаді виставкового центру
• Розмістити будь-яку рекламну конструкцію в фойє виставкового центру
• Розмістити рекламний постер (А1формату) в фойє виставкового центру
• Розмістити свій банер на огорожі напроти входу у виставковий центр
• Розмістити свої рекламні листівки на стійці в фойє виставкового центру
• Розмістити в ефірі радіо виставкового центру свій рекламний аудіо-ролик
• Розмістити свій рекламний банер на сайті виставкового центру
• Розмістити рекламний блок в каталозі виставки, організованої виставковим центром
• Організувати та провести BTL- акцію, презентацію свого продукту/послуги в фойє під час заходу
• Стати партнером заходу та отримати можливість прорекламувати свою компанію в рекламній кампанії до заходу та на площадці виставкового центру під час заходу
Також рекламний відділ Виставкового Центру пропонує розробку і проведення комплексних рекламних кампаній та розміщення реклами на зовнішніх носіях, транспорті, у друкованих виданнях, на радіо та телебаченні у Львові.

ТРАНСПОРТНИЙ ВІДДІЛ

Транспортний відділ виставкового центру "LEMBERG" здійснює навантажувально-розвантажувальні, такелажні роботи у період монтажу та демонтажу виставок.

ВІДДІЛ АУДІОВІЗУАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ

Відділ АВТ надасть до послуг організаторів та учасників виставок та інших заходів усе необхідне їм звукове та мультимедійне обладнання: для аудіо- та відеозапису, лекційне та презентаційне обладнання, монітори, плазмові панелі, світлодіодні екрани, мікрофони, мультимедійні проектори, слайд-проектори та пересувні фліп-чарти.

ВІДДІЛ ІТ

Співробітники відділу ІТ забезпечать організаторам та учасникам виставок безперебійний доступ до мережі Інтернет під час проведення експозицій, а також телефонний та факсимільний зв’язок.

МИТНИЙ ТЕРМІНАЛ

Митний термінал, розташований на території виставкового комплексу "LEMBERG", займається оформленням вантажів безпосередньо на території. Поруч з павільйоном ВЦ “LEMBERG” розташована стоянка для вантажних фур.

ОХОРОНА

Сучасні системи безпеки ВЦ “LEMBERG” забезпечать організаторам та експонентам спокійні умови роботи у період проведення виставок, а також під час їх монтажу та демонтажу. Послуги охорони розповсюджуються на виставки в цілому, але одночасно з цим експоненти можуть заказати окреме забезпечення безпеки для свого стенду.

ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ

На першому та другому поверхах виставкового центру "LEMBERG" знаходяться ресторан швидкого харчування і кафе, у яких гості заходів можуть відновити свої сили за смачним обідом чи бізнес-ланчем.

Виставки

Фермер 2009
21 жовтня 2009

Виставка «ФЕРМЕР-2009» – це програма щорічних заходів, направлених на створення і розвиток фермерських господарств, які є важливою частиною ринкового шляху розвитку українського сільського господарства.

Енергозбереження. Альтернативна та відновлювальна енергетика. Комунальне господарство. Поводження з відходами
24 лютого 2010

Енергозберігаючі технології, системи та обладнання; Сонячна, вітрова, геотермальна, біоенергетика, мала гідроенергетика; Відходи та технології їх переробки; Системи управління відходами; Комунальне господарство; Багатофункціональна техніка; Благоустрій територій; Інженерні, консалтингові, експертні, фінансові послуги.

Календар виставок

 

Нашi новини

Підсумки виставки «Дзеркало Моди-Львів-2009»
18 червня 2009

З 10 по 12 червня 2009 року у Львові працювала виставка «Дзеркало Моди».
У рамках виставки відбувся відбірний тур Чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу «Світ краси - 2009». Ділова програма виставки складалася із численних семінарів, презентацій та майстер-класів. Виставку супроводжувала велика рекламно-інформаційна підтримка.

Форум індустрії краси у Львові
01 червня 2009

З 10 по 12 червня у Львові проходитиме виставка індустрії краси «Дзеркало Моди».

У Львові показали справжній екстрім
25 травня 2009

22-23 травня 2009 року на території виставкового центру «LEMBERG» пройшов ІІ Фестиваль активного відпочинку і спорту LEMBERG EXTREME FEST.

У Львові відбувся Lviv Fashion Week
14 квiтня 2009

3-5 квітня 2009 року у виставковому центрі «LEMBERG» пройшов Lviv Fashion Week. Впродовж трьох днів на подіумі Львівського Тижня Моди були представлені двадцять п’ять колекцій відомих і нових дизайнерів та торгових марок з України, Росії, Польщі, Латвії, Естонії, Франції, подію відвідали біля 12000 гостей, було акредитовано близько 200 представників ЗМІ.

Усi новини

  Головна Виставковий центр LEMBERG Оренда офісів - БЦ «LEMBERG» Віртуальний офіс LEMBERG Про компанію Заходи Прес-центр Партнери LEMBERG  
 
© Copyright 2004-2007 Виставковий центр “LEMBERG”
Усi права захищено.