This version of the page http://www.star-ukraine.org.ua/news/2009-05-31 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-20. The original page over time could change.
31 Мая 2009 - ЗВЕЗДА УКРАИНЫ
Четверг, 20.08.2009, 21:29
НОВАЯ ПОЛИТИКА В УКРАИНЕ Приветствую Вас Гость | RSS
ЗВЕЗДА УКРАИНЫ

Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
Верите ли Вы в возможность появления в Украине истинно народной политической силы?
[ Результаты · Архив опросов ]
Всего ответов: 16
Форумы "Счастье народу"
Размести свою статью, информацию, предложение на всех информационных форумах НДД "Счастье народу", и она попадет на первые страницы поисковых систем Интернет, а это значит, что ее прочитают тысячи людей. Об этом подробнее на сайте:

Реклама
Каталоги сайтов
Газета "Сегодня"
Главная » 2009 » Май » 31
Депутат Володимир Денисенко під „прицілом”.
Продовжуємо цікавитись куди йдуть кошти з депутатських фондів. Загалом у 2007 та 2008 роках депутатам Дарниці було виділено 60 000 грн. Як вони витрачались, про це нам розповідають люди, які отримували ці кошти.
Завідувач ДНЗ № 704
Ганна Сушкова
Новорічне свято вже давно минуло. Але завжди приємно згадати, що подарунки під ялинку нашим дітям допоміг придбати депутат Дарницької ради Володимир Денисенко. Він виділив зі свого депутатського фонду 2124 грн.
Для дітей Новий рік - це головне свято. Наші маленькі вихованці завжди до нього наполегливо готуються. Своєю невтомною працею допомагають їм у цьому наші вихователі, а також турботливі батьки та керівництво садочка. У нашому дитячому закладі все перетворюється на новорічну казку, головні герої якої діти. Під час цієї казки з’являється Дід Мороз, який нагороджує слухняних і розумних діточок. Тому приємно, що є люди, які допомагають нашому Діду мати в своєму мішку подарунки.
Таким чином станом на травень мiсяць 2009 року депутат Денисенко Володимир (фракція БЮТ) відзвітував за 2124,00 грн. за попередні 15,0 тис. грн. звіт поданий, дивись архiв статей. Народному обранцю залишилось відзвітуватись за 42 876 грн., iз 60 тис. грн. коштiв, які були у депутатському фонді у 2007 та 2008 роках.
Дана інформація щодо ефективного використання бюджетних коштів потребує контролю з боку всiх небайдужих громадян. Дiйсно, крім вiдповiдних державних органів до перевiрки цих даних повинна залучатись і громадськість. Закликаємо всіх бажаючих долучитися до контролю та перевірки цієї інформації у можливий для вас спосіб. Зі свого боку, ми також знайдемо механізми поцікавитись, чи дійсно вони витратились таким чином. У разі не відповідності цього повідомлення дійсності, будемо публікувати, викриваючи матеріали. Такий підхід буде стимулювати відповідальність не тільки депутатів, а й одержувачів коштів із... Читать дальше »
Просмотров: 241 | Дата: 31.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Депутат Володимир Шкарпiтко під „прицілом”.
Продовжуємо цікавитись куди йдуть кошти з депутатських фондів. Загалом у 2007 та 2008 роках депутатам Дарниці було виділено 60 000 грн. Як вони витрачались, про це нам розповідають люди, які отримували ці кошти.
Завідувач ДНЗ № 704
Ганна Сушкова.
Особлива вдячність депутату Шкарпітку Володимиру (БЮТ) за виділення коштів у сумі 5700 грн. з депутатського фонду на придбання комп’ютерних програм необхідних для лікувально-відновлювальної роботи з дітьми що мають патологію зору.
У нас особлива категорія дітей, всі мають проблеми з зором. Дані комп’ютерні програми унікальні. Вони розроблені вітчизняними фахівцями. Завдячуючи ним діти отримують повноцінне ефективне лікування та мають змогу значно покращувати свій зір.
Таким чином станом на травень місяць 2009 року депутат Шкарпітко Володимир звітував за 5700 грн. Народному обранцю залишилось відзвітуватись за 54 300 грн., iз 60 тис. грн. коштiв, які були у депутатському фонді у 2007 та 2008 роках.
Дана інформація щодо ефективного використання бюджетних коштів потребує контролю з боку всiх небайдужих громадян. Дiйсно, крім вiдповiдних державних органів до перевiрки цих даних повинна залучатись і громадськість. Закликаємо всіх бажаючих долучитися до контролю та перевірки цієї інформації у можливий для вас спосіб. Зі свого боку, ми також знайдемо механізми поцікавитись, чи дійсно вони витратились таким чином. У разі не відповідності цього повідомлення дійсності, будемо публікувати, викриваючи матеріали. Такий підхід буде стимулювати відповідальність не тільки депутатів, а й одержувачів коштів із депутатських фондів.

Юля Дозор

Просмотров: 67 | Дата: 31.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Козацькому роду нема переводу.
На «Богатирських забавах», які проходили наприкінці травня у Дарниці були представлені команди спортивних клубів району. Несподіванкою змагань стала команда від БЮТу, до якої увійшли не тільки прості партійці, а й бютівські депутати районної ради Стрижов Дмитро, Шкарпітко Володимир і депутат Київради Козир Сергій.
Ця команда стала відкриттям турніру не тільки тому, що гідно виступала та зайняла загальнокомандне 2 місце. А й тим, що наприклад представник команди БЮТ депутат Стрижов Дмитро зайняв 1 місце у піднятті гирі. Він перевершив атлетів, які представляли спортивні клуби Дарниці і завжди достойно виглядали не тільки на цих змаганнях. Мало хто відразу повірив, що у цьому виді виступав депутат.
Враховуючи, що депутати займають активну позицію і в своїх радах, стає приємно, що вони вміють не тільки «ляси точити». На власному прикладі доводять присутність в здоровому тілі – здорового духу та розуму.
До речі, як повідомили нам самі депутати, вони збираються звернутися до своїх колег всіх місцевих рад у тому числі і народних депутатів України та закликати їх організувати та прийняти участь у Всеукраїнських козацьких забавах серед депутатів. Наголосивши, що таким чином «зайва» енергія може бути витрачена не в сесійні залі, а на подібних заходах. Ось де люди зможуть на власні очі побачити хто із депутатів на що спроможний, хто у сесійній залі тільки «герой», а хто у реальних силових змаганнях.
Просмотров: 61 | Дата: 31.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Відбувся VІ загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті»
За ініціативи Головного управління освіти та науки КМДА та за підтримки голови Київської міської партійної організації “ВО “Батьківщина” народного депутата Анатолія Семиноги 21 травня в приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва (м. Київ, вул. Мазепи, 13) відбувся VІ загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті». Дійство пройшло під гаслом «Вернісаж національних культур». Мета конкурсу - підготовка учнівської молоді до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції та світової глобалізації, набуття громадянських якостей та вмінь, отримання необхідної освіти та підготовки до життя в європейському і світовому просторі, підтримки та розвитку партнерських стосунків між навчальними закладами м. Києва, тож саме з цією метою вже в шосте у м. Києві проводиться загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіти».
У фіналі взяли участь команди учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва – переможці І (районного) етапу конкурсу-фестивалю, а саме: Голосіївський район – СШ № 92,Дарницький район – гімназія № 315,Деснянський район – СЗШ № 275,Дніпровський район – СШ № 125,Оболонський район – гімназія «Потенціал», Печерський район – гімназія № 56, Подільський район – СШ № 118, Святошинський район – гімназія № 287, Солом’янський район – СШ № 187 та Шевченківський район – ліцей № 38 ім. В. Молчанова. Учасники презентували культуру таких європейський країн як Італія, Німеччина, Франція, Греція, Шотландія, Англія, Молдова та Мальта. Розповідали про їхню історію та побут, співали пісні та танцювали, розігрували невеличкі сценки, врешті-решт, доводили своє знання тієї чи іншої мови. Учні не лише продемонстрували добре знання предмету та мови, але й захопили глядачів чудовим виконанням пісень та представленими інтерактивними презентаціями. За дуже короткий проміжок часу, а виступ команд за правилами конкур... Читать дальше »
Просмотров: 71 | Дата: 31.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

«Богатирські забави» серед мешканців Дарницького району.
Наприкінці травня у парку Воїнів Інтернаціоналістів відбулися «Богатирські забави» серед команд, які складалися із мешканців Дарницького району. Вони змагались у таких видах: «Підняття гирі», «Кидання довбні», «Бій на колоді», «Козацька передаванка», «Переміщення воза», «Перетягування линви». Головним суддею турніру виступив заслужений тренер України Володимир Кострицький.
Це культурно–спортивне свято проводилось із метою відродження історичних традицій українського народу, формування у дітей і підлітків у процесі тренувань та змагань почуття «ліктя» та плеча побратима, фізичної краси і спритності. А також популяризація фізкультурно–виховного патріотичного комплексу «Козацький гарт», яка досягається через нестандартну, як для нашого часу, форму проведення змагань.
Приємно, що проведення «Богатирських забав» у Дарниці стало вже традицією. Але цього року вони були під загрозою зриву, так як не отримали належного фінансування з районного бюджету. І тільки завдячуючи депутатам від БЮТ, Стрижову Дмитру, Руденко Валентині та Віктору Вікторовичу «Богатирські забави» відбулись і в цьому році. Депутати допомогли власними коштами у проведенні змагань та забезпеченні призового фонду.
Просмотров: 58 | Дата: 31.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Меню сайта
  • Главная страница
  • Информация о сайте
  • Актуальные материалы
  • Форум
  • Голос народа
  • Обратная связь
  • Каталог сайтов
Форма входа
E-mail:
Пароль:
Забыл пароль | Регистрация
Календарь новостей
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Реклама
Поиск
Информ-Эхо
Новые сайты
[20.08.2009][Товары и услуги]
Подарок любимому или подарок начальнику - на нашем сайте! (0)
[20.08.2009][Товары и услуги]
Компания Ваш Директор: услуги директора, ликвидация с долгами (0)
[20.08.2009][Отдых и развлечения]
Не хочу жить, как избавиться от обиды - современная методика (0)
[20.08.2009][Товары и услуги]
Инженерное оборудование индивидуального дома - загляните на ingeneri.ru (0)
[20.08.2009][Товары и услуги]
Оборудование систем отопления - Инженеры.ru (0)
[20.08.2009][Товары и услуги]
Канализация коттеджа - на сайте ingeneri.ru (0)
[20.08.2009][Товары и услуги]
Platinhof.ru - ювелирные изделия из серебра (0)
[20.08.2009][Товары и услуги]
Натяжные потолки - небо, лучшие натяжные потолки - от ООО БэстКейлинг! (0)
[20.08.2009][Товары и услуги]
Мебельная фабрика Рейлос: шкафы - продажа, фабрика мебели - столы (0)
[20.08.2009][Недвижимость]
Купить недвижимость и аренда в Чехии - бесплатные объявления Komersant.Cz! (0)
[20.08.2009][Товары и услуги]
Продажа шкафов купе, купить стенку горку - закажите на MyMebel.Ru! (0)
[20.08.2009][Спорт]
Абонемент в фитнеc-клуб - вся инфрмация на fitnesshouse.ru (0)
[20.08.2009][Спорт]
Центр красоты и фитнес-питания - предлагает Фитнес Хаус (0)
[20.08.2009][Медицина и здоровье]
Аппарат лазерной терапии, лазерная терапия: прибор - лазерные аппараты (0)
Статистика

Онлайн всего: 0
Гостей: 0
Пользователей: 0
Политика Украины
Новости экономики
Новости Украины

Copyright MyCorp © 2009