This version of the page http://top.ternopil.ua/?c=64&o=4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-21. The original page over time could change.
Про Тернопіль та тернопільчан - Тернопільський каталог веб-ресурсів
Тернопільський каталог веб-ресурсів Каталог | Додати лінк | Додати статтю | Адміністрування | Карта     
Інше  6
Історія Тернополя  0
Довідка  3
Карти, схеми  1
Фотоальбоми  4
Головна
Відображати: Всі | Лінки | Стаття
Про Тернопіль та тернопільчан
Сортувати за: Популярністю | Назвою | Оцінкою адміністратора | Датою | Google PR | Yandex CY
1.
(378/1215) PR:3
Інтернет магазин "Технобум" пропонує побутову техніку провідних виробників світу. Провірена якість за помірну ціну. Доставка по Тернополю та області. Гарантія та сервіс.
http://www.tehnobum.org.ua
2.
(125/391)
Все для студентів економічних спеціальностей.Англійська Aудит Біржова справа Бухоблік Бюджетна система Банківвська справа Валютне регулювання Вища математика Екеконометрія Економічна інформатика Економічна історія Економічний аналіз Інвестування ІСТП Казначейство Контролінг Контроль і ревізія Культорологія Лекції з ДРЕ Макроекономіка Математичне програмування Менеджмент Митна справа Мікроекономіка Нормуванння праці Обєктоно орієнтоване пронрамування Основи бізнесу Основи програмування Податкова система Статистика Страхові послуги Теорія ймовірності Фінанси підприємств Фінансовий аналіз Фінансовий менеджмент Ціноутворення Фото Відео Новини
http://galsite.24ua.com/
3.
(119/563)
Сайт про село Забойки Тернопільського району. Історія села, фотогалерея, відомі люди, твори про село та багато іншого.
http://www.zaboyki.narod.ru
4.
(95/445)
Світлини міста Копичинці та інші фотоальбоми автора.
http://www.nichlav.io.com.ua/
5.
(88/529)
Фотоальбом. Форум. Все про все.
http://skreen.ucoz.ua/
6.
(67/542) PR:1
Готель «Монако» знаходиться при в’їзді у місто Тернопіль, у екологічно чистій зоні ландшафтно-регіональному парку «Загребелля». Завдяки вдалому розташуванню з готелю «Монако» можна швидко дістатися до будь-якого куточка нашого міста. Наш готель надасть усі необхідні послуги для того, щоб ви почувалися в Тернополі комфортно. Чисте повітря, зручні номери, смачна кухня та професійне обслуговування гарантують незабутній відпочинок.Ресторан «Монако» займає 2 поверхи, загальною площею - 180 кв.м. і розрахований на 100 посадочних місць. Затишний інтер’єр стане достойним фоном як для успішних переговорів так і для щасливого сімейного святкування. На другому поверсі розмішена VIP кімната відпочинку, яка дозволить Вам усамітнитися і провести чудовий романтичний вечір. Наші повари запропонують широкий вибір національних та європейських блюд. Індивідуально для Вас складуть меню з урахуванням національних смаків і традицій. Прекрасним супроводом послужить асортимент вин, легких і міцних напоїв. Наші вітамінні фреш-соки і фруктові коктейлі припадуть до смаку усім любителям здорового способу життя. «Жива» музика та яскрава шоу-програма зроблять Ваш відпочинок незабутнім. Протягом весняно-літнього періоду наші відвідувачі мають змогу насолодитися свіжим повітрям, чудовим краєвидом та стравами приготовленими на відкритому вогні на літньому майданчику.
http://monaco.te.ua
7.
(60/657)
Це сайт міста Кременець...
http://www.kremenets.ucoz.com
8.
(47/224)
Інформаційно розважальний портал міста Скалат
http://skalat.te.ua/
9.
(38/288)
Ukrainets blog - блог Стецюка Василя
http://ukrainets.blogspot.com/
10.
(4/1102) PR:2
Неофіційний сайт про Тернопіль. Новини, погода, довідник, фотографії та історія міста. Форум
http://ternopil.at.ua/
Лінків в категорії: 16
Нові лінки
Вільний, безкоштовний каталог для реклами підприємств, додавання оголошень і т.п. Для всіх бажаючих щось знайти чи зробити рекламу - ласкаво прошу, заходьте і додавайте. Все що для цього потрібно це бажання і адрес вашої електронної скриньки.
Збірка фотографій Тернопільського озера
Цей сайт присвячений Тернопільському ставу (озеру) і створений з метою ознайомити відвідувачів з його історією. Об'єднання небайдужих навколо проблем забруднення флори, фауни та прилеглої території.
Інформаційно розважальний портал міста Скалат
Ukrainets blog - блог Стецюка Василя

Нові статті
м. Монастириська запрошує на ХІ Всеукраїнський ФЕСТИВАЛЬ лемківської культури "ДЗВОНИ ЛЕМКІВЩИНИ", що буде відбуватись 1-2 серпня 2009 року у м. Монастириська (урочище "Бичова") У Фестивалі беруть участь професійні та аматорські колективи і окремі виконавці з України, Польщі, Словаччини, Сербії

Copyright by Юрий Борщенко & Ko ©, 2007 г.

Проект - не комерційний, з питань пропозицій e-mail або tel. 8-093-9832301Доска бесплатных объявлений